Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

fena yaparım

benim taraftarlarım yanındaydı.ondan kazandı.

şaka bir yana ben öyle yenilsem bırakırım oyunu.

• Bu programı ilk kez kullandım -eskisi nereye gittiyse- o yüzden tüm sayfayı aldı...

Maçı tek sarı kartla bitirmişim. Sağ açığa aldığım Kewell iki gol atmış. Yalnız bilet fiyatlarını taraftar arkadaşlığıma da güvenip maksimuma çektim, izleyici sayısı yerlerde. Yazıklar olsun onlara. Sezon açılışımda beni yalnız bıraktılar. Ayrıca 3-0 kazandığım maç sonrası taraftar sayım azalmış, yuh!...

• oyun içi mesajlaşma olsa bir de güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bu programı ilk kez kullandım -eskisi nereye gittiyse- o yüzden tüm sayfayı aldı...

Maçı tek sarı kartla bitirmişim. Sağ açığa aldığım Kewell iki gol atmış. Yalnız bilet fiyatlarını taraftar arkadaşlığıma da güvenip maksimuma çektim, izleyici sayısı yerlerde. Yazıklar olsun onlara. Sezon açılışımda beni yalnız bıraktılar. Ayrıca 3-0 kazandığım maç sonrası taraftar sayım azalmış, yuh!...

adem tebrikler hemen de kewell'ı yapmışız

bilet fiyatlarını hemen max. çekme gelmez tabi zamanla sponsorluk gelirlerin arttı mı ve stadyumunu iyi yaptın mı o zaman max. yap bence

gadwin printscreen prog. öneririm

edit:danutzi var... her hangi bir gruba üyeysen oyundaki arkadaşlık kısmından msjlaşabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 5 Temmuz 2008; 17:21:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

Bu programı ilk kez kullandım -eskisi nereye gittiyse- o yüzden tüm sayfayı aldı...

adem tebrikler hemen de kewell'ı yapmışız

bilet fiyatlarını hemen max. çekme gelmez tabi zamanla sponsorluk gelirlerin arttı mı ve stadyumunu iyi yaptın mı o zaman max. yap bence

gadwin printscreen prog. öneririm

Premier league ağırlıklı bi kadro olduğu için Kewell orada :P Bende seni ve kazanan diğer arkadaşları tebrik ediyorum...

Zaten düşürdüm bilet fiyatlarını. Bu kadar da iyi niyetliyim, maksat ülke futbolu gelişsin, tribünler boş kalmasın...

Programı indiriyorum, saol...

• DH Leaguenin baskanı kimse başvuru yaptım alırsanız sevinirim
  • BJK Panzers 1-1 vulcanospor

takımımdaki tüm oyuncular gerçek BJK oyuncularının ismini aldı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypsibremetes

DH Leaguenin baskanı kimse başvuru yaptım alırsanız sevinirim

alıyorum kardeşim..

edit:
    herkese takım arkadaşlığı gönderdim.kabul edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellar Door -- 5 Temmuz 2008; 17:40:28 >
  • Arkadaşlar ben yeni başladım geçmi kaldım sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

Arkadaşlar ben yeni başladım geçmi kaldım sizce

Hayır arkadaşım bende bugün başladım. Sen kadronu falan ayarla ilk maçın yarın saat 17:00'de olur büyük ihtimalle. Bu topicte her soruna cevap alabileceğin postlar var. Onları kaynak olarak kullanabilirsin...
  • Yine 3-1 kazandım.Adamlar averajla geçiyorlar beni.
  • quote:

quote:

Hayır arkadaşım bende bugün başladım. Sen kadronu falan ayarla ilk maçın yarın saat 17:00'de olur büyük ihtimalle. Bu topicte her soruna cevap alabileceğin postlar var. Onları kaynak olarak kullanabilirsin...

Ya ayarladımda gerçek saatle 17 mi ? maç hala bitmedide :S
  • ilk maçımı 2-1 aldım taraftar +50 arttı takım gücümü arttırmaa çalışıyorum şimdi 592 civarı casus tan adamın bilgilerine ulaştım 3-4-3 oynuomuş bende 4-4-2 yaptım adamları tam onun düzenine göre ayaradım ofansif oynuomuş bende normali seçtim kwsinlikle yenicem xD
  • Herkese sleam beyler . Bugünkü maçlarda bizim ligde 2 maçta elen seyirci sayısı 600 dü düşünün ! Tam 600 kiş igelmiş heralde biley fiyatı 1 falandı xD Birde bi şey saha söyleyeyim ligdeki bir maçta penaltı yaşanmış ama kaçırmış :D
  • quote:

quote:

quote:

evet maçlar bizim saatle 17:00'da başlıyor 5 dakika sonrada sonuçları öğreniyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

quote:

quote:

evet maçlar bizim saatle 17:00'da başlıyor 5 dakika sonrada sonuçları öğreniyoruz

Tamamda o zaman benim bugünkü maç kaynadı :( çünkü hala maçın başlamasına 0 dk 0 sn var diyoda :S

• üye olcaktım şıklar arasında altınordu yok
  • 3/4/3 Normal
    Forvet: 70,50|71,00|67,50
    Ortasaha:51,10|67,40|71,60|56,90
    Defans:57,30 | 71.00 |68,80
    Kaleci: 68,70

kadrom nasıl?
    beleşe birsürü oyuncu verilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

3/4/3 Normal
    Forvet: 70,50|71,00|67,50
    Ortasaha:51,10|67,40|71,60|56,90
    Defans:57,30 | 71.00 |68,80
    Kaleci: 68,70

kadrom nasıl?
    beleşe birsürü oyuncu verilir

Beleşe defans olarak nasıl oyuncular var ii varsa bayaa güzel olur önümüzdeki maça ii bi kadroyla çıkarım :) 608 takım puanım ya :(
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.