Şimdi Ara

NOWA TOWN BAN SEBEBİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben olympia da orc mage im 60 oldumdan beri(4gün oldu:) günde en az 30-40 kere nowa town yapıoz.Ama bazı 65 66 lwl mage ler nowa town yapıoz diyince partyden cıkıolar ban yeriz diolar ben de biraz korktum tabi.yani sormak istedigim ban yermiyim.nowa town da olmasa np kasamıcaz ama??(char satılıktır samsun da)
    id: ::FRoZeN_ONE::
    CLAN: ::I_SKYLINE_I::
    LWL: 60 ELEMENTAL LORD
    NP:8K

• lvl 60 olmuşsun bişey bilmiyorsun ...

nova towndan ban yenmez adam gibi tankını complete healini alırsın girersin... kimse karışamaz..

ama gidersin buglu girersin... ozmn banı hakedersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanns

lvl 60 olmuşsun bişey bilmiyorsun ...

nova towndan ban yenmez adam gibi tankını complete healini alırsın girersin... kimse karışamaz..

ama gidersin buglu girersin... ozmn banı hakedersin

+1 kardeş çok doru konuşuon hasta oldum
  • evt kesinlikle np kasmak için teke tek te yıkıcan artık yok öle beleş olay
  • Olimpia daki her 10 nova town dan 9.6 sı tower bug tan yararlanıp yapılıo ve bu da ban sebebidir
  • evt sakın nowa town yapma walla yersin benden sana uyarı

ha bide ben de olmpiada oynuyom 51 lik healcıyım 1234np min yarısı nowa town yüzünden gitti.(genellikle nowa town o1 de yapılıyo artık girmiyom o1 e artık o2 deyim(human)

• Tower bug yanı oyunun açığını kullanmak normalde ban sebebidir,şu an bu tip sorunları gidermekle uğurasıyolardır inş. pek ilgilenemıyorlar ama gördüğü an uçurur seni hiç gözünün yasına bakmaz,haksız yere np kazancıdır...ezikliktir...Eziklerden baska kimse tower bug kullanmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Bir oyundan pc ban yedim yardım..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.