Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
767
Cevap
22
Favori
33.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekim güvenlik güncellemesi de içinde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Ekim güvenlik güncellemesi de içinde mi?

Eylül güvenlik güncellemesi var. Eylül de çıkmıştı zaten bize gelmesi uzun sürdü

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Bende hala görünmüyor temmuz da kaldı öyle
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt

Nothing Phone (1) Manuel OTA Güncelleme ile yükleyebilirsiniz güncellemeyi.

• Hepsiburada 256 gb 14800 e düştü alinirmi
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Bence kaçmaz.

• Arkadaşlar fiyat 13999 a iniyor ve ayrıca 300tl de kupon indirimi var. bu fiyata bu telefon giriş seviyesi için alınabilecek en iyi telefon. ben çevremdekilere söyledim. bir kaç bekleyen vardı onlar alacaklar.

https://app.hb.biz/JjtxYoOCvL1M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 15 Ekim 2024; 17:25:52 >
  • arkadaşlar alınır mı cihaz ne diyorsunuz ? bu fiyata bu özelliklerde başka cihaz yok. iphone xs den geçeyim diyorum

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

Hocam cihaz gayet iyi, bizler memnunuz. Al beğenmezsen de satarsın 2. el fiyatları dahi değer kaybetmiyor.

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

Bence çok güzel bir cihaz. Bu fiyat bandında oled ekran, ufs 3.1, iyi bir ois kamera ve sorunsuz, orta seviye güçlü bir qualcomm işlemciye sahip cihaz yok. Keşke bataryası 1000mAh daha fazla olsaymış diye kişisel bir düşüncem var o kadar.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Sen kaç saat ekran süresi alıyorsun hocam.

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt

Şu an bu cihazı kullanmıyorum, ekran süresi gibi şeyleri de hiç takip edip kaydını tutmadım. Gece yatana kadar şarjı dayanmayan hiç bir telefonu elimde tutmadım şimdiye kadar. Telefonlarımı full parlaklık, mobil veri ve senkronizasyon sürekli açık, bluetooth ve akıllı saat bağlantısı açık, bir çok sosyal medya ve haber uygulamalarından bildirimler geliyor durumda gibi gibi kullanım senaryom.

• Alinir mi

Valla hocam alan herkes memnun.Kafana takılan birşey varsa sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 25 Ekim 2024; 9:3:50 >
  • Ben son zamanlarda batarya perfotmansından memnun değilim ama önceden de mi böyleydi ben mi yeni farkettim bilemiyorum. 6 saat ekran saati alıyorum normal mi arkadaşlar sizde durum ne?
  • baydemotr B kullanıcısına yanıt

Kullanıma bağlı değişiklik gösterebilir hocam, bence normal.Diğer kullanıcılarda hemen hemen o saatte ekran süresi almışlar.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phoneda-kac-saat-ekran-suresi-aliyorsunuz-anket.2250/

Anladım hocam teşekkürler

Sarz olma suresi nedir acaba?

15dk ve 30 dk da?

• baydemotr B kullanıcısına yanıt

6 saat ekran süresi alsam öpüp başıma koyacağım 3-4 saat maksimum alıyorum.

50% in 30 min, 100% in 70 min

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.