Arkadaşlar merhaba, bu kez karşınıza tuhaf ama bir o kadar yararlı bir konu ile geliyorum. Olayımız online stokları kontrol etmemize olanak tanıyan bu site. Şahsen ben, en büyük derdim olan ekran kartları ile ilgili durumu özetlemek için kısaca anlatıp geçeceğim. Belki daha sonra, koca yürekli bir başka arkadaşımız, bizlere daha geniş kapsamda bilgi aktarır. Neyse.
İçerikteki site online stokları, seçtiğiniz konuma göre kontrol etmemizi, gün ve gün sağlayan bir arayüz, ya da doğru terim hangisi ise siz onu kabul edin.
Evet, gördüğünüz gibi online satışın nerede yapıldığı, stoklarda ürünün olup olmadığını ve ne kadar fiyattan satıldığını bu şekilde görebiliyoruz.
İşi kurcalamak isteyen arkadaşlarımızın yolu şimdiden açık olsun.
Sıkıntı amd kartlarında görülüyor öyle ki yurtiçinde fazlasıyla gtx 1060 kart var ve fiyatları normale dönmeye başlamış durumda. Aslında mining için nvidia uzun vadede daha karlı, amd kartları dag yükseldikçe hızları düşmekte nvidia bu durumdan etkilenmiyor. Tabii çoğu insan bu mevzunun farkında bile değil.http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+1060 Yakında amd tarafı da rahatlar diye düşünüyorum stokların gelmesiyle.
Arkadaşlar tekrar konuyu canlandırıyorum.
Öncelikle tekrar merhaba. Nowinstock sayfasının ne işe yaradığını uzun süre sonra anlamış bulunmaktayım. Sitede seçilen ürünlerin çeşitli süreler içinde amazon, newegg gibi sitelerde anlık satışa sunulduğu, daha sonrasında ise stokların tükendiğini gördüm. Şansımı deneyeyim dedim ve bir sapphire pulse rx 570 satın aldım. Ne görürsem beğenirsiniz, 1 ağustosta ürün temin edilip, kargoya verildiğini öğrendim. Meğer yurtdışında stok sorunu yokmuş, ürünler anlık olarak tükeniyormuş. Dahası biraz daha araştırdım, site sürekli refresh ediliyormuş ve bazen 5-10 dk, bazen de 5-10 saatte ürünler stoğa gelebiliyormuş.
İşin üzücü tarafı, bildiğiniz gibi bizim ülkemiz. Adamlar resmen stoklarında olduğu halde ürünleri satışa sunmuyormuş. Şaka gibi değil mi? Yakın zamanda bir "zam söylentisi" varmış. Ve büyük satıcılar da bu yüzden sahip oldukları kartları piyasaya sürmeyip bekletiyorlarmış.
Bazen düşünüyorum da, bu ülke, hiç mi düzelmeyecek? İyiye giden hiç mi bir şeyler olmayacak?
Neyse konumuza dönelim.
(US'da ürün yoktu. Bekledim 1-2 dk gelmedi. Bende sıkıldım.)
Gördüğünüz gibi. Daha sonra hangi siteden almak istiyorsanız, sizi oraya yönlendiriyor.