|
Bildirim
|
Aşı olmanın bilinçsizlikle ne alakası var? Asıl bilinçsizlik sosyal medyalarda hınca hınç yapılan aşı karşıtlığı. Kendini çok bilgili zanneden ve bilimle alakası olmayan cahil insanların söylediklerine sürü psikolojisi ile katılanlar yüzünden maalesef aşı karşıtlığı var. Aşı karşıtı olup da köpeğine kuduz aşısı yaptıranı görüyoruz. Madem aşı karşıtısın niye köpeğine kuduz aşısı yaptırıyorsun diye sorunca error veriyor adam. O zaman köpeğine de kuduz aşısı yaptırmayacaksın bu kadar basit.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Vallaha başta ben de buna benzer şekilde düşünüyordum ama iyice düşününce bizi kobay olarak kendi dandik aşılarını kullanmak zorunda bırakabilirler ilerde, diye bir fikir ile aydınlandım :) |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Haziran 2021; 15:15:58 > |
Hocam aşıya ciddi bir alerjiniz varsa sık görüştüğünüz doktora danışmadan vurulmayın derim, annemde ciddi yan etkisi olmuştu. Özellikle Biontech de Sinovac'a nazaran daha ağır olan bir aşı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Haziran 2021; 15:17:58 > |
Dostum anlamadığın konu kuduz aşısı kanıtlanmış bir şey. Ama yeni aşılar da daha kanıtlanmış bir şey yok. Baksana %93 koruyormuş daha yeni yeni bilgiler geliyor. Biontech aşısı mesela ne işe yaradığı daha belli olmayan bir sıvı. Zararlarından bahsetmiyorum bile sadece faydasından bahsediyorum. |
|
|