Şimdi Ara

★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
16
Favori
14.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona nazar degdirdim sanırım Orjinal sarj aleti ile cihazı şarj ettim gece 3.30 da çektim sabah 10 da kalktım şarj yüzde 100 du. 1 saat 45 dakikada yüzde 10 şarj gitti birşeyler şarjı çekiyor ama bilemedim su an sömürüyor resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevanton kullanıcısına yanıt

hocam 1 saat 45 dakikada %10 ise yaklaşık 9 saat ekran süresi demek. fena değil gibi?

• Arkadaşlar merhaba
    İkinci np 2 deneyimine bugün başladım ancak ekranda sinir bozucu bir leke mevcut. İade talebi oluşturdum cihazı geri göndereceğim.
    Benzer sorun yaşayan oldu mu, farklı bir önerisi olan var mı acaba? ★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU] ★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrB77 -- 23 Ağustos 2024; 19:49:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bu cihaz hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum aklimda direnç kayitli 13t vardi ama bu cihazi herkes övüyor.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

13t'den daha iyi bir cihaz nothing phone hocam, cihaz yeni olmasına rağmen çok hızlı gelişiyor. kullanıcıların hepsi memnun.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-eksi-ve-artilari-nelerdir.1915/

• DrB77 D kullanıcısına yanıt

Size denk gelmiş gönderin bence. birebir değişim olur muhtemelen.

• Sevgili ölücü dostlarim herkese sevgiler saygilar

7 yillik Oneplus 7 macerami sonlandiriyorum 13t pro alacaktim ama gonlum tasarimdan dolayi np2 ye kaydi cok hos gorunuyor. Şimdi siz sevgili dh mezarcilarina sorum bu telefonu kaça almak lazim tr garantili ?

24 bandina iner mi yoksa suan 27 ye var alim mi ?

Saygilar sevgiler hepimize bol boş mezarlar dilerim

• Arkadaslar telefonu simdi siparis geciyorum kilif ve ekran koruyucusu tavsiyesi alabilir miyim, siyah kilif kullanacagim.

• Siparisi gectim n11 den 27 ye gri model ekran koruyucu ve kilif tavsiyelerine acigim tsk

• NakeBenihime kullanıcısına yanıt

Orjinal kılıf güzel fiyatı var

Nothing Phone (2) Kılıf (evofone.com)

• Arkadaslar android 14 kullaniyorum guzel bir root yapma videosu var mi sizin de guvendiginiz şu lanet klavye boslugunu kapatmak icin root aticam tele

• Nothing OS 3.0 sızdırıldı, düşünceleriniz neler yeni sürümle alakalı.

https://nothingforum.com/konu/nothing-os-3-0-tum-detaylari-ile-sizdirildi.1940/

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt

Sanki biraz özünden uzaklaşmış gibi ancak gelsin yükleyip görelim ona göre fikir belirtiriz hocam :) Ama cihaz ve güncelleme üzerine düşüyorlar bu bile güzel bir nokta biz kullanıcılar için

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen gün cihazı satın aldım yd tercih ettim. 2. el garantili uygun bir cihaz bulsaydım onu tercih ederdim ancak bu nasip oldu. Deneyimimi anlatayım. 512gb lık model var cihazın bilhassa arayüzü kişiselleştirdikçe çok konforlu hale getiriyor kullanımı. Kamerasından da memnunum çektiğim bir fotoğrafı ekledim. Sadece bazen ışık ayarı yapacam diye fotoğraftaki renkleri sanki efekt atılmış gibi yapabiliyor. Tabi hdrı kapattığınızda büyük ölçüde halloluyor. Yine de bu bence çoğu kişinin dikkatini bile çekmeyecektir. Ben titiz olduğum için gcam indirdim kendim yapıyorum ayarlarını çok temiz görüntüler çıkıyor.
    ★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU] ★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU]

• Spigen marka kılıfları yıllardır kullandığım için sürekli spigen'den kontrol ediyorum. Bugün https://www.hepsiburada.com/spigen/cep-telefonu-kiliflari-c-16102?filtreler=telefonmodeli:Nothing€20Phone€202 bu modelin stoklara girdiğini gördüm. İlgilenenler olursa ben 1 adet kaptım. :)

• 256Gb NP2 n11 de 25999 a indi. ilgilenenler bence kaçırmasın. benim elim gidiyor sepete ekleye de son 2 ay cok patladım kredi kartında :)

• techsen32 kullanıcısına yanıt

İyi günlerde kullanın. No’yi sokakta birkaç kişinin elinde gördüm. Yavaş yavaş yaygınlaşıyor demektir. Marka bilinirliği arttıkça daha çok kişide göreceğiz.

• C. S C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.