Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: danutzi

Oyunun kilit noktası teknik direktör puanlarında. En verimli şekilde kullanan ilerleyecek görünüşe göre. Peki teknik direktör puanları konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz?

Mesela rakibe göre sistem ayarlamak için 13 puan harcamak doğru mudur? Her maç bunu yaparsak günde sadece 11 puan kalır diğer işleri yapmaya.

Bir de oyuncu değişikliğinin neye göre yapılacağını hiç anlayabilmiş değilim.

Rakibim cok cok güçlü olmadıkça standart oyun düzenimi oynuyorum..

Oyuncu değişikliğinide şöyle izah edebilirim sanırım '' Ne kadar az oynarsa o kadr az yorurluyor oyuncuların.. Yormak istemediklerini oyundan alabilirsin mesela !! Ayrıca oyuna giren oyuncuların ''yetenek'' skili artıyor.. Ama oyuna sonradan girenlerin ki toplanıyo bi kaç maç sonra tesir ediyor sanrm

• quote:

Orjinalden alıntı: kriptograf22

İyi şans.. Güzel adam.. !!

Maçlarda oynatınca sadece yetenek .. Bu oyunda tecrübenin adı '' yetenek '' bireysel antremanlarla geliştiriceksin.. Ama ben bütün çaylakları oynatıyorum yedek giriyolar bazen ama yedek girince yetenek artmıyo hemen.. Belki 3 maçta bir artıyordr ama 90 dk oynynlar hemen 1 yetenek atlıyolar

Saol Anladım...

Şu haliyle 9000 ytl veriyorlar ama bende, "bak bakayım bende o göz var mı, bak bakayım" dedim...

DH Federasyonuna girmek için talebim alındı. Bu arada yukarıdaki soruna cevap olarak takım gücüm rakibimden "çok az" yüksek. Onun 644 , benim 655 civarı. Yani 4-4-2 defansifle çıkmam mı lazım?

• bir de adem t.direktör/takım detaylarına girdin mi öncelikle antreman ve motivasyon enerji barları çıkıyor

bire bir görüşme: oyuncu motivasyonu barını arttıryor

masaj: oyuncunun antrmaN PUANInı arttırıyor

bende değişikleri bugün 65'den sonra falan ayarladım 3 değişklik yapıcam bugün aldığım yıldız ibareli genci denicem bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orjinalden alıntı: kriptograf22

İyi şans.. Güzel adam.. !!

Maçlarda oynatınca sadece yetenek .. Bu oyunda tecrübenin adı '' yetenek '' bireysel antremanlarla geliştiriceksin.. Ama ben bütün çaylakları oynatıyorum yedek giriyolar bazen ama yedek girince yetenek artmıyo hemen.. Belki 3 maçta bir artıyordr ama 90 dk oynynlar hemen 1 yetenek atlıyolar

Saol Anladım...

Şu haliyle 9000 ytl veriyorlar ama bende, "bak bakayım bende o göz var mı, bak bakayım" dedim...

DH Federasyonuna girmek için talebim alındı. Bu arada yukarıdaki soruna cevap olarak takım gücüm rakibimden "çok az" yüksek. Onun 644 , benim 655 civarı. Yani 4-4-2 defansifle çıkmam mı lazım?

ben 4-4-2 defansif ' i öneriyorum şuan .. Arkadaşlar 3-5-2 def diyo tartışmak lazım.. Sen bilirsin ama bnm fikrim 4-4-2 def kadronada bağlı tabi..

Ayrca oyunda para cok önemli değil.. 200 000 verseler bile satma bence .. Harcadığın menejer puanlarına yazık

• quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

bir de adem t.direktör/takım detaylarına girdin mi öncelikle antreman ve motivasyon enerji barları çıkıyor

bire bir görüşme: oyuncu motivasyonu barını arttıryor

masaj: oyuncunun antrmaN PUANInı arttırıyor

bende değişikleri bugün 65'den sonra falan ayarladım 3 değişklik yapıcam bugün aldığım yıldız ibareli genci denicem bakalım

Benim takımın tamamının motivasyonu 100 zaten. İlk 11'in neredeyse tamamının antrenman seviyeleride full...

Değişikliklerimi 46(O) 65(O) ve 80(D) olarak ayarlardım...

• quote:

quote:

takım gücüm 651... bir kaç gündür oynuyorum oyun sandığımdan çok daha ayrıntılı ve zevkli ayrıca en iyi oyuncumu satışa çıkardığımda 9000 küsür verirlerken sıradan forvetimi 311.000 küsür ytlye sattım

para gani gani şu sıralar

eksik bile söylemişim

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

adem görmeni istedim hiç birimiz çözmüş değiliz hatırladığım kadarıyla oyuncuda yıldız ibarsi de yoktu. o transferden beri abramovic gibi davranıp tranfer borsasını dağıtıyorum valla o parayla şimdilik 3 genç yıldız kattım bile

• Yuh! 330 bin mi...

Oyundaki en iyi oyuncu idi herhalde. Keşke biraz daha bekleseydin. 1 milyon'a falan gidermiş...
  • arkadaşlar ben bu oyuna yein bşaladım ve dh leaguew kayıt oldum oyundaki ismim d1s0rd3r:D
  • quote:

Yuh! 330 bin mi...

Oyundaki en iyi oyuncu idi herhalde. Keşke biraz daha bekleseydin. 1 milyon'a falan gidermiş...

hafız ne bileyim atladım sazan gibi hemen o parayı görüpte atlamayacak biri var mı?

kim bilir oyun yeni diye bir bug beni buldu
  • Suan elimde 20 yaş ve altı 6 oyuncum var...

3 forvet , 3 def... Tam istediğim bi genç kadro oluşturdum

bu gençlerin içinde 2 tanesi yaşlı 20 yaşında.... Ama ikiside forvette banko oynayan futbolcularım..
    diğer forvet daha çaylak..
    Defanslarda öyle..

Hedefimiz sezon sonunda bu 6lının bonservisi elinde profyonellerden daha iyi olmasını sağlamak..
  • quote:

quote:

Yuh! 330 bin mi...

hafız ne bileyim atladım sazan gibi hemen o parayı görüpte atlamayacak biri var mı?

kim bilir oyun yeni diye bir bug beni buldu

Tabi canım, kim olsa satardı. Oyun beta iken bu tarz şeyler olabilir. Umarım benimde tdp puanımı 200'e tamamlar sistem :)...

edit: schumii, karakartalspor, paintball ve fbboston'a taraftar arkadaşlığı gönderdim. DH Federasyonundaki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 5 Temmuz 2008; 15:25:23 >

• defansa 69'luk adam aldım puanı 69 kalecilik 60...
    bonservissiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

defansa 69'luk adam aldım puanı 69 kalecilik 60...
    bonservissiz..

iyi değil bence... bnm defanstaki bonservissz profsyonel 73
  • Benim defans bloğum 70 --- 66 --- 54 kalecimde 62...
  • Benim defans bloğum..

73-55-53 (50 küsurlar suan antreman aşamasında ama )
    Kalecide 71

edit kaleci 71 miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptograf22 -- 5 Temmuz 2008; 15:59:56 >
  • Takım Gücü: 627,60

Forvet: 55-51
    Orta Saha: 68-65-52-52-52
    Defas: 62-52-67
    Kaleci: 52

defansif oynuyorum. 3/5/2 seklinde.

kadro nasıl ?

bugun 2. maca cikiyorum. 10 transfer yaptim bugun :)
  • Az önce yedek kadronun 4/3 ünün işine son verdim
    Sadece 5 yediğim var artık takımda.. Revizyona gittik kadromuz cok genişti oyuncular yakınıyodu.. Zaten gidenlerde işe yaramıyodu..

Bugunde genelde oynadığım taktiğimle sahaya cıkacağım ...

3-4-3 normal !!

Forvet 70-67-63
    Ortasaha 50-51-68-65 en zayıf bölgemiz..
    Defans 73-55-53
    Kaleci 71

2de 2 yaptık 8 attık 3 yedik..Bugunde kazanıcağımı düşünüyorum..
    2. yarı yedekleri sürcem oyuna ama gençleri yani.. Yinede alırız..

Edit :
    Takım gücü : 680,60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptograf22 -- 5 Temmuz 2008; 16:24:32 >

• Ben bugün ilk maçıma çıkıyorum ama daha önceden 2 maç yapmış takımlar var. ARadaki fark nasıl kapatılacak? Ayrıca maçları 17:00'den itibaren takip edebiliyor muyuz? Öyle bi link bulamadım da sitede...
  • söylemeyin şu özellikleri ya.olanı var olmayanı var.sabahtan beri oyuncu arıyorum transfer borsasında.60-65 güç arasında arattım benim bütçem kadar bonservis istiyorlar.millet açık arttırma mantığını bilmiyor.azar azar fiyat arttırsalar ucuza kapıcaz adamı ama aradan malın biri çıkıyor teklifi 50000 ytl birden yükseltiyor.neyse ki aradan 23 yaşında gol vuruşu 74 olan birisini 5000 ytl'ye kaptım.

19 yaşında bir eleman aldım yeteneği 68.bu yetenek denen şeyin tecrübeyle alakası yok bence ya da benim aldığım adam fabregas gibi 17 yaşındayken maçlara çıkıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

söylemeyin şu özellikleri ya.olanı var olmayanı var.sabahtan beri oyuncu arıyorum transfer borsasında.60-65 güç arasında arattım benim bütçem kadar bonservis istiyorlar.millet açık arttırma mantığını bilmiyor.azar azar fiyat arttırsalar ucuza kapıcaz adamı ama aradan malın biri çıkıyor teklifi 50000 ytl birden yükseltiyor.neyse ki aradan 23 yaşında gol vuruşu 74 olan birisini 5000 ytl'ye kaptım.

19 yaşında bir eleman aldım yeteneği 68.bu yetenek denen şeyin tecrübeyle alakası yok bence ya da benim aldığım adam fabregas gibi 17 yaşındayken maçlara çıkıyordu.

yani şöyle diyim..
    Tecrübe diye bişey yok oyunda..
    Ancak yetenek denen şey maçlarda oynadıkça artıyor...
    Ama oyuna başladğnda yüksk çıkma ihtimalide var oyuncunun...

Ayrıca oyuncu arama butonunu kullanarak 13 menejer puanına fln bedava 65-70 arası adamlar alabilirsin.. Yaklaşık 28 yaş civarında geliyolar..Ama tavsiye etmiyorum..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.