Nothing Phone 2a ANA KONU (5. sayfa)
-
-
Hocam şimdi baktım da sizdeki Apple adaptör sadece USB PD destekliyor sanırım. Nothing'in önerdiği ise PPS ve PD 3.0 destekli bir adaptör. Şarj süresinin bununla bir alakası olabilir. 20W'lık adaptörden 10W çekme sebebi de bu olabilir.
-
Yani dediğiniz doğrudur. Yavaş şarj benim işime geliyor pil ömrü açısından. Siz destekleyen adaptör ile hızlı şarjın nimetlerinden faydalanabilirsiniz. -
Hocam hızlı şarj cihazlarının fiyatı uçmuş 😅. Sanırım teknik özelliklere göre şu adaptör iş görür, PPS ve PD 3.0 destekli ve maksimum hız olan 45W değil 25 - 27W...
www.hepsiburada.comSpigen 27W USB-C Güç Adaptörü (Akım Korumalı) 20W/27W Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/spigen-27w-usb-c-guc-adaptoru-akim-korumali-20w-27w-samsung-pps-destekli-type-c-hizli-iphone-android-ipad-macbook-sarj-cihazi-arcstation-pe2103-black-ach05607-p-HBCV000060OS13
-
300 tl çok uygun bence şu zamanda. Apple adaptöre baktım 600 tl istiyorlar. Ben eskilerle idareye devam. 😀 -
Maalesef kullanmıyorum ama kullanmak isterdim. İlk modelin yurtdışı kayıtlı olanları çok uygun oluyor onu almayı düşünüyorum ama. 2a modelinin şarj videolarını izlediğimde 1 saat 2 dakika ile 1 saat 8 dakika arasında değerler gördüm.
-
Ben Deji marka 45w pd qc hızlı şarj cihazi ile kullaniyorum ve sarjimin %100 olmasi 1 saat sürüyor en fazla. Yavaş şarj olma gibi bir durum yok yani. Ekran süresi de muazzam sırf bu sebepten baska telefona gecebilecegimi sanmıyorum Ayrıca yazılım guncelleme konusunda çok iyi Nothing. Bir de hiç ısınmıyor cihaz çok serin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deaththroes -- 2 Haziran 2024; 21:26:59 > -
Hocam size zahmet "Electron" uygulaması ile şarj sırasında cihazın çektiği Watt'ı gösteren kısmı gönderebilir misiniz?
-
28W gösterdi hocam aslinda cihazın 44w desteği var adaptorde uygun buna ama neden 28W anlamadım gerçi denediğimde sarjim %52 idi belki kademeli olarak düşürüyor olabilir.
-
Hocam eğer adaptörde iki adet giriş varsa 45W'ı görmez o. Şimdi baktım 12 + 30 diyor. Yani Type-C girişten maksimum 30W verebiliyormuş. Herhangi bir sorun yok yani 😇...
-
Hayir hocam PD ile max 45w tek porttan verebiliyor. Şimdi de 18w'a düştü neden ben de anlamadim..
-
Son durum nedir hocam, şu an kaç Watt çekiyor?
-
Şuan bu durumda hocam. Üste çıkmıyor bu uygulama ne kadar doğru ölçüyor bilmiyorum bazen 10w'a kadar
düşüyor.
-
-
Hocam "Battery Guru" adında bir uygulama daha var, oradan da bakıp değerleri teyit edebilirsiniz. Bu güç neden böyle dalgalı acaba, hiçbir şey anlamadım :(.
-
Şimdi durum nedir hocam, düzeldi mi? Mesela şu an tam şarj ne kadar sürüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 5 Haziran 2024; 16:58:57 > -
15w civari görünüyor hocam diğer uygulamada da. Hiz konusunda sorun yok cihaz ortalama 1 saatte sarj oluyor ama bu watt konusu canımı sıktı belki de benim kullandığım adaptorden dolayıdır.
-
Peki hocam bu uygulamada diğer uygulamadaki gibi çektiği Watt dalgalı mı, yoksa hep aynı değeri mi gösteriyor? Bir de bu iki uygulama var şarj hızı için elle tutulur. Ben de aldığım Spigen PowerArc Arc Station 25W - 27W'lık adaptör geldiğinde test edeceğim.
play.google.comAccuBattery - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery&hl=enplay.google.comBatteryOne: Battery - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.oneapps.batteryone&hl=en
-
Bugün bahsettiğim Spigen adaptör ile 5 dakikalığına deneme şansım oldu. 15 Watt ile 21 Watt arası değişken değerler aldım. Benim için yeterli :D. Aktif olarak kullanmaya birkaç gün sonra başlayacağım. Ama arayüzü çok beğendim, gerçekten tertemiz. Pil olarak da %20 - %80 arası döngüyle kullanacağım, aşınmanın daha düşük olması için :). İyi ki bunu iade edip de A55 için fazladan masrafa girmemişim 😇.
-
Hayırlı olsun hocam gerçekten güzel telefon ben de çok memnunum Honor 90'i satıp bunu almıştım hiç pisman etmedi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X