Şimdi Ara

NTLDR eksik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1-2 hafta önce bilgisayarıma format atmıştım ve bugüne kadar sorunsun kullanıyordum.Bugün bilgisayarımı açtığımda şu hata ile karşılaştım;

NTLDR eksik
    Yeniden baflat: Ctrl+Alt+Del

-

İnternetteki çözümleri denedim fakat bilgisayarı açınca hala aynı hatayı almaktayım.
    :@

Çok acil yardımlarınızı bekliyorum kafayı yiyicem.

• o dosyayi basta pc den flasha atip komut yerinden c ye kopyalayinca olmustu. bide format cd sinin onarma bolumunden oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin ? Hangi yerlere girmem gerekiyor ? Şuan bilgisayar açılmıyor o hatayı veriyor. Bu arada işletim sistemim Windows 7 Ultimate 32Bit.
  • su an pc basinda degilim ayrica ben bu islemleri xp de yapmistim ama fakeden bisey olmaz sonucta kilobayt lik bir dosya. format cd si varsa onu tak isletim sisteminin oldugu diski sec onar secenegini secip yapabilirsin

• Elimde sadece Win7Ultimate.iso var oda usb belleğimde onunla birşeyler yapılabilir mi ? Bios'a girip usbden başlatıcaktım bilgisayarı ama sanırım anakartım falan eski olduğu için orada o seçeneği bulamadım.
  • tam hatirlamiyorum ama usb den format atar gibi baslatabilirsen diskleri.silme yerinde onar secenegi olmasi gerekiyor. ama dedigim gibi tam hatirlayamiyorum. daha once ne ile format atmistiniz

• Aslında benimki tam format sayılmaz daha önce bi sorun olunca eğer bilgisayar açılıyor ise .iso dosyasından windows yüklüyordum.Fakat şimdi bilgisayar açılmıyor ve elimde şuan cd/dvd yok sadece usb bellek var.
  • usb ye iso dosyasini yazdirip temiz bi format atmani tavsiye ederim. net baglantin varsa usb den format atma diye aratirsan bulursun rahatlikla. sonra bu usb yi format cd si gibi kullanip format ekranina ulasabilirsin . eger onemli.dosyalarin yoksa oradan direk format at eger varsa c nin ustune gelince onar secenegi cikiyor diye biliyorum oradan yapabilirsin. tabi iso yu flasha yazdirmak icin pc gerekir

• Merhaba, cdden Ntdetect.com ve NTLDR dosyalarını, CD-ROM'daki I386 klasöründen kopyalayın. Bunu internetten bulabilirsiniz belki internetten hiç indirmedim belki virüs vs.. içerir diye. Yada aynı dosyayı başka bilgisayardan (aynı sistem olacak) kopayalayın.

detaylı bilgi için:
    http://support.microsoft.com/kb/311073/tr
  • Şuan USB'ye isoyu yazıyorum ve biosdan da buldum usb ile başlatmayı umarım sorunum çözülecek. Yardımlarınız için çok çok teşekkürlerimi sunarım.
  • nedemek insallah programla yazdiriyorsundur win to flash. falan gibi bi programla?

• Evet evet microsoftun bi yazılımı varmış onunla yazıyorum.
  • Usb ile başlattığımda "missing operating system" diye bir hata verior off :S
  • Bios'tan birşeyi disabled yaptım şuan açılıyor :) Düzgün bi kurulum yapabilirsem yazacağım tekrardan teşekkürler.
  • dedigim programi kullanarak yazdir bife. winsetup lu bi program vardi bide. ikisiylede yazdirip tekrar dene ben usb den format atinca bunlari kullaniyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.