Bildirim
notobook ekran sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pil ölmeye başlamıştır sanırım 20 25 dk sonra kapanıyor pili değiştirirseniz 2 saate varan kullanım süresine ulaşabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
pil ölmeye başlamıştır sanırım 20 25 dk sonra kapanıyor pili değiştirirseniz 2 saate varan kullanım süresine ulaşabilirsiniz
teşekkür ederim cevabınız için öncelikle
ama pil ölmeye başlamışsa komple bilgisayarın kapanması gerekmezmi? uzun süredir süren bi sıkıntı notebookumda anlam veremiyorum artık -
Güç seçenekleriyle oynadın mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Audaxviator.
Güç seçenekleriyle oynadın mı ?
Aynen ama sadece sarja takili iken ekran kapansin diye yaptim geceleri cogu zaman acik kaliyor cunku -
güç seçeneklerinde pilde ve şarjda seçenekleri var. pildeyken muhtemelen şu kadar dakika sonra ekranı kapat seçeneği aktiftir. -
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
güç seçeneklerinde pilde ve şarjda seçenekleri var. pildeyken muhtemelen şu kadar dakika sonra ekranı kapat seçeneği aktiftir.
-
quote:
güç seçeneklerinde pilde ve şarjda seçenekleri var. pildeyken muhtemelen şu kadar dakika sonra ekranı kapat seçeneği aktiftir.
Onu biliyorumda bende ilginc olani ekran kapanmiyor sadece ekranin isigi gidiyor ekran kapnsin secenegi etkin oldugunda kopmle ekran kapaniyor zaten hicbir sekilde goruntu gozkmuyor. Ama su guc seceneklerine tekrardan bakicam -
valla ben sorun nedir tam anlamadım o zaman. benim de 3-5 dk işlem yapmasam ışık azalıyor. mouse dokununca veya tuşa basınca tekrar geliyor ışık. sorun bu olmasa gerek.
"ışık gitme"den ne demek istediğini tam anlayamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 1 Mayıs 2011; 14:23:32 > -
quote:
valla ben sorun nedir tam anlamadım o zaman. benim de 3-5 dk işlem yapmasam ışık azalıyor. mouse dokununca veya tuşa basınca tekrar geliyor ışık. sorun bu olmasa gerek.
"ışık gitme"den ne demek istediğini tam anlayamadım
ekrana ışığı veren florasanı düşün o komple gidiyor ekran karanlık ancak masaüstünü az ve silik olarak görüyorum ışığın azalması değil problem zaten onu fn f7 ve f8 den düşürüp yükseltebiliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X