Şimdi Ara

Nox Coolbay HX Mid Tower Kasa (İnceleme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok hayırlı olsun bende şuan kasa alsam tercihim bundan yana olurdu çok iyi bir kasa ,birde cm 690 pure var ( siyah mat boyalı ) ama tr de yok sanırım ,bende sistem toplasam senin gibi bu kasayı tercih ederdim
  • Ben yandaki ve üstteki fanların ses durumu nedir onu merak ediyorum. Gerçi fan kontrole bağlayarak bir şekilde devir düşülerek ses azaltılabilir. Hadi yan kapaktakini anladım ama üste 20 mm. fan yerine 2 tane 120 mm. fan yeri bıraksalar daha iyi olurmuş. Hem istediğimiz gibi değiştirebilirdik. Ama kasa tasarım olarak çok şık ve kullanışlı.
  • kseinlikle katılmıyorum üstte en kötü 2 x 140 mm olmalı yada bundaki gibi 200 mm fan boyutu büyüdükçe bastığı hava miktarı artıyor devir ve ses te düşüyor
  • Arkadaşlar kasa çok kaliteli, çok kullanışlı ve fanlar gerçekten sessiz ancak alacak arkadaşlar DİKKAT ETSİN ;

Eğer işlemci soğutucusu kullanıyorsanız Sunbeam CCF , Thermalright ultra , Coollink yada benzeri soğutucular yan kapaktaki fana çarpıyor ve fanı sökmek zorunda kalıyorsunuz ben bu problemle karşılaştım ve yandaki fan olmadan kullanmak içime sinmedi şimdi sıfır kasayı ikinci el kısmında satıyorum..

Almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın. İstanbul içi olanlar için çok iyi fiyat...
  • hala toplayamadınızmı sistemi sizdende toplanmış halde bir incelme bekliyoruz
  • OO bu kasa tr de var mı ya hiç duymadım
  • Affınıza sıgınıp hort yapıcam ama ,bir arkadaş büyük fanlar kasanın yanındaki sogutucuya carpıyor demis ,thermaltake isgc 300 taksam böyle bir sorun yaşar mıyım?
  • Yan kapağında büyük fan olan kasalarda CPU soğutucunun yüksekliği ve konumuna bağlı olarak problem yaşanabiliyor. Bence CPU soğutucusu fana değecek diye beğendiğim kasa tercihini değiştirip kapakta fanı olmayan bir kasaya yönelmek pek mantıklı bir hareket değil. Bir de şöyle düşünmek lazım, diğer kasada zaten kapakta fan yok, madem öyle kapak fanını çıkartırım hem sorun çözülür hemde elimde ekstradan bir fan olur. Fanı çıkarıp kapağın dış kısmına takanlar da var.
  • Veya düşük profilli tip bir soğutucu alabilirsin. Sunbeam'in yeni Propeller'ı 12.5cm yüksekliğinde ve fanı tepesinde olduğu için yan kapaktan gelen havadan da faydalanabilir.
    http://www.hepsiburada.com/sunbeam-tuniq-propeller-amdintel-lga755-corei5-corei7-cpu-sogutucu/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd972117
  • hatırlı olsun dostum
  • incelemeyi yapan arkadasa tesekkürler bu arada unutmadan
    http://www.hepsiburada.com/thermaltake-isgc-300-intel-i7-ve-am2-uyumlu-cpu-sogutucusu-l-p0539/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd97026
    arkadaslar boyutları yazıyor sunbeame göre daha ufak sanki bu sıgar mı?
  • Bu tarz bir soğutucu da kullanılabilir:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LN28632
    Neticede arctic cooling..
  • sapphire 5870 vapor-x 28cm bir ekran kartı bu kasaya sığarmı arkadaşlar. İşlemciye takılacak 12 cm büyüklüğündeki bir fan sığarmı birde. Çok acil yorumlarınızı bekliyorum!!
  • Hocam sığarda sen hâlâ alamadın mı kasayı
  • hocam cm storm scout aldım sıgmadı gerı gonderdım :S:S eminmisin bak?? bide işlemci soğutucu koycam, kapaktaki fanı disable edermi??
  • Hocam ekran kartı kesin sığar. Yandaki fan içinse yandan fanlı kasaların çoğunda problem olabiliyor ama fanı dıştan takıp sorunu çözebilirsin. Ya da hocam sana en başından önerdiğim gibi yapıp Truvatek şeffaf pencereli alıp dertlerine derman bulabilirsin o kasaya sığmayacak soğutucu ya da ekran kartı yok hatta bir de mini fanus ve birkaç balık da olabilir
  • abi onun içi inşaat alanı gibi hiç hoşuma gitmedi. Fanın boyu 16 cm miş sıgmicak yanı dışardan takıcaz en olmadı napalım. Baya baktım yan kapakta fanı olan hiçbir bilgisayara takamıyorum o boyuttakı soğutucuyu. Ne sıkıntıymış kardeşim illa full tower alcaksın diyo adamlar böle bi makine toplicaksan.
  • hrnmtl kanka ayak parmakların çok kıllıymış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.