Şimdi Ara

NP KASMANIN YOLU NE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MİLLET ROUGE YİM 51 LVL LİM VE HALA 0/0 NP VAR SAVAŞTA KESİLİYORUM ANDREAM DE KESİLİYOUM BEN NASIL MP KASACAĞIM YARDIM LÜTFENNNNN

AMA MANTIKLI YARDIM SAÇMA DEĞİL HEHEHEHE

• BU ARADA MP DEĞİL NP KASAMDAN BAHSEDİYORUM YANLIŞ YAZMIŞIM

NATİONAL POİNT YANE HEHEEH
  • ilk önce ex kas ölene kadar ondan sora 59 ol ondan sonra gelsın pk lar npler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamzaHakan

ilk önce ex kas ölene kadar ondan sora 59 ol ondan sonra gelsın pk lar npler!

bence de önce lwl 59 olmaya bak bu arada ştemlerini de sağlamlaştır ve ardreamde pk yap np kas
  • diyorum başka bişey demiyorum sana iii güldürdün beni
  • normal czye zaten gitme ardreama spikeiz adım atma
  • Önce 59'a kas sonra az itemlerini tamamla sonrada eziq savaşkarını kaçırma ve Arrdreamda takıl Boss'da kesersin orda baya np kasarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MİLLET LVL 51 DE NASIL KASILIR LVL 60 DA HERHALDE KASILIR BENDE BİLİYORUM

LVL 51 OLAN İÇİN HEM SAVAŞ TAKTİĞİ VAR MI ÖRN:MAGE Yİ YEM DİYE VERİP SALDIRMAK VS...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free_happy -- 18 Eylül 2006; 15:32:41 >
  • aga np 0/0 ise nasıl ardreama gidion
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertertasl

aga np 0/0 ise nasıl ardreama gidion

PARA İLE NP ALIPTA GİİYORUM AMA ORDA 0/0 İNİYOR ONU DİYORUM
  • 51 de nasıl kasmayı düşünüyosun...
  • HUMAN ÖLDÜRMEK
  • np alınmıyo kı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike_lee -- 18 Eylül 2006; 15:38:12 >
  • 60 olup master açtıktan sonra exe yatıp öyle gitmeyi planlıyorum ardream e bi sakınca olmaz demi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: spike_lee

np alınmıyo kı

nasıl alınmıyo biz e kaçak sattılar o zaman

npc var el morad kale arka tarafında 100 veya 500 np satın alabiliyorsun 0 a indiğinde np en ...
  • Ben anderamde dd leri giyiyom sağlam sanıyolar ban vurunca az vuruyolarya sonra kacıyolar sonra turus vuruyom ezik sanıyolar dalıyolar sonra spike vurunca aldanıyo onları orda ....

ama artık vurmucam çünküü hayatımda ko yok artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

60 olup master açtıktan sonra exe yatıp öyle gitmeyi planlıyorum ardream e bi sakınca olmaz demi :)

Çok sakınca olur master açınca Arrdream hayatın biter
  • beyler ama 51 lvl da da kasılıo ben 51 lvl ım grade 3 pelerinsiz clan var kollugu goren bi b*k sanıp alıo gelsin np ler zati olimpia ardeamda karuslar eziq ama lunarda cosuolar olimpia ardreamda gurad tower olmasa orc townda pazar kurup pot satcaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: theproblem

quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

60 olup master açtıktan sonra exe yatıp öyle gitmeyi planlıyorum ardream e bi sakınca olmaz demi :)

Çok sakınca olur master açınca Arrdream hayatın biter

bazıları ardreamda 60 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 18 Eylül 2006; 22:02:08 >
  • spike yi açtırmadan ne np sinden bahsediosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.