Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
24
Favori
36.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam peki navigasyon tuşuna basılı tutarak da açılıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

şarj limiti koyma özelliği geldi hocam kontrol edebilirsiniz pil ayarlarından

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Evet, güncellemeyi yapıp %90'a ayarladım, teşekkürler.

• Telefonu yeni aldım ve çok beğendim. Tasarımı malzeme kalitesi cidden inanılmaz. Bu fiyata amiral gemisi gibi hissettiriyor cihaz.

• Tayff kullanıcısına yanıt

güzel hatta çok güzel tercih.

dün redmi note 14 serisi tanıtıldı ve hala android 14 ile geliyor. NP1 ise 15 güncellemesini de aldı.

• Tayff kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhabalar, ben de aranıza 2a 12/256 beyaz rengini alarak katildim. orijinal 45w adaptör ve 1.8m olan kablosunu aldim. kılıf bulamadigim icin "mecburen" 599tl vererek orijinal kilifini da almis bulundum. bir de aliexpressden asagida linkini verdigim kilifi aldim, 10 gün içinde teslimat görünüyor. bana kuponla birlikte vergiler dahil 230 civarina denk geldi, kargo da ücretsiz.

cihaz çok şık ve kaliteli hissettiriyor, keza stock romu da çok kullanışlı. yalniz dimensity 7200 pro'ya pek isinamadim sanki ara sira fps drop yedirtiyor gibi hissettirdi. bunun dışında telefondaki her seyden oldukça memnunum.

AliExpress'te az önce şunu buldum:

651,45TL | Hiçbir şey telefon 2a için Crystal ducrystal Crystal Clear durumda

https://tr.aliexpress.com/item/1005006584019198.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000231342023&aff_fcid=9650552ed2a74f27817e83abb1ae3626-1737792563994-04315-_onmaP3r&tt=MG&aff_fsk=_onmaP3r&aff_platform=default&sk=_onmaP3r&aff_trace_key=9650552ed2a74f27817e83abb1ae3626-1737792563994-04315-_onmaP3r&shareId=6000231342023&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=c2a3c491bab34eea9e7f9a46a1851d12&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur

• peocawe kullanıcısına yanıt

merhaba hayırlı olsun öncelikle, beyaz renk çok iyi bir tercih olmuş.Kılıf gelince kalitesi ile ilgili yorumunuzu bekliyor olacağım.sert plastik mi, inceliği nasıl belirtirseniz bende almayı düşünüyorum.Teşekkürler.

• Teknovist T kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim, beyaz benim icin de daha iyi bir secenek oldu. orijinal kilifi soruyorsaniz bugün teslim edildi, kullanmaya basladim hocam. piyasadaki şeffaf kiliflara kiyasla cok daha sert bir yapida ozellikle arka kismi. ancak kaliteli bir kilif olduğunu anlayabiliyorsunuz. telefonu tam anlamiyla sarip sarmaliyor, en ufak hata görünmüyor. diger kilifi soruyorsaniz geldiğinde mutlaka burada geri dönüş yaparim, ben de merakla bekliyorum. dux ducis marka daha önce tabletimde kullandığım kilif cok kaliteli hatta spigen kalitesinde hissettiriyordu. bunun da öyle olacagini saniyorum.

• peocawe kullanıcısına yanıt

Ne kadara aldınız?

2a plus bu hafta satışdaymış

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

elimde boşta duran kutusuz faturasız bir iphone 11 vardı, tamir vs görmüştü, piyasanın altında fiyatınaydı. şansıma ilanda alınıp kullanılmamış bir 2a gördüm, 23 ay garantiliydi. takas teklifi ettim o şekilde aldım hocam. yani 13-14'e gelmiş oldu 12/256'lık modeli.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.