Şimdi Ara

NOX Coolbay HX Mid Tower Kasa Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oiven

GTX 275 ekran kartım nedeniyle mecburen geniş bir kasaya ihtiyaç duyduğum anda görüntüsü, genişliği ve hesaplı fiyatıyla iyi denk geldi... Detaylı inceleme ile daha net fikir sahibi oluruz...

Aynen bende gtx 260 alıcam kasa güzel ve yanında 550w lık psu cok kötü deil 90tl ye falan gelio
    Ama aklımda 1-2 soru var

550w lık psu da 6 pinlik pci-e girişi sadece 1 tane var diğerini gtx lerle gelen 2 molexten 1 pci-e girişine çeviren kabloyu kullanmak zorunda kalıcam. Psu da zaten 4 molex var 2 si gitti kaldı 2 tane ama kasada 4 fan var onlar molex girişli nasıl olucak o iş ?
  • PC Labs incelemesi yayınlnmış bulunmakta.

İNCELEME
  • KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM GEREK PERFORMANSIYLA GEREK GÖRÜNÜMÜYLE MÜKEMMEL BİR KASA
    BENDE İMZAMDAKİ KASAYI DEĞİŞTİRİP NOX Coolbay ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..
  • İşte bu arkadaşlar pclabstan f/p ödülü alan bu kasayı artık gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
  • http://www.pclabs.com.tr/2009/08/24/nox-coolbay-hx-kasa-incelemesi/

inceleme burda yukarıdaki link çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-lancool-pc-k60w-dragon-lord-k-700w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=39726

bu kasa da güzel buna da bakabilirsin.

Öneri için gerçekten teşekkür ederim. Önerdiğiniz kasa Coolbay HX ile çok benziyor hatta fiyatı (700'lük psu içerdiğini de göz önünde bulundurarak) daha uygun. Aslında bu hafta sonu Coolbay almaya kararlıydım ancak şimdi kafam karıştı . Acaba Lancool Dragon serisi (56-58-60-62) hakkında, bu 700'lük psu'nun markası ve güvenilirliği hakkında bilgisi olan var mı?

Lancool hakkında fazla bilgi bulamadım ancak birkaç resimden anladığım kadarıyla onun da iç kesimi siyah, psu yuvası altta, kablo saklama bölümü mevcut, artı olarak işlemci yuvasının alt kısmında boşluk bulunuyor, eksi olarak ise yan şeffaf kapakta fan ya da havalandırma bölümü bulunmuyor.
    Daha fazla bilgisi olan (malzeme kalitesi, boyutlar, fan kapasitesi gibi) arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnmtl

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-lancool-pc-k60w-dragon-lord-k-700w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=39726

Öneri için gerçekten teşekkür ederim. Önerdiğiniz kasa Coolbay HX ile çok benziyor hatta fiyatı (700'lük psu içerdiğini de göz önünde bulundurarak) daha uygun. Aslında bu hafta sonu Coolbay almaya kararlıydım ancak şimdi kafam karıştı . Acaba Lancool Dragon serisi (56-58-60-62) hakkında, bu 700'lük psu'nun markası ve güvenilirliği hakkında bilgisi olan var mı?

Lancool hakkında fazla bilgi bulamadım ancak birkaç resimden anladığım kadarıyla onun da iç kesimi siyah, psu yuvası altta, kablo saklama bölümü mevcut, artı olarak işlemci yuvasının alt kısmında boşluk bulunuyor, eksi olarak ise yan şeffaf kapakta fan ya da havalandırma bölümü bulunmuyor.
    Daha fazla bilgisi olan (malzeme kalitesi, boyutlar, fan kapasitesi gibi) arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Öncelikle şunu sölim bu kasa coolbay kadar karizmatik değil ( benim düşüncem ). Kendine göre bi tarzı olsada coolbayın yanından geçemez.
    Testtede görüldüğü gibi coolbay performans olarak çok yukarılarda ayrıca dragon lordda soğumaya büyük etkisi olan yan kapak fanı bulunmuyor.
    Kasanın içinde bulunan 700w lık psu büyük ihtimalle maliyet odaklı olduğu için sürekli olarak 700w lık güç sağlayamaz.Ama düşük bir ihtimal piyasada bulunan 700w lık bir psu nun kasaya takılıp gönderilmesi de olağan ( Coolbayda ki gibi ). Bunu testlerde görücez.
    Ayrıca coolbayın büyüklüğü ( kasa mid tower olarak geçiyor fakat full tower büyüklügündeki truva phalanxla aynı büyüklükte ), parmak vida kullanımı, üstteki fan için hız ayarlayabilme, fanların güzel ışık yaymaları, sıvı soğutma için hortum delikleri, kasanın alt kısmına 12 veya 14 cm lik fan takabilme, kablo toplama için bolca bölüm bulunması kasanın artıları arasında

• quote:

quote:

http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62

bu sitesi ordan bakabilirsin. ayrıca psu için xilence 700 watt gaming olduğunu söylüyorlar.

benim tek çekineser olduğum nokta lancool ile lian li arasındaki fark ne?

• @saintroyo
    lancool çelik...lian li aliminyum
  • kasaya hayran kaldım ama şimdi kasa değiştiremem. bide üst fanda filtre yok deli gibi toz olur bizim evde orası. ama bu fiyata bu kasa çok iyi.
  • quote:

quote:

quote:

http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62

bu sitesi ordan bakabilirsin. ayrıca psu için xilence 700 watt gaming olduğunu söylüyorlar.

benim tek çekineser olduğum nokta lancool ile lian li arasındaki fark ne?

İşte şimdi benim de kafam karıştı

• lancool 550w olan modelide mevcut 250 tl
  • Bu kasaya GTX295 gibi uzun kartlar sığar mı? Ferah bir alanı var mı yani?
    Varsa hemen alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mCek.

Bu kasaya GTX295 gibi uzun kartlar sığar mı? Ferah bir alanı var mı yani?
    Varsa hemen alıyorum.

Rahat ol hertürlü sığar
  • kasa bu gün elime ulaştı ve kurdum fiyatına göre herşey çok güzel 205 mm genişliği var benim ocz vendetta 2 cpu soğutucumu çevirmek zorunda kaldım yan kapaktakı 20 cm fan yüzünden bir birlerine deyiyolardı vendettanın yönünün deyiştirdim sıkıntı kalmadı bunun dışında herkese tavsiye ederim arkadaşlar memnun kalıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: crusader87

kasa bu gün elime ulaştı ve kurdum fiyatına göre herşey çok güzel 205 mm genişliği var benim ocz vendetta 2 cpu soğutucumu çevirmek zorunda kaldım yan kapaktakı 20 cm fan yüzünden bir birlerine deyiyolardı vendettanın yönünün deyiştirdim sıkıntı kalmadı bunun dışında herkese tavsiye ederim arkadaşlar memnun kalıcaksınız

Hayırlı olsun en kısa zamanda incelemelerini bekliyoruz
  • hayırlı olsun
  • Fotoğraflı bir incelemeyi paylaşırsan çok sevinirim, hayırlı olsun.
  • bencede hocam foto lu bir inceleme ekle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.