Şimdi Ara

np 0 para 0 yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar np dün sıfırlandı savaşta ve şuan kimse sattığımı almıyor eğer aranızda edanada oynayan varsa lütfen biraz para bağışlayabilirmi gerçekten ihtiyacım olmasa istemezdim napcamı şaşırdım valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• werirler werirler bekle bu milletin insanı 1m bile wermez boşuna isteme ama olimpiada olsan ben werirdim walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzaslan66 -- 19 Şubat 2007; 12:32:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightonline_warrior

arkadaşlar np dün sıfırlandı savaşta ve şuan kimse sattığımı almıyor eğer aranızda edanada oynayan varsa lütfen biraz para bağışlayabilirmi gerçekten ihtiyacım olmasa istemezdim napcamı şaşırdım valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

beramusta olsaydın sana şöyle 10m falan yollardım da edanada charım yok.
    sorry

• burda dert yanıcağına git 50kuruşa gb al yani 500bin
    bizim burda fiatlar böle yani dilenmene gerek yok eline muhakkak bu oyunu oynuorsan fazlası geçer burda kendini küçültmene gereq yok kimse parada wermez
  • nası np silindi yaws ?
    emek boşunamı gidiyo yane
  • arkadaşım ben dilenmiyorum sadece param 15kya düştü napim sence worm falanmı kesim tamam verenlerinde canı saolsun zaten sonuçta bu bir oyun küçülmek ne ala 150me sattım chitin puahhahahahhahaha oh rahatladım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightonline_warrior -- 19 Şubat 2007; 14:20:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.