Şimdi Ara

★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
16
Favori
14.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Nothing Phone Türkiye kullanıcıları için bir forum var. Ben orayı takip ediyorum. Tavsiye ederim.

https://nothingforum.com - Nothing Phone Türkiye Root, Rom, Mod, uygulamalar, sorun giderme, aksesuarlar ve gelecek planları hakkında destek sağlayan topluluk forumudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 18 Mayıs 2024; 10:38:13 >
  • İyi haftallar, iş için bir telefon alacağım ve tasarım açısından np düşünüyorum. 2 mi 2a mı? benim için önemli olan mikrofon kalitesi. insan sesine yoğunlaşmış iphone mikrofon kalitesinden nefret ediyorum. Sağolun!

• yildiray35 kullanıcısına yanıt

NP2, 2a'dan daha iyidir.NP2 Öneririm.

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt

çok sağolun

• yildiray35 kullanıcısına yanıt

N11 de 256GB olanı 27999 dan satılıyor. Direkt NP2 256GB alın (12GB ram) geçin. tavsiyem beyaz renktir. beyaz rengi bence cok güzel.Siyah rengini kullanmıştım bu arada.

Nothing Phone 2 12 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) Beyaz 256 GB Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 29 Temmuz 2024; 11:46:31 >
  • Sarı sitede 20 bine kayıtlı yd versiyonları satılıyor. Bu cihazları aldıktan sonra problem yaşama ihtimali var mı acaba? 5 yıldır iphone 7 kullanıyorum, artık miadını doldurdu 15-20 bin lira arası bütçem var. 300-400 dolar aralığında telefonlara bakıyordum (TR fiyatı 15-20k). Bu telefona yazılımsal imei atılabildiği için 600 dolar segmentine çıkıp yine 20 bin tl ödemiş olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techsen32 kullanıcısına yanıt

Cihazınız bozulmadığı sürece sorun yaşamazsınız. YD Cihazların tek riski garantisi olmaması. IMEI sıkıntısı yaşamazsınız, pişman olmazsınız alırsanız, şimdiden hayırlı olsun.

2. el TR garantili temiz cihazlarada bakabilirsiniz yd konusunda endişeleriniz varsa.

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. 2. el temiz cihazlar mantıklı bu iki seçeneği değerlendireceğim. Telefonu çok beğendim. Bilhassa Phone 3’le gelecek entegre AI eğer güncellemeyle bu cihazlara da gelirse çok güzel olur. Firmanın anlattıklarından benim anladığım Apple Intelligence gibi olacak.

• techsen32 kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim hocam, ilk adımları atılmaya başlandı da. NOS 3.0 bu cihazlara gelecek bilginiz olsun.

https://nothingforum.com/konu/nothing-os-2-6-ile-yapay-zeka-destekli-haberler.1852/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 12 Ağustos 2024; 10:25:55 >
  • Merhabalar arkadaşlar. Neredeyse tüm üst düzey cihazları denemiş biri olarak dün kendime Y.D Nothing Phone 2 satın aldım. Her iki rengini de inceledikten sonra beyaz renkte karar kıldım umarım pişman olmam. Benim için ilginç bir deneyim olacak

• chevanton kullanıcısına yanıt

Kaça aldınız acaba , kayıt nasıl oluyor ve kamerası tatmin edici mi , bende düşünüyorum da

• pukiman kullanıcısına yanıt

Kayıt dahil 20 ye aldım 12-256 versiyonu henüz test etmedim yarın kullanmaya başlayacağım size detaylı bilgi veririm hocam :)

Noting çok fazla güncelleme veriyor , kayıt varken güncelleme oluyor mu acaba onu da yazarsanız sevinirim , mutlu günlerde kullanın.

• pukiman kullanıcısına yanıt

Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim hocam :) Kayıt yazılımsal ve kolay zaten. Dün cihazi actigimdan beri android 14 olmak üzere iki buyuk üç küçük guncelleme yaptım herhangi bir şekilde kayıttan düşme olmadı o konuda içiniz rahat olsun. Kullandığım süre zarfinda batarya çok yeni olmasina rağmen uzmeyecek orası belli oldu optimizasyonu gayet iyi cihazın. Şimdilik cihazdan çok keyif aldığımı soylemeliyim daha detaylica incelediğim zaman diğer bilgileri de aktaririm inşallah :)

• Ayrıca sanırım cihazdan fazlaca zevk aldım hemen Ear 2 kulaklığını orijinal 45 watt şarj aletini şeffaf kılıf ve ön arka korumasini sipariş verdim

• Merhaba,

Dün itibarıyla bende nothing phone 2 aldım cihaz gerçekten çok keyifli mi13t pro dan geçtim kağıt üzerinden mi13t pro çok daha üstün olmasına rağmen kullanım np2 her anlamda daha iyi bir cihaz. En çok şaşırdığım çok eleştirilen kamerası beni çok memnun etti son derece yeterli buldum.

• Arkadaşlar merhaba daha önce bir süre kullandığım nothing phone 2 cihazına ben de tekrar dönmeye karar verdim. Bu arada 15 pro max, s24 ultra, honor magic 6 pro ve xiaomi 14 deneyimleme fırsatım oldu. Paker olarak ve ek özelliklerle birlikte değerlendirdiğimizde nothing phone 2 çok daha mantıklı. Herkese güzel günlerde kullanmayı dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

çok güzel bir tercih beyaz. bende de np2 beyaz vardı. şimdi np 2a beyaz kullanıyorum. np2 ile tek şikayetim cihazın hacimsel ağırlığı. 2a plastik olduğundan daha hafif. ama hepsinde begenmediğim kısmı 6.5ten büyük ekran.

iphone 14 pro da tek özlediğim 6.1 inc ekrandı ama o da çok ağırdı ya.

umarım np3 ile bir küçük seçenek çıkar değmeyin keyfime.

artık bundan sonra nothing phonecuyuz.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Valla hocam alım satimla uğraşıyorum elimden gecmeyen üst düzey cihaz kalmadı ama bu cihazı kullanması çok keyifli gerçekten :) Şu ana kadar çok memnunum cihazdan

• ★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU]
    ★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU]
    ★| Nothing Phone (2) |★ [ANA KONU]

Ekosistem tamam artık tadını çıkarma zamanı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.