Hayır yok hocam |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (37. sayfa)

-
-
Beyler, fotoğraflar aşırı kararik çıkıyor ve kamera menüsü canlı görünüm baya koyu..sizde de.oylemi? Aldığımdan beri rahatsız ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gcam denedin mi hocam
-
bahsi ettiğim ekran kontrast oranı.
Batarya süresi kısaldı bende. Sizerde durum ne?
-
Satın aldım, iş hattımı taktım kullanıyorum 3 gündür. arka arkaya tüm güncellemeleri yapıp fabrika reset attım.
Bu telefonunun bu fiyata (12890tl amazonda) yok satması lazım.. kasa işçiliği, şıklığı S23'ümden hiç bir geri kalır yanı yok. ekran ucuz bir amoled değil kaliteli bir panel. arayüz çok sade, akıcı, bloatware yok, wi-fi çekim alanı genişliği çok hoşuma gitti hatta 2.4ghz olarak mı bağlandım dedim, hayır 5ghz'de bile en köşe bucak odada bile çekim gücü çok başarılı. güncellemelerde neredeyse hiç ısınmadı, şarjı stabil gidiyor.
Kamerayı çok detaylı denemedim açıkcası ama düşük ışıkta falan beğendim. biraz kurcalamak lazım.
Tek belki eksi yanı hoparlör ses netliği çok iyi değil, ortalama. birde kutudan çıkan kılıfta hiç kamera çıkıntısı koruması yok. kılıf-cam olarak da seçenek yok gibi.
Dert etmiyorum çünkü A25-35 gibi cihazların dengi değil gibi bu cihaz. iyi ki almışım diyorum şuan.
-
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
Ses sorununu aşağıdaki uygulama ile çözebilirsiniz, bende kullanıyorum. Benim sevmediğim özellik ses ayarları kısıtlı, en düşük seviyede dahi bir şey dinlerken ses bana yüksek gelebiliyor,limitini düşürmeli nothing, bende o durumda wavelet'i aktif ediyorum.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-ses-kalitesi-artirma-rootsuz-wavelet-apk.224/
-
bu fiyata NP1 inanılmaz bir seçenek. Alın aldırın derim.
-
8 ay oldu. Pili 1 günü anca bitiriyorken gün içinde 4/5 saati ekran süresi geçmiyor. Sizde öylemi?
-
bi uygulamalarınıza bakın. Benim biraderde son 2-3 haftadır böyle sorun olmuştu meğer cepteteb uygulaması emiyormuş sistemi. kaldırdı yükledi düzeldi.
-
İnstagamı kaldırınca düzeldi. Baya fark etti.
-
bazı uygulamalr çok kötü geliştiriliyorlar. arkada sürekli çalışıyor sürekli gpste ve pili tüketiyor. bu yüzden yüklenen uygulamalara dikkat etmek ve sürekli güncellemek gerekiyor.
-
Güncellesem de aynı oldu. Belki cihazla alakalı instagram ile arası yok. Bende tarayıcıdan giriyorum.
-
Arkaplanda çalışmalarını engelleyebilirsiniz uygulamaların.Nothing OS 3.0 güncellemesi gelecek yakında, onunla beraber batarya kapasitesi iyileşecek.
-
Bu güne kadar hangi marka model cihaz kullandı isem, her güncelleme sonrası dahada berbat hal aldı cihazlar.. Bekleyip göreceğiz.
-
Bu konuda katılıyorum size, bende aynı şekilde ne zaman güncelleme gelse telefon daha da hantallaştı ki iphone'da dahi böyle, kabul ettiler bilerek hantallaştırdıklarını.
Nothing OS içerisine bir şeyler eklemek için uğraşmıyor,aksine daha da sadeleştirmek için uğraşıyor, gelişmesi gereken yerleri kullanıcılardan geri bildirimlerini alarak o alanları geliştiriyor. Bu yüzdende şişme engelleniyor, her güncelleme sonrası sistem daha da iyileşip, performans artıyor.
Umarım bu politika ile devam ederler.
-
GSMarena da telefon yorumlarında, nothing'in sistemi yavaşlattığı yönünde yorumlar okudum. NP1 için....
-
Onlar farklı telefon markalarının fanlarıdır. Şahsen kullandığın bir telefonun yavaşlayıp yavaşlamadığını en iyi kullanan kişi anlar ve ben bir yavaşlama hissetmedim. Hadi kendimi geçtim. X(Twitter) platformunda Hintliler her gelen güncelleme sonrası performans testi yapıyorlar. Şimdiye kadarda kimseden yavaşladığını yazdığını da görmedim alttaki yorumlarda. Yalın android; Samsung gibi, Xiaomi gibi içerisini şişiren uygulamalar olsa yavaşlasın. O yorumu yazanlar Nothing'i Samsung vs ile karıştırıyordur ya da baltamalaya çalışıyorlardır. Bir arada karalamak için BBK diyorlardı :)
-
Nothing'i, yedeğe ayırıp 14T aldım.
Sebebi, şarjının çabuk bitmesi, kontrast oranının baya düşük, ve aldığım günden beri bazı takılmalar. Ama onun, özel bir telefon olduğunu değiştirmez. YEdek dursun. Satmam.
Foto çekerken çekilen fotoya girmek 5/10 saniyeyi buluyor. Telefon açılırken pin giriş ekranı her açılışta 20 sn kadar kilitleniyor, aldığımdan beri böyle.
Bendeki mi bilmyorum ama pozlama sorunu var gibiydi. Hep karanlık...
Onun haricinde pura70 s24 gibi cihazlara baktım, alayından detay ve doğal ham foto olarak nothing daha iyi emin olabilirsiniz.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 25 Kasım 2024; 13:31:58 > -
hayırlı olsun hocam, keşke garantiye gönderseydiniz, bende bahsettiğiniz sorunlar olmamıştı çünkü. Güle güle kullanın.
-
Belki yollarım garantiye. Şu, yeni güncelleme bir gelsin görelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X