< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (42. sayfa)
-
-
Bana geldi bu arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ben betadaydım şimdi yüklüyorum stabil sürümünü
-
stabil sürüm çıkmış. hemen yüklesek mi acaba bug felan var mıdır
-
Nothing Phone (1) için Nothing OS 3.0 Stabil sürüm güncellemesi yayınlandı.
Güncelleme içeriği için
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-nothing-os-3-0-stabil-surum-guncellemesi-yayinlandi.2851/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beğendim ben gayet ilk izlenim olarak güzel olmuş.
güzel hızlı akıcı olmuş ancak en çok beklediğim circle to searh özelliği gelmemiş. hayal kırıklığına uğradım :(
-
Biraz daha akıcı olmuş ama görsel olarak aşırı fark yok. Bildirim çubuğunu toparlamışlar. Sonunda font değişimi gelmiş ama sadece 2 tane var. Onun dışında büyük değişim göremedim ama akıcı olması iyi olmuş.
-
Hocam Android 12 den sonra Androide çok bir özellik gelmiyor. hep ufak tefek şeyler. zaten daha ne gelecek onu da bilmiyorum.
Mesela ben düşünüyorum bu yazılımda ne eksik pek bir şey bulamıyorum. İPhone dan özlediğim bir şey var mı? onda da yok.
Android bence limite ulaştı gibi. Var mı sizin aklınızda Nothingde şu yok diyebileceğiniz? benim de aklımı açmış olursunuz.
-
Hocam redditte bir uygulama bulmuştum bu sorunu çözen. Eğer kastettiğiniz buysa yardımcı olmaya çalışırım.
Kilit tuşuna bağlayıp çift basarak da aktifleşebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
evet hocam bunu kastediyorum
-
Buyrun hocam, bu uygulama işinizi görecektir.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-de-circle-to-search-ozelligini-aktiflestirme.2535/
Yukarıdaki linkten uygulamayı indirip kurabilirsiniz hocam. Daha sonra uygulamayı aktive etmek için çift tıklayınca açılacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ben onu tercih etmediğim için videoda da gösterdiğim gibi bildirim panelinden açıyorum ihtiyaç duyduğum zamanlarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şarj beta ya göre hızlı bitiyor bence
Bana da öyle geldi ama psikolojik mi anlamadım, açık ekran süresine bakıyorum aynı
Betadan stabil sürüme geçince otomatik olarak ekran yenileme hızı yüksek olarak seçilmiş. Bugün tesadüf eseri fark ettim. Belki sizde de bu şekilde bir değişim olmuştur. Kontrol edebilirsiniz
Ben hep yüksek kullanıyorum zaten 👍
Tam olarak olgunluk döneminin zirvesinde akıllı telefonlar. Samsung'a da çok beklendi S serisine yapay zeka yazılımı 6.1 falan, geldi bir boran gitti bir tufan. ilk başta hepimiz denedik kullandık sonra unuttuk gitti. ne özelliştirmeler ne özellikler geldi hiç birşeyi kullanmıyoruz. sadece sıkılmayalım diye yeni detaylar ekleniyor.
Sadece katlanır cihazlar kaldı her nesilde gelişen ve iyileşen artık.
Benim tek istediğim %80-85 gibi bir şarj limiti ve döndürme sensörünün kalibrasyonu olurdu, fazla telaşlı, çok çabuk dikey-yatay konum arası gidip geliyor.. bunlar dışında hiç bir kusurunu bulamıyorum, güncellense de olur, olmasa da olur. Nothing phone 1 fiyatının çok üstünde bir cihaz, ben çok memnun kaldım.
-
benim yeni aldığım her telefonda açar açmaz kapadığım iki özellik var. biri ekran döndürme olayı ki nefret ederim, diğeri de telefon sesi. ben telefonu her zaman sessizde kullanırım. asla sesini açmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X