Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Menalos Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
335
Cevap
15
Favori
13.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu adaptör PPS ve PD 3.0 protokollerini desteklemiyor gibi görünüyor. Şarj süresi haddinden fazla uzayabilir.

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

Anladım. Trendyolda bu adaptörü buldum, fiyatıda gayet ucuz, buna bakalime şansınız varmı.

trendyol.com
    Auris Şarj Aleti Turbo Fast Ev Tipi PD 45WATT 2 In 1 SÜPER HIZLI Kablo+AdaptörARS-CH35 Type-C kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/auris/sarj-aleti-turbo-fast-ev-tipi-pd-45watt-2-in-1-super-hizli-kablo-adaptorars-ch35-type-c-kablo-p-766908303?boutiqueId=61&merchantId=114129
  • 2BDamned 2 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle olmaz! Bunu alıp da koskoca cihazı tehlikeye atmanızı istemem...

En mantıklı seçenek benim önerdiğim Spigen'i almanız, hazır fiyatı düşmüşken...

Kablo olarak da kutudan çıkanı kullanın :).

Evet spigeni sepetime ekledim şimdi, onunda siparişini yakında veririm

Telefonun siparişinide verdim, gelince inceler düşüncelerimi buraya yazarım, şimdi sadece kılıf alması kaldı

• Herkese kolay gelsin, telefon elime ulaştı, kurulumunuda yaptım, fakat telefon kurulumunda Şartlar ve deneyim iyileştirmesi kısmında phone 1 diye geçiyor, bu normalmi

Nothing Phone 2a ANA KONU

Evet bende de bu şekildeydi :). Muhtemelen o metini güncellemeyi unuttular :D.

Bu arada deneyimlerinizi bekliyorum :).

Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Muhtemelen güncelleme düşecektir sistemine. Ben de böyle bişey olup olmadığına dikkat etmemiştim. Cihaz hakkında bölümünde cihaz adı ne yazıyor acaba bir ekran görüntüsü atar mısın?

• Arkadaşlar vatan bilgisayara gittim az önce. Telefona göre ekran koruyucu kesebildikleri bir cihazları var. 350 tl ye 2a ya göre kesip ekrana yapıştırdılar. Parmak izi çok hafif yavaşlıyor sanki ama kararlı çalışmaya devam ediyor. Tavsiye ederim

• technoroom T kullanıcısına yanıt

Ben de geçen yanlış geldiğini söylediğim camı aldım. Çünkü aslında ürünler karışmış ve bana farklı ürün gelmiş, şimdi doğrusunu aldım ve kullanıyorum :).

• parmak izi okuyucusunu etkiledi mi?

Hâla okuyor ama ben parmak izi okuyucuyu hiçbir zaman kullanmadığım için önceki haliyle hız kıyası yapamam.

Buyrun

Güncellemesi var ama onuda birazdan başlatacağım çokda büyük değil zaten, kurulumuda tam bitiremedim

O zaman çok da endişelenmeme gerek yok 😅

Telefona birkaç uygulama yükleyip kullandım arkadaki glyph ışıklarını da test ettim, açık konuşmak gerekirse beklentilerimi çok rahatlıkla karşıladı, uygulama açması ve sonrasındaki kullanımı gayet hızlı, ekran parlaklığı yeterli ve hoşuma gitti aynısı ekran içinde geçerli, ara yüzü de gayet hoş, kamerası da benim için yeterli, tasarımına zaten diyecek bir şeyim yok bence çok güzel, iyi ki şüphelerime yenik düşmemişim.

Benim en çok hoşuma giden şey ise telefon kilit tuşunu kullanmama gerek kalmaması, genelde ben o tuşa çok sert bastığım için kırıyorum ama hem telefonu açmak için tuşa basmama gerek kalmıyor hemde menüde boş bir alana 2 kere basınca otomatik kilitliyor kendini, çok hoşuma gitti böyle birşey eklemeleri.

Dengeli bir cihaz olmuş. Arada bırakmıyor. Keşke dedirtmiyor ve özel bir havası var. Şirketin 3. telefonu ve özenildiği ortada. Güzel günlerde kullan.

2.5.1.a değil. Güncelleyince 2.5.6 sürümü gelecek. Gerçi pili biraz olumsuz etkilemiş ama yine de bir günü fazlasıyla çıkarıyor. Yarı yolda bırakmıyor. Sendeki sürümde 2 günü deviriyordum. Önceki paylaşımlarıma bakarsan görürsün

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 8 Temmuz 2024; 15:32:49 >
  • Herkese kolay gelsin, amazondan telefonum için şu kılıfı ve şarj adaptörünü buldum, sizce almalı mıyım

amazon
    JETech Kılıf Nothing Phone 2a ile Uyumlu, Sararmaya Karşı Darbeye Dayanıklı Tampon Kapağı, Çizilmez Şeffaf Arka (Şeffaf)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CZDV6FJ4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AB4RD1JXHRRE1&psc=1

amazon
    Spigen 45W USB-C Güç Adaptörü 2 Port GaN Tech (Şarj Isısını Azaltır) 20W/25W/45W Samsung PPS Destekli Type-C Hızlı iPhone & Android & iPad & Macbook Şarj Cihazı ArcStation PE2105 White - ACH03717
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B4K26Z58/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Kılıf olarak benim önerdiğim daha kaliteliydi, siz bilirsiniz.

Adaptör olarak 45W dediği toplam iki portun değeri. Muhtemelen tek porttan 20 - 25W arası bir şey veriyor olmalı. Şu an adaptör olarak ne kullanıyorsunuz?

Cihazdan memnun musunuz bu arada :), 2.6 güncellemesini yaptınız mı?

orjinal kılıf evofone sitesinde 299 tl indirimde

Sizin önerdiğiniz kılıfta hala aklımda açıkcası, tek sorun en son aliexpress den sipariş yaptığımda yanlış ürün gönderdiler iade ile uğraşmak zorunda kaldım, o yüzden biraz tedirginim

Şu an kullandığım adaptörün linkinide bırakıyorum https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=after-renderer-for-new-editor&messageId=159018216&url=https://www.trendyol.com/woyax/by-deji-samsung-galaxy-a11-a21-a31-a51-a02s-a12-a13-a32-uyumlu-hizli-sarj-aleti-18w-type-c-p-195450523?boutiqueId=61&merchantId=120735

Cihazımdan hayli memnunum, şarjı iyi gidiyor, gayet hızlı ve kamerasıda bana yetiyor, glyph ışıklarına söylenecek birşey yok zaten gerçekten memnunum. 2.6 güncellemesinide yaptım, telefonun koyu temada beyaz olan kısımlarını da düzeltmişler gözüme en çok o çarptı iyi oldu oda.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.