Şimdi Ara

★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
19
Favori
17.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nothing, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için Nothing OS 3.0’ı tanıttı. Bu güncelleme, daha akıcı bir performans, geliştirilmiş estetik ve kullanıcı dostu bir arayüz ile birlikte geliyor. İşte Nothing OS 3.0’ın dikkat çeken özellikleri:

https://nothingforum.com/konu/nothing-os-3-0-ilk-bakis-yenilikler-ve-gelismeler.2096

• Herkese merhaba, telefon hakkında bir kaç şey sormak istiyorum:

- Telefonu kullanan arkadaşlar hala telefondan memnun mu?

- Yazılımsal veya donanımsal bilindik bir problemi var mı (ısınma, çekmeme, takılma vs)?

- Bir de telefonun pusula performansı nasıl? Samsung telefonlarda (reddit'te gördüğüme göre tepe seviyeler de dahil) genel olarak pusula performansı düşük. Sola giderken sağa gidiyor gibi göstermesi gibi durumlar olabiliyor. Harita uygulamasında düşük sürekli sekiz çizerek kalibre etmek falan gerekiyor ama o da kısa bir süre idare edebiliyor. Bu telefonda bu tarz bir şey yaşadınız mı?

Teşekkürler.

• Merhaba,

-Ben çok memnunum, Xiaomi ve samsung'dan sonra iyiki almışım diyorum.

-Yazılımsal bir sıkıntısı yok, her ay güncelleme alıyor, sorun varsa da hızlıca aksiyon alıyor firma, ısınma, çekmeme, takılma gibi sorun hiç yaşamadım.Zaten başlı başına bloatware uygulamalar olmadığı için sistemi arkaplanda yoran birşey de yok, bu da bu dediklerinizin hepsini ekarte etmiş oluyor.

-Pusula performansı gayet iyi, kendi uygulamasının yanında 2 tane de ek uygulama indirme seçeneği var, nothing'in kendisine ait pusula widgeti var, uygulamaya gerek duymadan kilit ekranından dahi pusulayı görebiliyorsunuz.

Harita uygulamasında bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım hiç

• Batarya performansı nasıl hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

Bluetooth'ta vs bir sıkıntısı oldu mu kopma vs gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 10 saat ekran süresi alıyorum.

Bluetooth'ta hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU]
  • Çok iyiymiş değerleriniz.

Bu crash dump olayına denk geldiniz mi? Ya da denk gelenler ne sıklıkta?

• Arkadaşlar nothing phone 3 bekliyorum ama hiç bir bilgi yok ne zaman çıkacağına dair .. phone 2 önerir misiniz bu zamanda ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Armo_ kullanıcısına yanıt

Crash dump olayı için bilmediğiniz işlemlere girmeniz gerekir.Kısaca şöyle tarif edeyim size, root işlerini hiç bilmeyen kişiler gidip yanlış dosyaları flashladığı için cihaz brick oluyor.Ben şimdiye kadar 1 kişinin yaşadığını gördüm, o da facebook'tan birisi ile görüşüp yaptırdı, 2 gün önce düzeltildi haberini aldık.

• mst262 M kullanıcısına yanıt

Hocam, 2025'in ilk çeyreğinde çıkacak,nothing phone 2, nothing'in amiral gemisi, uzun süre kullanabileceğiniz bir cihaz.2. el piyasasıda diğer cihazlar gibi düşük değil.Şimdi alıp 3 çıktığı zaman satıp üzerine bir miktar para koyarak alabilirsiniz.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-3-ne-zaman-cikacak.2/

• Az bir şey kalmış o zaman gelmesine. Fiyatına göre NP3 veya iPhone SE4 alınır gibi.

• Arkadaşlar Selamlar Haziran ayından beri kullandığım NP2 512GB Tr cihazımı yanında spigen kılıfı ile kutusu duruyor. Satmak istiyorum. İlgilenen varsa İstanbul içi elden yazabilir.

• Kullanan yokmu hic

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

konu nedir?

• selam arkadaşlar bende cumartesi günü itibari ile bu ürünü alarak aranıza katıldım, uzun süredir takip ettiğim bir cihazdı, kullanmaya başladığım şu 3 günlük süre için, 10 üzerinden tam puan aldı benden, umarım bundan sonra da sorunsuz kullanırım, peş peşe güncellemeleri yaparak daha stabil bir cihaza dönüştü, batarya performansı çok iyi, ekran tepkisi süper, kamera benim için yeterli, alacak olanlar tereddütsüz alabilirler bence★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU] ★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU] 

• Merhaba bu telefon hala alınabilir mi? Android güncellemesi ne zamana kadar alacak? Son olarak Nothing OS 3.0 ile kamera performansı daha iyi hale geldi mi ?

• tutankamon09 T kullanıcısına yanıt

Alınabilir, fiyat performans ürünü, şuanda indirim.

android 16 güncellemeside alacak., android 16 nın sonuna kadar da güvenlik güncelleştirmelerini alacak. Nothing OS 3.0 ile birçok özellik eklendi. Kamera iyileştirildi ve nothing OS 3.0 kararlı sürüm Aralık ayında yayınlanacak ve daha da iyileştirmeler gelecek.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2-android-16ya-kadar-guncelleme-alacak.1234/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 24 Kasım 2024; 21:26:20 >
  • tarafsız göz ile eksi ve artılarını değerlendirir misiniz

• Garantili 6 taksit nothing 2 ile yurtdışı mi 14t pro arasındayım ikiside taksitli 28k ya geliyor hangisi daha mantıklı olur acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.