Şimdi Ara

nPerf’e göre Türkiye'nin bağlantı kalitesi değerlendirme sonuçları belli oldu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
11.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabit hat icin konusuyorum, iyiki Turknet var
    nPerf’e göre Türkiye'nin bağlantı kalitesi değerlendirme sonuçları belli oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha öğreneceğin çok şey var
    nPerf’e göre Türkiye'nin bağlantı kalitesi değerlendirme sonuçları belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 26 Eylül 2021; 21:50:25 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tm. nPerf’e göre Türkiye'nin bağlantı kalitesi değerlendirme sonuçları belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 26 Eylül 2021; 21:54:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çalıştır çalıştır öğreneceksin az kaldı

• faturayı ödemedin sanırım kanka,internetin kesilmiş

• Ödedim kanka mobilde sabitide. Ama mobili ödememiş telekom bayisi, tüh ya sistemleri çökmüştür vah vah.

Edit : Bkz evde ttnet uçuyor paket 35 mbps nPerf’e göre Türkiye'nin bağlantı kalitesi değerlendirme sonuçları belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 26 Eylül 2021; 22:12:30 >
  • Dersleri karıştırdın anlaşılan.
    Her konuya atlamayı her yerde çektiğini öğrenmişsin ama daha bunu kullanmayı öğrenememiş.
    Herşeyi devletten bekleme çalıştır saksını

• Hocam turkcell iyiyse onu kullansana, niye 29 lira verip bu operatöre para ödüyorsun yazık günah...

Birde 10gb keşke teklifi gelse diyorsun zaten kullanamıyorsun napacaksın bu teklifleri bak internete girmiyor telefon yazık günah telekoma verdiğin paraya leş gibide hızı var.

Sen iyisimi turkcell kullan..

• Dersine çalışmıyormusun sen?

• Mobil veriyi kapatırsan internete girmez bu bilgide benden sana kıyak olsun 😉

4G dersime çalıştım, misal bugün 2400 frekansını öğrendim.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Buda benden bir kıyak olsun, sessizce krkmz1666'ın attığı google maps screenshotuna bakın ve sağ üst kısma bir göz atın.

• Onu bile becerememişsin

• Bende aranıza katılmak istiyorum ama önce sizin gibi yapmak istiyorum bende..

Turkcell sever evolt gibi turkcell övüp ama vodafone kullanan,sonra turkcell sever senin gibi telekom kullanmak.3 operatörü kullanan kişi olup turkcelli övmek.

Bende turkcell kullanıp turk telekom öveyim oluru var mı🤔

Aynen ya, hocama sordum hocam telekom'un reklamında 2400 geçiyor o ne dedim?

Reklam hatası dedi. Kısaca çalıştım dersime, yakında 2600 var.

• Hemen cevabı yapıştırmış dümdük 😁

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    EvolT'nin kesinlikle Turkcell Platinum hattı yok.

Bende kesinlikle denemek için Türk Telekom'a geçmedim, sırf gömmek için geçtim. (!)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.