Olympia da 60 lwlmage im su an %50 ama artık harpy kusar hale geldim bide bunun yarım ex i var siz ce 62 e kasımmi yoksa cz de mi takilim hep sonra ilerde ezik kalırmıyım cok kararsızım help plzzzz!
70 E KADAR KAS
Olm sen direk oyunu bırak ve char ını yakın bi ark ına ver!Başka yolu yok yoksa bu iş EX di NP idi dewam eder gider!OK mi adam ol!
quote:
Orijinalden alıntı: mmcg
Olm sen direk oyunu bırak ve char ını yakın bi ark ına ver!Başka yolu yok yoksa bu iş EX di NP idi dewam eder gider!OK mi adam ol!
quote:
Orjinalden alıntı: mmcg
auhauhauh çok güldüm
okey mi? adam ol!
quote:
Orijinalden alıntı: *Overdose*
quote:
auhauhauh çok güldüm
okey mi? adam ol!
Alıntıları Göster
KRARLİ OL NE İSDEDİGİNE KULAK VER VE ARKADASLARİDA YABAN ATAMA TAVSİYE YONUYLE
quote:
Orijinalden alıntı: *Overdose*
quote:
auhauhauh çok güldüm
okey mi? adam ol!
Alıntıları Göster
O dinler benim sözümü abisi ! Di mi la!
kas kas kas kas kas başka bi poh yapma lvl 70 ol cz nin .....na koy
quote:
Orijinalden alıntı: Tamacti Jun
70 E KADAR KAS
quote:
Orjinalden alıntı: dark_mage_tr
70 E KADAR KAS
60 a kasana kadar harpy kusmuş 70 e kasana kadarda ne olur düşün bakam
quote:
Orijinalden alıntı: SonOfPatriot
quote:
70 E KADAR KAS
Alıntıları Göster
60 olduysan itemlerinde sağlamsa np kas
quote:
Orijinalden alıntı: uguripek
60 olduysan itemlerinde sağlamsa np kas
Alıntıları Göster
bence 2 sinede kas günlük online oldun sürenin yarısını ex yasını np kas çünkü 2 de gerekli
quote:
Orijinalden alıntı: Tamacti Jun
70 E KADAR KAS
quote:
70 E KADAR KAS
bencede arkadaş haklı kas 70e kadar bak neler neler oluyo 70 oluncamı faha popüler oluyosun fazla np oluncamı... tabiki ex kasmak iğrenç bişey çok sıkıcı ama... değiyo
quote:
Orijinalden alıntı: zicanzee
quote:
70 E KADAR KAS
bencede arkadaş haklı kas 70e kadar bak neler neler oluyo 70 oluncamı faha popüler oluyosun fazla np oluncamı... tabiki ex kasmak iğrenç bişey çok sıkıcı ama... değiyo
Alıntıları Göster
valla nova town partyleri varsa bence np kas 200k felan yapmaya çalış sonra exp kasmaya başla en azından Np olur biraz
quote:
Orijinalden alıntı: KruxeL
valla nova town partyleri varsa bence np kas 200k felan yapmaya çalış sonra exp kasmaya başla en azından Np olur biraz
Alıntıları Göster
bence lvl kas gunun cogunu lvl kas sıkıldınmı bı 1 saat falan cz yap bende bole yapıcam artık bızım cafede cyhan wardıda o solemısdı bana adam gece uyumuo lvl kasıo cafede sonra gunduz oldugunda arada canı sıkılıo k yapıo benım onerım lvl olmadan bısey yapamassın bıkdınmı bare papersan mp ni full le ole cz ye cık buda benım onerım :P
quote:
Orijinalden alıntı: £˧TÂ
bence lvl kas gunun cogunu lvl kas sıkıldınmı bı 1 saat falan cz yap bende bole yapıcam artık bızım cafede cyhan wardıda o solemısdı bana adam gece uyumuo lvl kasıo cafede sonra gunduz oldugunda arada canı sıkılıo k yapıo benım onerım lvl olmadan bısey yapamassın bıkdınmı bare papersan mp ni full le ole cz ye cık buda benım onerım :P
Alıntıları Göster
65 e kadar kas yeterli mageler için.
quote:
Orijinalden alıntı: *EmineM*
65 e kadar kas yeterli mageler için.
Alıntıları Göster
walla bence ikide daha güsel önce exp lasim 55 lvl için lasim sonra cz'de savaş giderse np yükselt hade gitt
quote:
Orijinalden alıntı: LioNiNaCaGe
walla bence ikide daha güsel önce exp lasim 55 lvl için lasim sonra cz'de savaş giderse np yükselt hade gitt
Alıntıları Göster
Mage en az 65 e kadar kesinlikle kasmalı
quote:
Alıntıları Göster
Harpy kusuyosa arkadaş 70e kadarda golem .ıçar herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: woldemord
Harpy kusuyosa arkadaş 70e kadarda golem .ıçar herhalde
Alıntıları Göster
Eğer günde 5 saat online olabiliyorsan bunun 1 saatini cz ye kalan 4 saatinide exp ye ayır ikisindende kopma
quote:
Orijinalden alıntı: Kiapus
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Kiapus
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Kiapus
Alıntıları Göster
62 ye kadar kas sonra bırak kasmayı np kas gereksiz işaret yapan ve cewap werenlere de uyuz oluyorum