Şimdi Ara

ntldr sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ntldr yok
    atl+ctrl+delete sorunu veriyoo.ve sistem hic bi sekilde acilma xp cd sini taktim boot da sadece cd room ayarladim.ama yinede cd yii acmiyoo surekli bu hatayi veriyoo.nette cok yazi okudum bu sorunla ilgili ama aklim karisti baya yardimci olursaniz cok mutlu olurum/

• xp cdsi varsa kurtarma konslounda asagidakileri yazmn yeterli:

copy ntldr c:
    copy ntdetect.com c:
    fixboot
    fixmbr
  • bende de aynı sorun var. xp cdsini takıyorum ama onu da görmüyor sanki. cd'den baslat diyorum ama yine de ntldr hatası. ctrl+alt+del yap diyo.

f8 e basıyorum. yine de kurtarma konsolu açılmıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: serji

xp cdsi varsa kurtarma konslounda asagidakileri yazmn yeterli:

copy ntldr c:
    copy ntdetect.com c:
    fixboot
    fixmbr

• quote:

Orjinalden alıntı: zaafiyet

bende de aynı sorun var. xp cdsini takıyorum ama onu da görmüyor sanki. cd'den baslat diyorum ama yine de ntldr hatası. ctrl+alt+del yap diyo.

f8 e basıyorum. yine de kurtarma konsolu açılmıyor...

başlangıçta F8 'e basıp kurtarma konsolu'nu açmak istiyorum ama olmuyor. CDrom sürücüyü de değiştirdim yine fayda etmedi.

başlangıçta gelen hata şu:

ntldr hatası
    yeniden başlat ctrl+alt+del

• hd ni al bi net kafeye veya arkadasına c nın içindeki gizli dosya kopyala sende olmayan bellidir zaten bu dosyayı gormek için klasorler seceneklerınden gorunumden korunan işletım sıstemı dosyalarını gızle sekmesının acık olması lazım. ben bu şekilde halletmiştim
  • bende yanlışlıkla silmiştim şöyle hallettim

biosdan Cd den başlat yapıp Windows cd sini taktım onar'a geldim cd içinden i386 dosyasından Ntldr dosyasını c ye kopyaladım restart attım düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CMW Recovery Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.