Bildirim
Nova 3 multiplayer modu fragmanı yayınlandı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gayet güzel görünüyor NOVA 2'ye göre.
Fakat ben Battlefield 3 bekliyorum. EA güzel bir oyun yaparsa mobil oyunculuk da rekabetle beraber büyük bir gelişme olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: römercan
Gayet güzel görünüyor NOVA 2'ye göre.
Fakat ben Battlefield 3 bekliyorum. EA güzel bir oyun yaparsa mobil oyunculuk da rekabetle beraber büyük bir gelişme olur.
Battlefield 3 aftershock çıkmayacak diye biliyorum -
baya iyi olmuşta ben yine oynayamam böle oyunları telefonda oynuyamıyorum kontroller zor geliyor hep -
Kontroller zor olmasa hakikaten kral oyun olmuş. Mobilde FPS oyunlarını oynamak zor gerçekten. -
Modern combat 3 un multiplayer i oynayın bunun yüzüne bile bakmazsınız -
Adamı hareket ettirene kadar..
-
xperia play ile bi nebze oynanır, o da telefon kaldırırsa... -
Controller desteklerse oyun tabletimde xbox koluyla oynarim,birde hdmi ile tv ye aktardim mi ohh miss -
normalde dokunma ile kontrol çok zor ama mesela galaxy note da kalem var onun ile aim'e yön verme yapılsa çok iyi olur. mesela nintendo ds 'de kalem ile metroid prime çok harika oynanıyordu. -
Karakter seçimi ile ilgili güzel seçenekler verilmiş, her telden çalıyoruz anlaşılan oyunda, atmosferler ve düşmanlar güzel :)Aynı zamanda biraz salak gibiler sanki ? :) Farklı silahlar oyunu daha zevkli bir hale getirir, kısacası çok güzel olmuş. -
Oyun cok iyiydi daha guzel olacak gibi gorunuyor. Araç surulmesi cok iyi olmus. -
Asında akıllı telefon için game pad yaparsak parayı kırarız varmıdır böle bişe acaba. -
güzel olmuşta acaba bu yeni nesil işlemciler (tegra3 vb)içinmi yapılmış -
Hayırlısı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X