Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
26
Favori
40.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da gelmedi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baydemotr B kullanıcısına yanıt

dilerseniz güncellemenin gelmesini beklemeden nothing'in manuel güncelleme aracı ile yükleyebilirsiniz.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-nothingos-2-6-0-240904-1634-ota-dosyasi.1961/

• 2 gündür telefonu biraz yağmur altında kullandım. Yağmurlu ortamdan sıcak bir ortama girince kafeye falan üst kameranın içten buhar yaptığını fark ettim. Bekleyince geçti ama ileride artmaz umarım bu sorun.

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

ne olur ne olmaz, yatmadan önce prinç dolu bir kavanozun içinde bekletin nemini alsın.

• Sağ olun hocam, ip53 var hafif yağmur altında bir şey olmaz dedik ama dümenden yazmışlar galiba ip53 var diye Nothing Phone (1) [ANA KONU] 

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Olmazda her ne olursa olsun ben yine de elektronik cihaz ile suyu bir arada düşünemiyorum :) geçmişten kalma alışkanlık

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

hocam bu fırsatkurdu satıcısının çok değişik yorumları var ben hoşlanmadım bu durumdan.

• acemix kullanıcısına yanıt
    Cihaz+kılıf birlikte paketlenmiş şekilde bir gün sonra ulaştı IMEI de de problem yok taksit de var güzel bir alışveriş oldu eşim kullanıyor gayet memnun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi forumlar
    Bir süredir bu telefonla samsung a35 arasında gidip geliyorum. Kullanan arkadaşlar telefondan memnun mu, ekran süresi, akıcılık, kamerave stabillik konusu nasıl?
    Eğer şuanda aynı bütçede telefon alacak olsanız yine bu telefonu alır mıydınız, ya da a35 mi alırdınız bunun yerine?
    Şimdiden teşekkürler.

• tydmn T kullanıcısına yanıt

hocam a35 yerine bu telefonu almak daha akıllıca. bir kere çok premium bir telefon kullanacaksınız.

babam ablam eniştem biraderim ve eşi hepsinde NP1 var. hepsi çok memnun.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Şarj süre kamera donanımı uzun vade kullanım hepsini düşününce hangisi mantıklı onu bilmek istiyorum bir türlü sonuca erdiremedim çok basit bir kararı

• tydmn T kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim. Sıvı ve toza karşı dayanıklılık özelliği dışında np1 çok daha iyi. Özellikle ekran kalitesi,hızlı şarj,kamera ve arayüz kalitesi ile öne çıkıyor np1. Tek eksiği ip sertifikası ve güncelleme açısından geride kalacak olması. Onun dışında np1 daha premium cihaz. Karar size kalmış.

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler yorumunuz için bütçeyi biraz aşıp honor 200 tercih ettim, henüz elime gelmedi ama doğru bir tercih oldu diye düşünüyorum. Tekrardan teşekkürler ilginize

• Nothing, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için Nothing OS 3.0’ı tanıttı. Bu güncelleme, daha akıcı bir performans, geliştirilmiş estetik ve kullanıcı dostu bir arayüz ile birlikte geliyor. İşte Nothing OS 3.0’ın dikkat çeken özellikleri:

https://nothingforum.com/konu/nothing-os-3-0-ilk-bakis-yenilikler-ve-gelismeler.2096/

• En son yayınlanan güncelleme sizlere geldi mi ?

• Şerif can Ş kullanıcısına yanıt
    Bana gelmedi daha 😞

• isterseniz nothing'in manuel güncelleme aracı ile yükleyebilirsiniz gelen güncellemeyi.

• Bu 2.6 güncellemesi bende varmış zaten bu geleli 2 ay oldu nerdeyse 😂

• ksk_shadow kullanıcısına yanıt

yayınlanan 2.6'nın Eylül (240904-1634) güncellemesi, yama gibi düşünebilirsiniz. Sizin şuan kullandığınız Temmuzda yayınlanan 2.6 güncellemesi

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-nothing-os-2-6-240904-1634-guncellemesi-yayinlandi.1959/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 2 Ekim 2024; 9:46:7 >
  • Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Ota ya düştü vatana millete hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.