Bildirim
ntsc-u kinect oyunlari pal xboxta oynanirmi??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çoğu çalışıyor -
Hangileri tam olarak biliyormusunuz? bana kinect sport,dance central ve shape your fittness geliyor usa den bunlar pal da calisirmi acaba?? Onemli ona gore pal xbox alicam!! -
Oyunlar RF ise oynayabilirsin. Veya NTSC-U ve PAL destekli ise NTSC-U olsa bile oyun PAL makinanda oynayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 19 Aralık 2010; 23:54:53 > -
Bahsediğiniz oyunun ismini aşağıdaki siteye yazın RF yazıyorsa tüm konsollarda çalışır anlamına gelir.
http://abgx360.net/verified.php -
Yazdigimda rf cikiyor yanliz oyun kutularinda ntsc yaziyor kafam karisti simdi! ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Umitakbal
Yazdigimda rf cikiyor yanliz oyun kutularinda ntsc yaziyor kafam karisti simdi! ??
Benim Kinect Adventures oyununun arkasında da PAL yazıyor fakat RF. Yani kinect paketinin içinde kinect adventures çıktığı için o oyuna ayrıcalık tanımışlar, kinecti başka bölgeden getirenler için. Tüm kinect oyunları böyle mi bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Umitakbal
Yazdigimda rf cikiyor yanliz oyun kutularinda ntsc yaziyor kafam karisti simdi! ??
NTSC - PAL - NTSC-J olarak 3 adet farklı bölge var. Aldığınız oyun Region Free yani bölge sorunu olmadan kabaca türkçeye çevirirsek " Serbest Bölge " olarak tabir ettiğimiz şekilde çıkmış. Çıkmayabilirdi de. Oyun RF olduğu için kutusunda Mars dahi yazsa oynayabilirsiniz. -
Infection, gold Punch ve Pinky_Demon:
açıklamalar ve verdiğiniz link için teşekkürler...
amazon.com'dan üzerinde NTSC yazmasına rağmen linkte sorgulama yapınca RF görülen oyunlardan almayı düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X