Evet ona da baktım ama kılıfları indirimde olmasına rağmen stokta yok, galiba sadece yurt dışından getirebileceğiz kılıfları. 😅 |
Nothing Phone 2a ANA KONU (9. sayfa)
-
-
Nothing Phone (2a) Kılıf (evofone.com)
stok var hocam , herhalde bir önceki ayırılan stok bitti güncellemişlerdir sistemi. sabahları bakın genelde.
-
Evet şimdi baktım stok var gözüküyor önceden tükenmiştir yazıyordu, daha hızlı gelir diye direk orijinal kılıfıda tercih edebilirim.
-
bence elini çabuk tut. indirimli stok biterse fiyatı çıkacaktır.
-
konu başında ilk sayfada kılıf linki verdim ve kendim kullanıyorum. harika bir kılıf ve hesaplı.
2.6 güncellemesinden sonra pil biraz daha düzene girdi. ilk zamanlardaki performansına yakın. galeride resmin oluşması bir tık daha hızlandı ama daha ister. andrid 15i bekliyorum
-
Merhaba, ben de yakın zamanda 2a aldım ve çok memnunum. Fakat sormak istediğim bir şey var. Telefon gelir gelmez OS2.6 güncellemesini yaptım ve öyle kullanmaya başladım. Fakat bazen bildirimlerde glyph çalışmıyor. Yeniden başlatınca düzeliyor fakat sizde böyle bir durum oldu mu merak ediyorum.
-
hiç dikkat etmedim. bende de 2.6 var. bir takip edeyim.
-
Merhaba ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düşünen olursa benimkini satabilirim. 1 - 2 haftalık sıfırdan farksız cihaz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler hocam. Çoğunluğu wifi mı?
%30 mobil veri, % 70 wi-fi gibi
Kılıf bugün elime geçti. Çok güzel sağlam telefonu sarıp sarmaladı. Alacaklar bu fiyata stok varken hemen alsın bence. Daha önce Çin den bir kılıf almıştım 3 ayda sarardı. İnşallah bu kılıf daha uzun dayanır.
S23 ultra kullanıyorum şarj sıkıntısından ve tasarımından dolayı nothing phone düşünüyorum. 2 ve 2a arasında batarya konusunda çok fark var mı?
256GB NP2 al N11 de. sadce onlar satıyor ve fiyatı çok güzel. pil tüketimi 2a ile yakın. ama metal olduğu için biraz ağır.
tavsiyem beyaz rengi.
-
Çok uygun fiyata 2a aldım. Yarın gelecek hayırlısı
güle güle kullanın bende de 2a var şu anda. ilk çıktığında almıştım. hala harika şekilde sorunsuz çalışıyor. tek alışamadığım büyük ekran inşallah 6 inc bir nothing cıkarda hemen geçerim ona.
-
Şimdi geldi henüz kurulumu yaptım. Arayüz akıcı ve eğlenceli görünüyor tam kullanıma başlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X