Aman hocam, nazar değmiştir. Bende kılıfsız kullanmak istiyorum ama kıyamıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nothing Phone (1) [ANA KONU] (41. sayfa)
-
-
Evet hocam nazar çıktı, bende başka kılıf bakayım bari bu dandik kılıfla yola devam edemeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
5 saat 40 dakika ekran süresi gördüm, %3 şarj kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi denk gelmiş hocam hayırlı olsun, biz de görsek iyiymiş. :)
-
Bluetooth ile alakalı sıkıntılar var. Misal müzik dinliyorum kulaklıkla. Telefon geliyor açıyorum konuşuyorum. Telefonu kapatıyorum tekrar müziği açıyorum ama çalmıyor. Çalıyor gibi gösteriyor saniye ilerliyor müziğin. Ama ses yok kulaklıkta. Bluetoothu kapatıp açınca düzeliyor. Ayrıca bağlantılar menüsü aşırı derecede dandik. İnş nos 3 de adam etmişlerdir.
Kamera performansı nasıldır? Zaman zaman manzara fotoğrafları çekerim.
Bir diğer sorum da güncelleme olayı ne durumda? Masrafa girmeden telefon almak istiyorum. Sosyal medya dışında aktif olarak kullanmıyorum telefonu. Instagram, whatsapp arası gidip geliyorum zaman zaman fotoğraf çekerim sadece.
-
Kamerası gayet tatmin edici bence ışık iyiyken iyi çalışıyor zaten, karanlık olduğu zamanlarda da gece modu güzel iş çıkartıyor bence fiyatı segmentinde.
Andorid 15 son güncellemesi olacak cihazın. Bu saatten sonra ben genelde nothing Phone 2a tavsiye ediyorum soranlara. Kardeşimde de var 2a ancak kamera konusunda 1 daha iyi geldi bana bir kaç karşılaştırma yaptım. Belki mediatek - snapdragon un görüntü işleme farkından dolayı bilmiyorum ama 1 in detayları gösterme gücü daha iyi.
Özetle kamera - kablosuz şarj - ve malzeme kalitesi dışında 2a her anlamda 1 den üstün bir cihaz onu da inceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 11 Ocak 2025; 13:39:11 >
Tudia kılıf geldi siyah renk,2. Telefon olduğu zaman foto çekeceğim.kesinlikle sipariş verin çok iyi sarıyor,kalitesi spigenlerle aynı.kibar ve iyi duruyor. myproject13youtubeTudia Matte Clear Cases BLACK & BLUE for Nothing Phone 1.https://www.youtube.com/watch?si=Dc_hcNa0aoTf4lNr&v=bkzTx9RaPxY&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
alınır mı halen..
-
Gözün kapalı al.
Android 15 güncellemesi ne zaman alır
Yanlış hatırlamıyorsam mart ayında resmi olarak dağıtıma başlanacak
Sizce 10 bin civarina 2.el 256gb np1 mi alınır yoksa 14-15 civarina 256 gb np2a mı alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menalos -- 13 Ocak 2025; 0:41:12 >
Şubat ayında yazıyor.şuan beta versiyonunu da kurabilirsiniz ama
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-1-icin-nothing-os-3-0-kararli-surum-ne-zaman-yayinlanacak.2644/
10.000 e np2 bulduysan hiç kaçırma hocam.ama np1 diyorsan orası başka np2a daha yeni ve iyi cihaz.
Np1 olacakti pardon, 15 civarina np2a sizin öneriniz o haldequote:
Orijinalden alıntı: Teknovist10.000 e np2 bulduysan hiç kaçırma hocam.ama np1 diyorsan orası başka np2a daha yeni ve iyi cihaz.
Ben şahsen tasarım olarak np1'i daha çok beğeniyorum, fakat 2a'nın batarya kapasitesi daha yüksek ve daha yeni bir cihaz.ama arada 5000 tl var, bütçeniz hangisine yetiyorsa onu almanız daha mantıklı olacaktır, sonuçta ikiside nothing...
-
Selam arkadaşlar. şarj soketi biraz gevşek mi benim ki bozuldu? şarja takarken kabloyu sonuna kadar bastırıyorum ancak öyle şarj oluyor.
-
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-sarj-olmuyor-cozum-onerileri.2219//
Bağlantı Noktasını Temizleyin
Şarj bağlantı noktasında toz, kir veya yabancı maddeler birikmiş olabilir. Bu, şarjın düzgün bir şekilde iletilmesini engelleyebilir. Nazikçe bir diş fırçası veya yumuşak bir bezle bağlantı noktasını temizleyin. Ancak, bu işlemi yaparken dikkatli olun; zarar vermemek için aşırı güç uygulamaktan kaçının.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X