< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (40. sayfa)
-
-
bende 4 saat civarı ekran alıyorum hocam maalesef daha üstüne anca wifi ile youtube dan video izleyerek falan çıkmışımdır
-
-
Mobil veri ile aynı şekilde çıkıyor hocam ekrsan süresi. OS 3 de daha iyi diyorlar gelirse deneyimleyeceğz. Bide circle to search geliyormuş android 15 ile. Çeviri özelliğini s23 de kullanıyordum. Ondan sonra çok arar oldum. Şükür buna da gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence pil kalitesiz, çabuk ölüyor. Başlarda iyi ama daha 1 sene oldu pil hemen neredeyse yarı yarıya performans kaybı yaşadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paylaştığım Os 3.0 oerformansı hocam:) ilk bir kaç gün bana da daha iyi gelmişti ama psikolojik gibi duruyor. Beta bu arada stabil versiyon değil.
Kararlı sürümde belki bi tık daha iyi olabilir ama communityde OS 3 betada çok iyi değerler alanlar varmış öyle yazmışlar hemde betada. 5G de birde siz düşünün. Belki ilerleyen zamanlarda oturur batarya iyice. Yada yazılım güncellemesinden sonra hard reset mi atmak lazım bilemedim.
-
Dun NP1 e gectim. Gece 3 te sarjim %100 iken sarjdan cikarttim. Şu anda saat 21:09 ve şarjım 18.
Telefon bugun en cok pili kablosuz android autoda yedi. Yaklasik 2 saat yoldaydim.
Bunun disinda gun icinde kisa bir oyun oynama, bolca sosyal medya, telefon gorusmesinde kullandim.
Eve girdigimde şarjim vardi. Son 2 saattir de wifidan oyun oynuyorum ve video izliyorum.
Bana yeterli geldi. NP2A dan daha kucuk olmasindan dolayi NP2A dan buna gectim. Yine boyutu buyuk. Umarim 6.1 inc filan bir model cikar.
Nothing Phone 1 için gcam i denemenizi öneririm.kullanan kişiler bir daha stock kamera kullanmayacağımızı söylüyor.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-gcam-ve-xml-dosyasi.2712/
arkadaşlar bu telefon çok toz topluyor. ofiste çalışmama rağmen aşırı tozlanıyor bunun önüne nasıl geçeriz ? birileri kılıftan doalyı demiş . kılıfı mı değiştirmek laızm
-
Orjinal kılıf kullanıyorsanız ondan kaynaklı toz toplaması.Kılıf değiştirmeniz gerekmekte.
-
valla ben kılıfsız kullanıyorum tertemiz. biraz risk alıyorum gerçi ama böyle kullanmak daha keyifli. tasarımına bitiyorum bu telefonun ya.
-
Tudia denen bir marka var Amazon da onu satın aldım.gelirse bilgi veririm kılıf için.
Bu telefon aldım alalı telefon kullanımım azaldı.Telefonda sıkıntı dert olmayinca elime fazla almıyorum,kafam rahat.
Bilseydim ilk ciktiginda alırdım.Hanima iPhone 16 alacaktım ama sanırım np 3 ü çıktığı gibi alıp hediye ederim.
bu telefon cidden harika. ben çevremdeki herkese aldırdım hatta alamayan yegenlere ön ayak oldum. hepsi poco redmi ucuz samsungları kullanıyorlardı. şimdi hepsi keyifle kullanıyor.
-
Şu kılıftan mı aldınız hocam,hangi rengi
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-esnek-ve-ince-kilif-incelemesi-tudia-yari-saydam.2403/
Evet bunu aldım Amazon dan,Amerika dan gönderiyorlar.Videolari izledim YouTube dan en mantıklı lari siyah ve maviydi.ben siyahi sipariş verdim.
Evet hocam mecburen orijinal kılıfı ile kullanıyorum ama bir kılıf ancak bu kadar dandik olabilir. Hem toz topluyor hem sert. Kılıfı değişmeli o zaman en kısa vadede
Yerde otururken cebimden düştü arka camı çizildi ufacık , bende şimdiye kadar hep kılıfsız kullanıyordum ama telefon yeni olunca kıyamıyor insan 😁
Bende 2a var, Hollanda dan 1 haftada geldi. Siyahı nasıl acaba, gelince fotoğrafını paylaşırsanız sevinirim.
Kesinlikle katılıyorum,ilk defa orjinal kılıf alayım dedim, o da çakmalardan beter çıktı 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X