Benım bi sorunum var ntsc makına aldım, evime geldım bı hevesle taktım consol u ama baktım kı tv de renkler sıyah beyaz gösteriyo bundan ayrı 3 tv de daha denedım ama olmadı.İşin garip tarafı arkadasların 37 ekranda renklı gosterıyo bi turlu cozemedım nasıl evımdekı tv de renklı oynayabılırım bi kablo ekstra bişi falan taksak çözum olur mu ?
Tv'nin yayın desteğine bağlı olmalı durum... denediğiniz ve renksiz gösteren televizyonlar kaç yıllık ve teknolojiklik durumu nedir?
Wallaha denediğim tvler eski yaklasık bi 14-16 yıllık ama bi tanesı var 2 sene bıle olmadı alalı Seg marka 72 ekran tv de bile renksız gosterdı.
anyregionchanger diye bir program var(programın adını yanlış yazmış olabilirim).. bu programla makinayı komple pal' a çevirebilirsin. böylece renkli görüntü alabilirsin...
hocam yeni dediğin de seg olduğu için bişi diyemem... çoğu modern tv her türlü yayını kaldırabilir... ama vestel çakması birşeye belki koymamışlardır... bir de belki denediğin TVlerde ayarı vardır ve yapmayı unutmuşsundur... standart olarak PAL'da duruyorlardır...
Hepinize teşekurler arkadaslar 2 saatır yapmaya calsıyorum ares88 adlı arkadasımızın dedıgı prgramla