Arkadaşlar bazı benzer konular vardı ama şimdi şöyle bir durum var benimkisi 80GB ve öyle oyun oynarken falan gitmedi, oynadım kapattım, ertesi gün açtım açılırken sarı ışık oluyor. İnternette 3 çözüm yolu var. 1.Şu önce ısıtıp sonra kurutma muhabbeti, bir mühendis olarak işe yaramayacağını ve ne kadar saçma olduğunu düşünsemde denemekten bişey olmaz deyip yaptım olmadı. 2. Olarakta içini komple söktüm, soğutucuları ve işlemcileri temizledim , macunladım güzelce kapattım, fakat sonuç gene hüsran oldu. 3. Olarakta git yenisini al diyorlar ama yazık günah ya, alalı 2 sene oldu tonla para verdik.
Şimdi bu alet nolacak, Ankarada yapan yer var mı? yaptırsam mı? Yaptırsam randımanlı olur mu? Kaç paraya yaparlar? Bunu ne yapıyorlarda yapıyorlar, hangi parçayı değiştiriyorlar, sorunun kaynağı nedir?
Çok soru sordum ama 1 gün boyunca internette bakmadığım yer, forum, site kalmadı, youtubedan izlemediğim video kalmadı, belki bu sorulara cevap verebilirsek herkes için verimli bir kaynak olur. Teşekkürler.
hocam yaotırmaya yığınla para verme bence. Yaptırsan bile uzun süre dayanmayacaktır. En iyisi 150 tl civarında sat. Üstone para ekleyip slim al.
Ya hani pcnin içini açarsın 6 ayda bir bi kamyon toz vardır içinde, hocam açtım içini aletin bir tek parçası ne kirli ne başka bişey, az bi toz olmuş cillop gibi duruyor, bir tek parçasında en ufak kararma yok, bu nedir anlamadım, sony bence buna bir çözüm bulmalı
Arkadaşa katılıyorum yaptırsan en fazla 1-2 hafta içinde gidecek alet elden cıkarabılıyorsan cıkar sonra slim al derim
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtguardian
Arkadaşa katılıyorum yaptırsan en fazla 1-2 hafta içinde gidecek alet elden cıkarabılıyorsan cıkar sonra slim al derim
Alacak kişiye yazık değilmi..
quote:
Orijinalden alıntı: hakanemre34
quote:
sarı ışıklı olarak satarsa normal 150 lira civarına ancak tamir ettirtip satıcaksanda makul düzeyde satmalı tabi bazı arkadaşlar var tamir ettirip bunu sölemeden satıyorlar buda zaten dolandırıcılık
Bence bu sarı ışık, kırmızı ışık v.s firmaların bilinçli olarak yaptıkları şeyler. Nedense hep garanti bitim sürelerine denk geliyor, var bunda bir iş. Uzay çağına yakışan bir alet yapıyorsun, bunun sözde ısınmasını(!) engelleyemiyorsun, sonra hepte 2 yıl sonrasında alet bozuluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
Slim lerde bu olay olmuyormuymuş?
Slimlerde yok bu arıza. Kalitesiz işcilikten dolayı oluyor bazı modellerde bu sorun yok özellikle Made in JP lerde :) bazı partilerde de yok 07 yılı çıkışlı partilerin bir kısmında
Hocam çok geçmiş olsun bende de 40 gb fat var yemin olsun sarı ışık verse diye bekler oldum ama alette tık yok maşallah Nasıl yani slimlerde yoksa fena kazık yemişim arkadaş sony Türkiye'ye 3 defa mail attım cevap gelmemesi bu yüzden demek..
quote:
Orijinalden alıntı: Wratchet
Hocam çok geçmiş olsun bende de 40 gb fat var yemin olsun sarı ışık verse diye bekler oldum ama alette tık yok maşallah Nasıl yani slimlerde yoksa fena kazık yemişim arkadaş sony Türkiye'ye 3 defa mail attım cevap gelmemesi bu yüzden demek..
benim arkadaşlarımdan çok gitti fat sahibi sarı ışık yüzünden ben hatta bir ara para biriktirdim kesin sarı görürüm diye ama cihaz da tık yok arada sırada 2-3 ayda bir kere donuyor o kadar Temmuz da 4 yıl olacak bakalım o zamana kadar sarı gelir belki
Aynen hocam fifa oynarken donuyor arada bir diski çıkartıp kapatıp açıyorum yine taş gibi napalım gideceği varsa yerini doldurmaya çalışırız bir şekilde
quote:
Aynen dostum bende 40 gb fat var senin gibi bekler oldum bende ama tık yok maşallah diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: xrico
quote:
Aynen dostum bende 40 gb fat var senin gibi bekler oldum bende ama tık yok maşallah diyelim
Şeytan kulağına kurşun Hiç beklememek daha iyi de ne yapayım içimde bir ürkeklik oluşmuyor değil makinayı her açışımda
quote:
quote:
Yok zaten kesinlikle satarsam arızalı olarak satarım, eğer yaptırırsam kullanırım, gene aynı hatayı verirse sarı ışıklı olarak satarım, şimdi yaptırsam mı napsam en üstteki sorulara bir cevap alsaydım :)
quote:
Orijinalden alıntı: sneakersnack
quote:
quote:
Yok zaten kesinlikle satarsam arızalı olarak satarım, eğer yaptırırsam kullanırım, gene aynı hatayı verirse sarı ışıklı olarak satarım, şimdi yaptırsam mı napsam en üstteki sorulara bir cevap alsaydım :)
Dostum sarı ışık hatalı ps3ler acaba nereye satılıyor? nereleri alıyo arızalı playstationları?
Ben geçen hafta sarı ışık veren,ilk sahibi olduğum emektar fat 40 gb'ımı 100 liraya sattım,açılmamış şekilde hem de.
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Ben geçen hafta sarı ışık veren,ilk sahibi olduğum emektar fat 40 gb'ımı 100 liraya sattım,açılmamış şekilde hem de.
nereye sattın dostum?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: faho
nereye sattın dostum?
Forumda ikinci el bölümünde sattım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sneakersnack
quote:
quote:
Dostum sarı ışık hatalı ps3ler acaba nereye satılıyor? nereleri alıyo arızalı playstationları?
Alan kisiler yedep parca yapiyo, fani, bluerayi, yada baska parcalarida bozulanlar oluyo, bmw ciler bilirler:)