Şimdi Ara

Nothing Phone (1) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: F3SV mağduru Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
767
Cevap
22
Favori
33.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de endişe etmiştim ekranda bir sorunu mu var diye... Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam Özel mesaj atamıyorum, satılık mı halen?

• baydemotr B kullanıcısına yanıt
    Hocam sattım bu sabah, maalesef.

• Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Haftaya geliyor büyük güncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Vallahi bende 4 gözle bekliyorum hocam. Ota'dan yazılım ile 2.0'ı elle yüklemek istemedim kendisi cihaza düşsün diye.

• Garabetyoutube
    OLED screen burn-in and OLED/LED dirty screen effect test patterns
    https://www.youtube.com/watch?v=-GnMP4u3zWM&feature=youtu.be

Videodaki linkte full ekran yapıp ilk görseli açtığınızda (gri renk olacak şekilde) ekran parlaklığını full yaparsanız herhangi bir ekran yanması görünmüyor. Sadece gri renkte mevcut.

Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Ama ekrana bir kez dokunduğunuzda (gri renk karardığında) bildirim çubuğu ve navigasyon çubuğunun olduğu kısımda amoled yanması var hafiften.

Nothing Phone (1) [ANA KONU]

Resimde ok ile gösterdiğim yerlerde oluyor, aynı şekilde görseldeki gibi ekranı yaparak ve full parlaklıkta görünüyor.

Sizlerde de mevcut mu, kontrol eder misiniz? Çoğu kişide durum mevcutmuş. Bende test ederek farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6C069C74 -- 23 Ağustos 2023; 18:13:47 >

• Ben fark edemedim

• abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    Çok dikkatli bakmak gerekiyor hocam. Mümkünse karanlık bir ortamda. Belli belirsiz birşey zaten. Ama çoğu kişide varmış, ben de dahil.

• Zamanla artıyor mu bu dediğiniz? Öyle değilse pek umursamak gerek böyle zor farkedilen kusurları. Benim düşüncem tabi...

• abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    Artıp artmadığını bilmiyorum, bende bu sorunu yaşayan kullanıcılardan görüp test ettim ve mevcut. Zaten belli belirsiz görünüyor ve sadece koyu gri ekranda görünüyor. Çok büyük dert değil tabi.

• Güncelleme dağıtılmaya başlanmış. Almanya, hindistan vs ülkelerde yüklenebiliyor. Türkiye'de güncellemeyi alabilen var mı?

• Cihaz yurtdışı, henüz gelmemiş

• Güncellemeyi alan var mı arkadaşlar?

• Bende hala henüz gelen giden birşey yok. Güncelleyen kullanıcıları okudum-izledim, çok kapsamlı ve güzel bir güncellemeymiş. İple çekiyorum resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6C069C74 -- 29 Ağustos 2023; 11:51:55 >
  • 2.0.2 Android 13 güncellemesi çoğu ülkede OTA'ya henüz düşmedi. Beklemeye gerek yok, *resmi* bir şekilde ve orjinal dosya ile manuel güncelleme yapabiliyorsunuz.

Öncelikle telefonunuzu 1.5.6(son sürüme) güncelleyin.

Daha sonra aşağıdaki linkten orjinal dosyayı indirip herhangi bir dosya yöneticisi aracılığıyla ana dizine "ota" adında bir klasör açarak taşıyın.

(Nothing'in kendi sunucularından alınan dosya, tamamen güvenli. Kurulum sonrasında OTA güncellemelerini de sorunsuz alacaksınız.)

https://redirector.gvt1.com/packages/data/ota-api/package/117f22e84abcb24eea583125ef69ab938643f914.zip

Dosyayı indirdiniz, ana dizinde ota klasörüne attınız varsayıyorum. Sonrasında arama bölümüne girip *#*#682#*#* tuşluyoruz. Açılan ekran Nothing'in resmi offline güncelleme aracı.

Bahsettiğim gibi yapıp ota klasörüne attıysanız otomatik dosyayı çeker, yoksa indirdiğiniz dosyayı SELECT OTA FILE FROM denilen kısımdan seçip Directly apply OTA from select tuşuna basın. 10-15 dakika sürüyor. Herkese hayırlı olsun, sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Nothing Phone (1) [ANA KONU]

3 saat falan oldu, sorunsuz kullanıyorum. Görünüş müthiş olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 30 Ağustos 2023; 0:50:54 >
  • tst- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, bize hala gelmedi namussuz :D

Hocam bir mesaj üstte nasıl yükleyeceğinizi anlattım, bana da gelmedi yoksa.

• tst- kullanıcısına yanıt
    Cihaz Sıfırlanıyor mu hocam bu şekilde yapınca? Yoksa normal bir güncelleme gibi verilerimiz silinmeden devam mı ediyoruz?

Hayır hocam, sıfırlanmıyor. Normal güncelleme gibi. Gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.