|
Nothing Phone 2a ANA KONU (4. sayfa)
-
-
Hocam derdim şarjın hızlı dolması değil, olması gereken sürede dolması... Hocam sizden çok kritik bir talebim var. Cihaz şarjda iken "Electron" adlı uygulama ile cihazın adaptörden kaç Watt çektiğini söyleyebilir misiniz? Belki Apple'ın aleti Watt değerini desteklemiyordur.
-
-
Korktuğum olmadı, cihaz 10 Watt çekiyor ama adaptör 20 Watt... Demek ki Apple'ın Watt değeri desteklenmiyor. Bazı videolarda Samsung'un 25 Watt adaptörü ile 1 saatte dolduğunu gördüm.
-
Hocam size zahmet son bir isteğim var. Cihazda "CPDT Benchmark" testi yapıp sonucu gönderebilir misiniz? Maksimum 1 - 2 dakikalık bir test, başka isteğim yok hocam. Bu arada 128'lik modeli mi kullanıyorsunuz?
-
-
Hocam peki başka bir adaptör ile şarj etmeyi denediniz mi? Hep böyle 10W mı çekiyor?
-
Başka adaptör ile deneme fırsatım olmadı -
Peki hocam ayarlarda pili %80'e sınırlama gibi bir seçenek mevcut mu?
-
O ayar yok maalesef. Ama android 15 sürümünde olabilir diye okumuştum bir yerlerde. -
Çok eksiği var cihazın hocam ya :(. Dün attığınız testten anlaşıldığı üzere cihazda LPDDR4X bellek ve UFS 2.2 depolama yongası var (A55'te LPDDR5 ve UFS 3.1), şarj süresi çok uzun, bazı temel özelliklerden yoksun. Sizin tavsiyeniz nedir, bunu iade edip A55 mi alsam?
-
A55 için birşey diyemiyorum hiç bilmediğim bir model. Ama anladığım teknik bilginiz çok fazla. Bu da kafanızı karıştırıyor. Ben Samsung sevmiyorum. Nothingphone yazılım güncellemeleri falan beni mutlu ediyor açıkçası. Uzun zaman Apple cihaz kullandığım için android tarafındaki yeniliklere de hızlıca ulaşmak hoşuma gidiyor. 2a modeli Android 15 betası alan nadir bir telefon mesela. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın bence. Telefonun kullanımı bataryası ekranı kamerası bana yeterli geliyor o yüzden başka arayışa girmedim. Bu arada yanında hediye kulaklıkla almıştım ben. Kulaklığı da çok beğendim. Mikrofonu ses kalitesi oldukça iyi. Dediğim gibi teknik eksikleri mutsuz edecekse Samsung alın. Ama çok takılmazsanız bu telefon fiyatına göre çok iyi bence. -
Hiç sormayın hocam ya, bazen aşırı bilgi başa bela açabiliyor :D. Bu cihazı alırken en büyük motivasyonum düşük güç tüketen SoC (işlemci) ve Stock Android'e yakın arayüzüydü. Bu arada ben cihazı kulaklık hediyesi olmadan 14.370₺'ye aldım indirimde. A55 ile arasında yaklaşık 2.500₺ var, bu farka değer mi emin değilim. Bu arada hocam %80 pil sınırını Battery Guru gibi uygulamalar ile halledebilirsiniz, bu sayede piliniz daha az yıpranmış olur.
Hocam peki cihazın boşta RAM tüketimi nedir, size zahmet öğrenirsem çok iyi olur 😇...
-
Nereden bakıyoruz boşta ram tüketimine -
Hocam geliştirici seçeneklerini aktif etmeniz gerekiyor. Daha sonra geliştirici seçeneklerinden "Çalışan Hizmetler" gibi bir bölüm var, orada anlık tüketimi gösteriyor iki sayfa şeklinde (sağ üstte bir buton olması gerek, ona basınca sayfa değişiyor olmalı)...
-
-
Teşekkür ederim hocam, peki şu sorunlardan herhangi biriyle karşılaştınız mı?
-
Hayır karşılaşmadım. Ekranı beğeniyorum. Özellikle kenar çerçevelerinin ince olması ve eşit olması çok güzel. Çoğu android telefonda ekran kenarları güzel değil. Alt taraftaki fazladan siyahlıktan bahsediyorum. Bu telefonu resmen iphone dan sıkılanlar için yapmışlar gayet keyifli bence. -
Peki Nothing OS 2.5.6 sürümünden sonra bir hatayla karşılaştınız mı, pil süresinde bir değişim vesaire...
-
2.5.6 dan sonra bir sorun yok. Pil durumu önceki sürümler ile hemen hemen aynı. Her sürümde iyileştiğini düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X