|
Bildirim
Bunu tasarlayan mühendisler 2 sene boyunca gece gündüz demeden çalıştılar. Umarım emeklerinin karşılığını alırlar.
|
Nee? Şeffaf şarj tasarımı mı? Son yıllarda gelmiş geçmiş en devrimsel gelişme.
|
Şunu tasarlamak için 2 yıl çalışan mühendislerle tanışmak isterdim.
|
2 yıl her gün 10 saniye vakit ayırarak tasarlandı galiba.
Algınında limiti olur, firma bunu bu şekilde pazarlıyor anladıkta, altı üstü bir kablonun bu şekide tasarlanmasının zor yanı olmadığını bunun üstüne biraz düşünen herkes anlar. Elma yapar genelde bu taktikleri. Titreşim motoruna taptik engine diye isim verdi, hala kullanıyor, evrenin sırlarını açığa çıkartmış gibi sunuluyor, üstüne bazı insanlarda işe yarıyor, böyle insanların çok olmasına ayrı, firmaların insan aklıyla alay etmesine ayrı şaşırıyorum. |
Bence kabloda da led olmalıydı elektrik akışını görebilmeliydik temsili olarak.
|
Bu kabloyu ayrı da satarlar muhtemelen. Alan olur şık duruyor dayanıklıymış bir de madem. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 24 Haziran 2023; 9:12:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 24 Haziran 2023; 09:44:33 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu markayı Stock Android ve mantıklı donanım tercihlerinden dolayı seviyorum, ancak Esstential gibi olabilecek mi; zaman gösterecek (Essential Phone'da Titanyum çerçeve ve seramik arka kapak vardı, gerçekten muhteşemdi :)). Ancak aynı şekilde Hindistan'da üretim yapanlara karşı da bi' ön yargım var, sorun oluşturmaya daha meyilli gibi... HMD'de Stock Android ile öne çıkıyordu, ancak yanlış hatırlamıyorsam o da bi' UI çıkarmıştı; umarım 'Lightweight' yapısını bozmaz :). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
içeriği okumadınız heralde |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |