Hayırlı Cumalar Ücretsiz lisans adresi https://www.novapdf.com/sharewareonsalen21-promo.html Program adresi : https://www.novapdf.com/novapdf.html |
novaPDF Standard 9 Ücretsiz lisans
-
-
teşekkürler hocam, iyi oldu, crackli kullanacağımıza lisanslı kullanırız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Editleme özelliği var mı hocam yoksa sadece görüntüleme artı Türkçe dil desteği var mıdır? teşekkürler..
-
Teşekkürler paylaşım için. Ben 1 saat önce kaydoldum henüz key gelmedi maile. Eğer işe yarar bir şeyse süper olur, crackli PDF Xchange editor kullanmaktan kurtulurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 26 Şubat 2021; 11:36:10 > -
Key geldi Eve gidince kurarım. Lisans maili promotion kısmına geldi gmailde bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anında geldi key, pdf edit & imzalama var mı? yoksa bir işe yaramaz, gerçi online sitelerde yapıyor 2dkda.
-
Pdf yazıcı ekliyor sisteme, geçen makinelerin birinde lazım olmuştu, açık kaynak bir uygulama yerine tercih edilir mi bilemiyorum ama Microsoft XPS yerine tercih edilebilir. 13dk ile anında geliyor anahtar.
-
Pdf edit özelliği var mı programın? Sorulmuş ama cevabı bilen yok sanırım -
aynen ben de meral ediyorım.Boyut küçültme, birleştirme ayırma düzenleme gibi işlevleri varsa süper olur.
-
Teşekkürler hocam aldım bir tane
-
Google üzerinden kısa yaptığım araştırmada sanki PDF dönüştürme işlemi yapıyor gibi. Yükleyen varsa PDF düzenleme var mı bilgilendirirse çok iyi olur. Ayrıca emek için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 26 Şubat 2021; 12:44:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Programın Türkçe arayüzü Türkçe karakterleri desteklemiyor (en azında bende öyle). Arayüzden çevrim birleştirme vs. işleri yapabiliyorsunuz ama Pdf edit/düzenleme özelliğini bulamadım.
Bana pek kullanışlı gelmedi açıkçası. kendini windows'a entegre de etmedi. Yani sağ tık menüsüne dosyaları "pdf'ye dönüştür", "birleştir" vs gibi menüler eklenmedi.
PDFXChange Editör ile devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 26 Şubat 2021; 13:53:6 > -
İki pdf dosyasını birleştiriyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: matmma
İki pdf dosyasını birleştiriyor mu?Onun için Microsoft Store'dan ücretsiz PDF Merger & Splitter programını kullanıyorum ben; basit ve kullanışlı...
-
Teşekkürler
-
Key hızlı geldi ,indirme linki de geliyor. Programın amacı pdf oluşturmak üzerine ve sanal yazıcılar tanımlıyor . Maalesef pdf birleştirme /kesme vs göremedim. Eklemek istediğim herşeyde office dosyası arıyor pdf açmıyor . Zaten word pdf kaydediyor ,zaten sanal pdf yazıcı işi zor değil program neyi vaadediyor anlamadım. Versiyon 9 un keyini veriyor ve 10 sürümü(pro) 42 dolar.
Pdf e gitmek her zaman kolay , önemli olan pdf den başka dosya türüne gidebilmek .Pdf işi yapan bir programın türkçe karakter sorunu olması da ayrı bir detay.
-
Teşekkürler. Deneyelim bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: hopdedikksHocam bunlar iyi güzel önemsiz şeyler için kullanılabilirde. Önemli evraklarınızda buraları kullanmayın nacizane tavsiyem
-
Boş mezara atlar gibi atlamış herkes ama bir Allah'ın kulu da program ne işe yarar dememiş :)
Benzer içerikler
- looks like something went wrong. for your protection, this transaction has been declined. please try another card or other payment methods
- steam key
- steam dolar kuru hesaplama
- epic games fifa 25
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X