Şimdi Ara

Novacom Spybox S10 UHD/4K alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    --Novacom Spybox S10 UHD/4K Android Set Top Box
    Bu cihaz alinir mi (2.el olarak buldum fiyatida kurtarir)
    Eksik yönü 1GB RAM e sahip.
    Bununla oyun oynamicam torrent kullanmicam ve UHD televizyona sahip olmadigim icin 4k izlemeyeceğim.
    - A95X Max Android 8.1 TV Box 4 Gb DDR4 Ram 64 Gb
    Bu cihaza Usb li kumanda takıp Voice Control yapabilir miyim?
    Eğer 1gb yetmez derseniz 200-300tl arasi Rom u yeterli voice control u olan bir cihaz onerir misiniz?
    tv box i sadece iptv internet icin kullanicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezrotr -- 15 Ekim 2019; 21:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1gb remli ürün alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taim1735

1gb remli ürün alınmaz.
    1 GB ramli ürün alınmaz derken bunu hangi ihtiyaç için söylüyorsunuz ? Bilmediğim için soruyorum, ben buradaki inceleme ve yorumlara dayanarak 4 gb ddr 4 ramli 32 romlu Amlogic S905X2 CPU, Dört çekirdekli, ARM Cortex A53, 2 GHz
    ARM Mali-G31 MP2, 850MHz bir cihaz aldım ama next 2000 hd cihazımın görüntü kalitesi kesinlikle yok, bunun yanında son derece uyduruk bir kumandası var zaten kumandayla kullanılabilecek bir cihaz değil kesinlikle klavye mouse lazım. Tabii bir de klavye mouse takınca o performans ne hallere düşer orası da ayrı konu.
    Cihazı iade ettim hibrid cihazlara bakıyorum, aslında anten bağlantımın olmadığı da düşünülünce hibrid cihaz saçma görünüyor ancak ben sadece Türkvod ve ip tv izlemek için alıyorum cihazı. Bir inceleme izledim spybox s10 ve s11 cihazları için. Birinde 1 gb diğerinde 2 gb ram var ancak kanal geçiş hızları görüntü kalitesi falan gayet iyi geldi. Bu ihtiyaçlarım için de 1 gb ramli cihaz alınmaz mı diyorsunuz ?

• spybox s11 ürününü 2 yıldır kullanıyorum.son derece güzel bir cihaz. güncellemeler ile eksik noktalar gideriliyor.android box lara göre pahalı ama uydu özelliğininde olması güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanım amacıma asgari 2gb ddr4 uyuyor.
    Beelink gt1 mini görüntü kalitesi iyi değil ki.
    Next zaten vidalama yapıyor hiçbir şeyi avluma giremez.
    Novacom güzel cihaz.
    S11 alınabilir.
    Ben Netflix, iptv, Stremio vs vs çok program açıyorum 1gb şişiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.