|
Bildirim
Nothing 1 var bende boyutları her modelde büyütüyorlar tam tersi küçültseler olurdu birşeyler ama nothingde de pek bi ışık görmüyorum ...
|
valla 3 mü bilme ama bir tane 6.1 inc cıkartsınlar lütfen |
|
|
|
valla 3 mü bilme ama bir tane 6.1 inc cıkartsınlar lütfen |
|
İphone 14 pro ve pek cok galaxy s kullandım. ve dahi xiaomi ve poco kullandım. NP1 , NP2 ve NP2A kullandım ve şu anda NP2A kullanıyorum. artık bundan sonra buradayız. Tüm ailem ve çevremdekiler de NP1 aldılar. herkes mutlu. özellikle NP1 bu fiyat ve bu kaliteli kasa ile uçması lazım. |
14 pro ya şarj durumu nasıl bu cihazın benim en merak ettiğim bu ? |
14 pronun şarj olayı cok kotu. tüm iphoneların şarj olayı çok kötü. Nothing e geçince özlediğim tek ama tek şey iphone 14 pronun 6.1 ekran boyutu. benim için en ideal boyut bu. ama nothing telefonlar çok çok hafifler ve arabirimi tasarımı , tarzı filan çok havalı. ayrıca Android temelli Nothing OS çok sade ve akıcı. çerçöp gereksiz tasarım öğeleri yok ve kullanması keyifli. geçen hafta bir arkadaşım nothing phone 2 aldı, iphone kullanıyordu normalde. uzun zamandır böyle özel hissettiren bir telefon görmedim dedi. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
warzone denemedim. kendi oynadığım oyunlar var onları da gayet güzel oynuyor. Call of Duty indirip oynadım bi 10dk gayet akıcı sorunsuzdur. ısınma filan sıfır denebilir. ama ucuzn süre oynanınca nasıl tepki verir bilmiyorum. internetten izlediğim videolarda sorunsuz oynuyorlardı. Eğer bütçeniz var ise Nothing Phone 2 modelini alın 29999 a satılıyor Snapdragon Gen 1 işlemcili 12+512 GB modeli. |
hocam eğer sizin için sorun olmazsa warzone deneyin. zaten 10 15 dk sorunsuz oynatıyorsa gerisi için harici soğutucu şart ben maksat cihazın işlemci performansını gerçek br kullanıcıdan duymak istiyrum. enim çok hoşuma idiyor. bu arada kulaklıklarını kullanıyor musunuz ? |
|
bende ear 2 var ve cok memnunum. diğer kulaklık kardeşimde. bazen görüntülü arıyor kulaklıkla, inanılmaz ses kalitesi. |
warzone testi isterük hocam :D saygılar |
indirdim bakacağım. :) yarın haber vermiş olurum sanırım |
Nothing Phone Türkiye kullanıcıları için bir forum var. Tavsiye ederim |
|