😊😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nPerf’e göre Türkiye'nin bağlantı kalitesi değerlendirme sonuçları belli oldu (12. sayfa)
-
-
Kanki gel 2v2 atalım?
Telekomcular vs. Anti-Telekomcular
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
takipteyim komutanım seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakınlarda baz istasyonuda yok tepesine çıkıp 500mbit foto atalım şans olsaydı bizde...
Yanlış yerde yapmışlar tüh
-
Daha çook görürsün
-
-
Hayırdır sana mı bişi demişler ki bu kadar üstüne düştün ? Karışma isteyen istediğini yapsın
-
Benim nicki yazarken dikkati olmalısın. Ben sen gibi vodafone kullanınca onu savunam, tt kullanınca onu savunan bir tip değilim. Birazcık aklını kullansan Turkcell'in her amlamda lider bir operatör olduğunu bilip, ona karşı diğerlerini savunarak küçük duruma düşmezsin. Ben Turkcell kullanmıyor olsam da, en iyi operator olduğunu bile bile laf etmeye utanırdım. Sizin yaptığınız 1+1=3 demek gibi birşey ve buna ne denir çok iyi bilirsin. Suan milletin gözünde ne gözüktüğünüz belli.
Aynen ya banane ki, zaten düşeceği kadar düşmüş, saldım gitti.
Destur çekmeden senin nickini yazdım affola reis.Turkcellin kalitesi kesinlikle belli mesela ben 4.5g çeken yer görmek için evin her odasını dolaştım.Hız testi yapayım dedim 5mbit gördü sağolsun kaliteli operatör ile baya doya doya youtube takıldım.
Bu arada bu nperf verilerine de katılmıyorum yalan dolan bu sitede telekomun bence baksana test sonuçlarına gelip dhdeki sizlere sormuyorlar yalan dolan bilgiler paylaşıyorlar.
Çok saçma mesajlar yaizilmis
vodafone kapsamada TT hızda daha iyi
vodafone hizda kötü telekom kapsamada
ikisininde iyi olduğu bir operatör de var
hem kapsama hem hız bu iki faktör turkcellde var
gerek kapsama gerek hza sahip tek bir opwrator var ne yazık ki o da Turkcell
ama fiyatları malum
her yerde iyi olacak diye bir kayde yok
turkcell ucuz yapsin fiyatları gecelim
Şuanda türk Telekom 20gb 42 kullaniyorum bimcellde
hız acisindan internete giriyor mu giriyor
ama indirme yaparken berbat bir hal aliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X