< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanm4 -- 12 Nisan 2023; 17:3:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Np300e5a S0RTR bios güncelleme yardım
-
-
Merhaba geçmiş olsun,
Bahsettiğin .bin dosyası için programlama cihazı lazım.
CRISIS Recovery Disk Tool (WINCRISIS) başka mevzu. Gereken .wph .sys vs dosyalarını bulabildin mi?
-
Merhaba yanıtınız için çok teşekkürler. Ben bu wph sys dosyalarını nasıl bulabilirim biliyor musunuz? Geç yanıt verdiğim için özür dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başkanım Bios'un çökmedi, çökseydi hiç ilerleyemezdin. Bir şekilde fast bios olmuş, uygun tuş kombinasyonlarını dene. Sürekli ESC yapmış biri mesela,
https://tr.ifixit.com/Answers/View/197717/Can't+get+to+BIOS+boot+menu
Benim eski Toshibam da böyleydi, unuttum bi garipti Biosu, Power'a basarken bir kombinasyonla zar zor giriyordu...
Neyse bak o forumda bir de uygulama paylaşan olmuş, ben tırsarım yanlış bios olursa işin yaş
-
Demek istediğinizi anladım ama laptop ne biosa ne de windowsa giriyor. Açılıyor ardından ekran gidip geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wincrisis? Nasıl açıldı o zaman. Ben ona binaen ilerlemiştim.
Sahiden hiç açılmıyorsa ciddileşti sorun. Bios pili çıkarıp bir kaç saat bekleyip dene. Daha da ilerisi için programcı gerekiyor. Kartına uygun hangisi, devresi nasıl beni aşar maalesef.
-
Wincrisis i başka bilgisayardan açtım bu bahsettiğim bilgisiyar hiç açılmıyor sanırım bilgisiyarcıdan bios yazdırmam gerek. 2 hafta önce bios pilini çıkarıp taktım ardından bir umut değiştirdim ram çıkarıp takma gibi şeyleri de denedim şuan bilgisayar açılıyor samsung yazısında kalıyor ardından kapanıp açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanm4 -- 15 Nisan 2023; 14:40:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- universal serial bus (usb) denetleyicisi
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- epson atık mürekkep pedi resetleme key anahtarı
- kulaklık sağ sol testi
- ekran videosu alma
- ekran kartı resetleme
- komut istemi
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- laptop ses gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X