internete girdikten bir müddet sonra uyarı penceresi çıkıyor - NT AUTHORITY / system shut down - uyarısı veriyor ve 1 dak sonra bilgisayar kapanıyor sistemimde norton antivirus yüklü ve güncel, ayrıca ad-aware 5 yüklü
teşekkürler arkadaşlar ancak bu dediklerinizi işyerindeki bilgisayardan indirip akşam eve gidince uygulayabileceğim umarım sorunsuz bi şekilde hallolur
yazmayı unutmuşuz eğer kapanmayı iptal etmek istersen başlat > çalıştır > shutdown -a komutunu çalıştır. rahatlıkla interneti kullanabilir ve gerekli yamayı indirebilirsin.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by alsak</i> <br />teşekkürler arkadaşlar ancak bu dediklerinizi işyerindeki bilgisayardan indirip akşam eve gidince uygulayabileceğim umarım sorunsuz bi şekilde hallolur <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bu işi yapan blaster virusu gibi bi de sasser virüsü var sasserin de yamalarını yuklemelisin
"NT AUTHORITY / system shut down...." ya son bir senedir windozcuların en cok gordugu cumle bu:) blaster olmadıgına gore sasser midir acaba? yoksa wasser,tasser diye uzayıp gidecekmi bu?
valla bendeki ne idi bilmiyorum hemm sasser hem de blaster removal kullandım şimdi bi sorun kalmadı bir de zone alarm ve adaware6 kurdum (aklım başıma geldi) bu zone alarmı kurduktan sonra birkaç kez internete girdim 2-3 dakikada bir uyarı veriyor bu kadar çok saldırı oluyor mu gerçekten ?? yoksa bazıları yanlış alarm mı??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme