Şimdi Ara

NTLDR Eksik Hatasi Pc Hic Acılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakadaslar Forumda bayamı arastırma yaptım ve kendı hatama bı cozum yolu bulamadım ...

dedıgım gıbı NTLDR Eksik Hatasi veriyor ama benımkı sızlerınkınden farklı ...

Xp cd sını gormuyor Bıos boot Vs hepsını yaptım ...

harddıskı baska pc ye takarak bıcımledım dolagısıyla bende (R)restart ozellıgıde cıkmıyor ...

acaba harddıskte bad sektörmu vardır anlayamadım...

yenı saf Xp kurmak ıstıyorum cd yı okumuyor ne yapmam gerak yardımlarınızı beklıyorum...

Bılıyorum bu konu hakkında bır cok konu var ama benım gıbı sorunu olan arkadaslar fazla aramasına gerek kalmasın cunku ben bulamadım bu konudan yararlansınlar tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Jackal41 -- 7 Mart 2009; 11:13:39 >

• first boot sequence yi CD/DVD yaptınmı ?
    o hatayı bende almıştım vista ile. ama kendim silmiştim Bi brogramla vista boot dosyasını. Sonra xp kurmuştum...
  • onuda yaptım yanlız sole bı durum var hardıskın kablosunu cıkarınca CD okuyor ama yuklenıcek aygıt ıstıyor bu seferde HDD takınca NTLDR Eksik Hatasi verıyor cıldırmak uzereyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Jackal41 -- 7 Mart 2009; 11:39:16 >
  • HDD sata sanırım. anakartın ide destekliyor olabilir. biostan peripherals bölümünde ide ve sata aynı anda açtınmı. birincil olarak sata, ikinci olarak ide seçebilirsin.
  • Bence hdd de cd sürücü de ide ve jumper ayarlarından dolayı ikisini birden görmüyor..İkisi de ide ise birini master diğerini ise slave olarak ayarlamanız gerekiyor.
    Sizin sorununuz bununla alakalı.NTLDR falan geçmiş artık sizden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Bence hdd de cd sürücü de ide ve jumper ayarlarından dolayı ikisini birden görmüyor..İkisi de ide ise birini master diğerini ise slave olarak ayarlamanız gerekiyor.
    Sizin sorununuz bununla alakalı.NTLDR falan geçmiş artık sizden.

evet dedıgın gıbı yaptım Cd surucusunun jamperını degıstım daha once ama olmadı demekkı baska yere takıcam saol allah razı olsun denıyecegım ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.