Şimdi Ara

ntoskrnl.exe Bu nedir ? HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bilgisayardaki recovbery bölümüne girdiğim zaman "file\minint\system32\ntoskrnl.exe couldnt be loaded. " diye bir hata veriyor ve bu yüzden recovery setup çalışmıyor ..

bu sorun nedir nasıl çözebilrim ? daha önceden recovery cd leri olluşturmuştum fakat şuan cd leri bulamıyorum o yüzden bilgisyar 2. kez recovery cd leri oluşturmama da izin vermiyor..

bugün hp servisle görüştüm bana cd leri gönderebilceklerini sölediler ama cd ler 95 ytl + 6 ytl kargo üceri = 101 ytl mal olacak

acaba yukardaki problemi çözebilme imkanımız var mı yoksa cd leri almak zorudamı kalcaz arkadaşlar acaba acil bişeyler söylersenizde bende ona göre hareket edebirilim

ilginiz için şimdiden teşekkürler . . .

• evet rkdşlr yokmu cevplayan acil l!!!!
  • kusura kalma wolverine_ kardeş sorunun hakkında bilgim yok lakin
    işte hp işte servisi böyle birşey olurmu adamlar resmen sana işletim sistemi satıyorlar
  • wolverine_ arkadaşım seninle zaten daha sonra konuşmuştuk. Amerika da bedava verilen recovery cd si sadece türkiye ye 120 ytl ücretle satılıyor (kargo dahil) Ve recovery kısmını sadece 1 kere yedekleyebiliyorsunuz.Recovery cd si de notebook alırken verilmiyor. Şimdi kalkıp hp yi savunan arkadaşlar da olacaktır.Yok mu hiç hp servisinde çalışan birleri bu forumda.Eğer yanlış biliyorsakta öğrenelim.Daha ne kadar 4. sınıf ülke kategorisine koyacaklar bizi.Amerikaya beleş bize gelince mi 120 ytl.HP yi kınıyorum ve hp den fare bile almam artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.