Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
14
Favori
13.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam. Honor 90'daki SoC verimsiz - ısınma potansiyeli yüksek bir model. Almayı düşündüm ama baskı altında kameranın altından ikiye bölündüğünü görünce direkt vazgeçtim :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam kamerasi mükemmel ancak ısınma o kadar fazla ki benim gibi Adana'da yaşayan biri için fazla rahatsız ediciydi :)

• Ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı arkadaşlar. Parmak izini engellemeyen

• technoroom T kullanıcısına yanıt

Ben şunu aldım ama henüz kullanamadım, kılıfın gelmesini bekliyorum.

https://www.elektromaxx.net/urun/microcase-nothing-phone-2a-tam-kaplayan-cerceveli-tempered-ekran-koruyucu-al3276

• kullandığında deneyimini paylaşırsan çok sevinirim. iyi bayramlar iyi tatiller

Maalesef boyutu uygun değilmiş. Kılıfı taktıktan sonra camı takacaktım ama en kısmında bariz taşma var yine eni dar. Bana da acilen Tempered ekran koruyucu lazım, siz ne kullanıyordunuz?

Bu arada size de iyi bayramlar / tatiller :).

Ben daha ekran koruyucu almadım. Üzerinde ince bir jelatin vardı o da soyuldu bayağı ve kötü görünüyor. Bir tane ejran koruyucu alacam mecbur. Alınca yazarım buraya deneyimimi. Parmak izi önemli...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 22 Haziran 2024; 8:58:52 >
  • Bu cihazı bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. Bilinen bir kronik sorunu var mı acaba yazılım veya donanımda

• Narcissu555s N kullanıcısına yanıt

Ben birkaç gündür yedek telefon olarak kullanıyorum. %20'den %80'e 40 dakika civarında doluyor. Aksesuar bulmak sıkıntı... Kılıfı Aliexpress'ten hallettik ama ekran koruyucu hâla bulamadım. Ama bugün birini alırım büyük ihtimalle :D. Kronik sorun yok, 3 - 5 Bug var ve muhtemelen güncelleme ile düzeltilir.

Tek sorunu fotoğrafın galeride işleme süresi. Muhtemelen düzeltirler. Konuşma esnasında ses karşıya net gidiyor ve sesi net duyuyorsun. Batarya performansı üst seviye. Fotoğraf kalitesi orta-üst seviye. Özelleştirme olanağı pek yok ama 3.0 ile geleceği söyleniyor. Eline alan herkes beğeniyor telefonu. Bu fiyata bu telefon iyidir. Ama benim sana tabsiyem s23fe ye de bir bakman. Ben çerçeve kalınlığı ve tasarımdan dolayı almadım s23fe yi.

Doğru... Ben hem indirimde aldığımdan hem de S23 FE Hindistan üretimi olduğundan eledim.

Siz ekran koruyucu aldınız mı bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 20 Haziran 2024; 16:5:13 >
  • yasin01092 Y kullanıcısına yanıt

Eğer satıcı "Elektromaxx" veya ürünün markası "Microcase" ise, benimde aldığım buydu ama ölçüleri uymuyor. Bugün iade için kargoya verdim hatta...

Evet ne yazıkki o, en iyisi aliexpressten sipariş vermek

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt

Yine de teşekkür ederim. 3'lü kaliteli marka bir ürünün siparişini verdim, isteyen olursa birini veya ikisini ücreti karşılığı verebilirim.

• parmakizi performansını etkiledi mi?

Hocam yurt dışından aldım, henüz gelmedi. Teslim tarihi 9 Temmuz olarak görünüyor. Gelince denerim parmak izini, ama özellikle Tempered cam aldım, Nano falan hikaye...

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. S23fe yi pil ömrü ve çerçeve kalınlığı sebebiyle eledim. Poco f6 yı da kamera örneklerini pek beğenmediğim için eledim. Nothing 2a'yı amazondan aldım henüz gelmedi gelince bende birkaç fikrimi yazarım. Biraz dikkatsizlik yaptım amazondan alırken satıcı Nasa iletişim diye biryermiş gözümden kaçmış alırken Amazon yolluyor sanmıştım. Satıcı güvenilir midir bilemiyorum birkaç olumsuz yorum da var ama hepsi burada ve trendyolda ürünü ulaştırmışlar. Şimdilik beklemedeyim

Hayırlı olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.