Şimdi Ara

PS3 Sarı Işık Hatası - Fat 80GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

Arkadaşa katılıyorum yaptırsan en fazla 1-2 hafta içinde gidecek alet elden cıkarabılıyorsan cıkar sonra slim al derim

Alacak kişiye yazık değilmi..

ben makıne sağlam diye sat demedimki sarı ısık hatalı sat demek istemiştim
  • 80 gb ntsc-j 4 sene oldu sanırım.hala hiçbir sorun görmedim ama korkmaya başladım valla şimdiden slim almayı düşünüyorum.ayrıca slimlerde sorun yok deniliyor.yahu sarı ışık için 3 sene kullanan oldu mu da bu cihazı sarı ışık yok diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

80 gb ntsc-j 4 sene oldu sanırım.hala hiçbir sorun görmedim ama korkmaya başladım valla şimdiden slim almayı düşünüyorum.ayrıca slimlerde sorun yok deniliyor.yahu sarı ışık için 3 sene kullanan oldu mu da bu cihazı sarı ışık yok diyorsunuz

+1

Benim fatin biri 2,7 gitti,diğeri de 2,9. Sıfır ve garantili fat bulamadım,gerçi bir yerde sıfır 80'lik buldum ama 950 lira istedi.Biraz daha uyguna bulsam affetmeyeceğim.

• 2.el fat kasa alacaklar düşünerek alsın sarı ışık çok yaygınlaştı
  • ben de şu sarı ışık slimlerde yok, olmaz,olamaz,imkansız diyenlere tam uyuz oluyorum.hayır arkadaş slim çıkalı kaç yıl oldu,kaç yıl kullandın bu kadar kesin konuşabiliyorsun.sanki slim in içine girmişler.fat ps3 te ilk yıllarda sarı ışık veren var mı o zaman da ondan haberiniz bile yoktu.yani yok diyebilmek için bir üç,dört yıl kullanın da ondan sonra konuşmaya başlayın bence
  • quote:

ben de şu sarı ışık slimlerde yok, olmaz,olamaz,imkansız diyenlere tam uyuz oluyorum.hayır arkadaş slim çıkalı kaç yıl oldu,kaç yıl kullandın bu kadar kesin konuşabiliyorsun.sanki slim in içine girmişler.fat ps3 te ilk yıllarda sarı ışık veren var mı o zaman da ondan haberiniz bile yoktu.yani yok diyebilmek için bir üç,dört yıl kullanın da ondan sonra konuşmaya başlayın bence

Dostum o sarı ışık veren modellerde 90 nm kullanılıyordu slimde 45 nm kullanılıyor o yuzden herkes bu kadar emin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

quote:

ben de şu sarı ışık slimlerde yok, olmaz,olamaz,imkansız diyenlere tam uyuz oluyorum.hayır arkadaş slim çıkalı kaç yıl oldu,kaç yıl kullandın bu kadar kesin konuşabiliyorsun.sanki slim in içine girmişler.fat ps3 te ilk yıllarda sarı ışık veren var mı o zaman da ondan haberiniz bile yoktu.yani yok diyebilmek için bir üç,dört yıl kullanın da ondan sonra konuşmaya başlayın bence

Dostum o sarı ışık veren modellerde 90 nm kullanılıyordu slimde 45 nm kullanılıyor o yuzden herkes bu kadar emin.

ne biliyorsunuz ki olmayacak.bir kullansınlar önce bence.90 nm de benim ps3 ama 3-4 yıl oldu sanırım hala bir sorun görmedim şükür.3 yıl sonra 45 nm de bir sorun olmasın ondan sonra konuşalım.belki kronik bir anakart sorunu nüksedecek garanti verebilir misin olmayacağına.sonuçta kul işi bu alet herşey olabilir.bu kadar emin olmayın.

• Aynen hocam neden herkes bu kadar emin yukarıda denilmiş bende bunun üzerine merak ettim ciddi somut bir kanıt varmıdır acaba bu konu üzerine?
  • Hocam 80gb fat cihaz fakat bize seri kodunu verebilirmisin hangi kodlu cihaz. CECHF felan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Hocam 80gb fat cihaz fakat bize seri kodunu verebilirmisin hangi kodlu cihaz. CECHF felan mı ?

CECHL01 NTSC U/C hocam, Ekim 2008 üretim, herhalde ilk 80 likler oluyor
  • Arkadaşlar ankarada bu hatayı yapabilecek neresi var, yarın götürmeyi düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneakersnack

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Hocam 80gb fat cihaz fakat bize seri kodunu verebilirmisin hangi kodlu cihaz. CECHF felan mı ?

CECHL01 NTSC U/C hocam, Ekim 2008 üretim, herhalde ilk 80 likler oluyor

Valla hocam dediğiniz doğruysa bu fazlasıyla kötü bir haber. Sizin makinanız 2. parti 80 liklerden oluyor yani en kaliteli fat grubu.

CECHL01 makinalar 65 nm CPU - 65 nm GPU ya sahip. Normalde en sağlam fatler bunlar.

Bu forumda ilk siz gördünüz yanılmıyorsam 2. parti 80 lik makinalar içinde.

Kolay gelsin ama açıkçasısarı ışıklı makinaların tamiri zor, tamir olsa da tekrarlama riski var. Siz onu elinzden çıkarıp slimlerden almaya baksanız daha iyi olur.

• Açıkçası 50 75 gibi bişey olursa vericem denicem şansımı, şu an bi ps3 nerden baksan 700 kağıt hocam, alırım almasında insan üzülüyo yani
  • Denilenler kadarıyla 100 TL civarında bir masrafı varmış sarı ışık tamirinin. Ama tekrarlama ihtimali var deniyor. Aynen xboxlardaki 3K olayı gibi
  • Bakıcaz artık ya ankarada işçiliği iyi olan bir yer var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

quote:

Orijinalden alıntı: Wratchet

Hocam çok geçmiş olsun bende de 40 gb fat var yemin olsun sarı ışık verse diye bekler oldum ama alette tık yok maşallah Nasıl yani slimlerde yoksa fena kazık yemişim arkadaş sony Türkiye'ye 3 defa mail attım cevap gelmemesi bu yüzden demek..

benim arkadaşlarımdan çok gitti fat sahibi sarı ışık yüzünden ben hatta bir ara para biriktirdim kesin sarı görürüm diye ama cihaz da tık yok arada sırada 2-3 ayda bir kere donuyor o kadar
    Temmuz da 4 yıl olacak bakalım o zamana kadar sarı gelir belki

TAM 4 YIL 2 AY SONRA PS3 40 GB PAL ürünüm sarı ışık gördü. Tamir ettirip satmak istemiyorum. tamir ettirip kullanmak niyetindeyim. Bu arada ısı tabancası ile değil de yeni bir yöntem varmış bilgisi olan varmı..

• quote:

Orijinalden alıntı: N.forest

quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

quote:

Orijinalden alıntı: Wratchet

Hocam çok geçmiş olsun bende de 40 gb fat var yemin olsun sarı ışık verse diye bekler oldum ama alette tık yok maşallah Nasıl yani slimlerde yoksa fena kazık yemişim arkadaş sony Türkiye'ye 3 defa mail attım cevap gelmemesi bu yüzden demek..

benim arkadaşlarımdan çok gitti fat sahibi sarı ışık yüzünden ben hatta bir ara para biriktirdim kesin sarı görürüm diye ama cihaz da tık yok arada sırada 2-3 ayda bir kere donuyor o kadar
    Temmuz da 4 yıl olacak bakalım o zamana kadar sarı gelir belki

TAM 4 YIL 2 AY SONRA PS3 40 GB PAL ürünüm sarı ışık gördü. Tamir ettirip satmak istemiyorum. tamir ettirip kullanmak niyetindeyim. Bu arada ısı tabancası ile değil de yeni bir yöntem varmış bilgisi olan varmı..

http://forum.donanimhaber.com/m_59163814/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59163814

bakmanı tavsiye ederim benimde başıma gelmişti uyguladım oldu

• Nazar değmesin ilk çıkan 80 gb fatlerden , sanırım 2007 ortalarında aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR-Kratos

Nazar değmesin ilk çıkan 80 gb fatlerden , sanırım 2007 ortalarında aldım.

sende benim gibi şanslısın işte, aynı şekilde bende 2007 Temmuz da aldım. Sürekli oynuyorum evde boş kaldıkça hiç kapalı tutmam banamısın demedi cihaz, tık yok sadece arada sırada çok ender zamanlarda donuyor o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.