Şimdi Ara

★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
16
Favori
14.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sefaMseven

Garantili 6 taksit nothing 2 ile yurtdışı mi 14t pro arasındayım ikiside taksitli 28k ya geliyor hangisi daha mantıklı olur acaba

Ben Xiaomi'den geçtim Nothing Phone'a, yıllardır xiaomi'nin hemen hemen tüm telefonlarında aynı özellikleri kullandığı sadece işlemci ve kameranın değişti bir markadan sıkıldım.4 sene önceki çıkardığı telefonla şimdiki çıkardığı telefon ve arayüz nedense hep aynı gelir oldu. Farklılık ve premium hissiyatı yaşamak için Nothing phone aldım, hiç te pişman değilim. ben yurtdışı telefona karşıyım bir şey olduğunda cebinden çıkıyor parası, oysaki garantilide muhattabın var, kargola yapılsın ya da yenisi gelsin. Üstüne üstlük bir de sürekli gelişen ve değişikliğe ayak uyduran firma nothing.Ben bu yüzden kullandığım telefondan ve markadan mutluyum. Değeride düşmüyor beğenmezsen aldığın fiyattan satabiliyorsun.

• tutankamon09 T kullanıcısına yanıt

ne amaçla kullanmak istediğiniz ile ilgili bilgi verebilirseniz ona göre yorumlarımı yazabilirim.

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt

Benim için ilk öncelik şarj, ikinci öncelik ise kamera. Kamera için önceliğim ise premium olması değil fakat premiuma yakın bir skorda olursa yeterli olur benim için. Örnek vermek gerekirse s24Fe dxomark tan 133 puan almış. Nothing phone 130 seviyelerinde ise benim için yeterlidir. (nothing skorunu bulamadım) fakat gsmarena kamera özelliklerini övmüş görünüyor. Ben oyun falan oynamam. Sosyal medya da kullanmam sürekli haber okur ve tarayıcı kullanırım. WhatsApp ve telefon konuşması ile birlikte. Şimdiden teşekkürler

Bunlar için fazlası ile yeterli bir telefon. bence fırsatı kaçırmadan amazon indiriminden faydalanın. 256gb fiyatına 512 satıyorlar.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, almak istiyorum ama S24FE de kafamı karıştırmıyor değil. periscope kamerası var ve 7 yıl güncelleme garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankamon09 -- 25 Kasım 2024; 11:53:14 >

cihazı bir yana koyalım 7 sene güncelleme büyük bir pazarlama tuzağı ve anlamsız.

Şu anda güncelleme alan bir Galaxy S7 kullanır mısınız? (7 sene önce çıktı ve Samsungun 7 yıl güncelleme kurgusuna göre bu sene son güncellemesi)

Bence 4 sene güncelleme maks yeterli. o vakte kadar teknoloji olarak ciddi değişiklikler oluyor.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

4 ana güncelleme mi alacak, yoksa 3 yıl ana güncelleme ve 4 yıl güvenlik güncellemesi mi alacak?

3 yıl ana güncelleme ve 4 yıl güvenlik güncellemesi, yani android 16 ve 2026'nın sonuna kadar tüm güvenlik güncellemelerini alacak.

Şarj konusunda tatmin olursunuz ben minimum 8 saat ekran süresi alıyorum.Daha önceki telefonum bataryası 5200 mah idi onda max 7 saat alıyordum. nothing phone 2 4700 olmasına rağmen bloatware uygulamalar olmamasından kaynaklı pili gereksiz yere emen şeyler bulunmuyor.Kamera'ya ben pek önem vermiyorum açıkçası, benim için kamerada iphone ve diğerleri var.nothing phone kamerası beni yarı yolda bırakmadı hiç, video çekmem genelde.kamera kısmında portre ve hdr çekimlerde ben yeterli seviyede buldum.

Genel olarak telefon kullanma şeklimiz hemen hemen aynı, bende oyun oynamam.sadece twitter, telegram,youtube ve instagram'da takılırım, bunlarla da zaten yetiyorda artıyor bile, geri kalan zamanda nothing os launcher üzerinde özelleştirmeler ile geçiyor zamanım :) bence sizi mutlu edecektir, özellikler güncellemelerde gelen yeniliklerle ve geliştirmelerle.

Diğer baktığınız cihaz S24FE'imiş, ultra olsa onu önerebiirdim ama S24FE olmasından dolayı ayrı bir kefeye koyamıyorum. Samsung'u ve diğer markaları zaten yıllardır kullanıyorum hep bildiğimiz şeyler.Ben sırf farklılık olsun diye nothing aldım, onda da memnunum ve genel olarakta çevremde kullanan kişilerde memnun.

Şimdiden alacağınız cihaz hayırlı olsun.

• Merhaba sevgili NP kullanıcıları,

Yaklaşık 3.5 senelik iPhone 12 Mini 256GB sahipliğimden sonra, NP2 512GB alma düşüncesine girdim. Fiyat gerçekten favkaladenin fevkinde gözüküyor. NP2 sahibi arkadaşımın da yolladıklarına istinaden, pil ve kamera oldukça iyi gözüküyor.

Kullanımım, tamamen arama, mesajlaşma, sosyal medya ve kamera üzerine. Herhangi bir mobil oyun oynamıyorum. Eğer konuda, arabalara ilgi duyan ve araba fotoğrafları çeken arkadaşlar varsa, örnek olması adına paylaşabilirler mi?

Teşekkürler...

• mevlutucar kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Arkadaşlar paylaşana kadar şunlara göz atabilirsiniz.NP2'ye ait.

https://www.reddit.com/r/NothingTech/comments/18eehc4/my_take_on_the_np2_cameras

Teşekkürler Yasin hocam. İnceleyeceğim...

şarj süresi mobil veri mi , yoksa karma mı? birde paylaştığınız reddit sayfasında neye bakacağım anlamadım

karma. reddit sayfası size değil, bakması gereken kişi baktı ve cevabı verdi.

• Nothing galeri uygulaması yayınlandı, indirebilirsiniz

★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU]

★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU]

https://nothingforum.com/konu/nothing-galeri-uygulamasi-yayinlandi-indirebilirsiniz.2480/

• Nothing Phone (2) için Resmi Nothing OS 3.0 güncellemesi yayınlandı!

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2-icin-nothing-os-3-0-yayinlandi.2559/

• 1 yıldır kullanıyorum cihazı, tık etmedi henüz gayet memnunum. Yeni çukmış bir markadan daha çok yazılımsal sorunlar beklersiniz ama gayet stabil çalışıyor cihaz. Kamera konusunda tek sıkıntım gece düşük ışıkta çekilen fotoğraflarda garip bir renk uzayı oluşuyor gibi, güncellemede bununla ilgili bir çalışma gözükmüyor. İndirelim bakalımç

• İphone 15pmden sıkılıp np2 ye geri döndüm :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.