Şimdi Ara

ntldr windows açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biraz önce sistemime format atıyordum biçimlendirirken %28 de kaldı ve cd bozukmuş dosya bozuk falan filan dedi f3 çık seçeneği falan bende f3 e basmadan resete bastım ve bilgisayara reset attım ondan sonra hata verince bilgisayarı yeniden başlatın ctrl + alt + del hatası verdi bende harddiski söküp başka bilgisayara takıp c ve d bölümü biçimlendirdim sonra yeniden taktım aynı şekilde çizik olmayan bir cd ile format attım fakat biçimlendirdikten sonra yeniden başlatınca

could not open drive: multi(0)disk(0)rdis?k(0)partition(1)
    NTLDR could not open drive: multi(0)disk(0)rdis?k(0)partition(1)

bu hatayı verdi 6-7 defa format atmayı denememe rağmen aynı hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgademirel28 -- 4 Ocak 2010; 3:59:33 >

• quote:

could not open drive: multi(0)disk(0)rdis?k(0)partition(1)
    NTLDR could not open drive: multi(0)disk(0)rdis?k(0)partition(1)

boot.ini dosyasından kaynaklanan bir problemdi windows 2000 de devamında da öyle olacağını zannediyorum.Boot ta kaynaklanan sorun ise eksik dosya ; ki disklere ulaşamıyor.

Farklı bir işletim sistemi kurmayı dene derim,bak bakalım HDD lerde sorun var mı? Bunun için linux dağıtımlardan usb ye sığabilen sürümleri dene kurmadan da çalıştırabilirsin.Boot olayında bir problem yoksa sorun elindeki cd'de dir büyük ihtimalle.

Elimden gelen bu kadar.Başka bir bilgi varsa yardımcı olmaya calışırım
  • Hdd yi tekrar bölümlersen belki yararı dokunabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.