Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 502 ytl ye 16 yaşında H 59,80 olan bi adam aldım..
    Maaşı 2 Ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: kriptograf22

quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

ben savunmacılarıma top kontrolü ve ikli müc. yaptırıyorum baya iyi sonuç aldım

orta saha oyuncuları: hücum oyuncularına yaptırdığım şeyleri bir de strateji

forvetlere ise koşu -hücum eğitimi ve şut

tabi bir de masajları eksik etmiyorum

takım antremanında gözlediğim en iyi antreman maçı

antreman maçının faydaları neler acaba ??

birde top kontolü diye bi antreman çeşiti var mı ya :/

quaking de belirtmiş gözlemleri kadarıyla en faydalı olduğunu... oyuncuların genel olarak yetenekleri arttı bende

edit: top k. derken savunma antremanı:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 5 Temmuz 2008; 13:55:37 >

• Arkadaşlar, işlem yaparken bizlerden "çalınan" menajer puanlarını artırmanın bir yolu var mı? Ayrıca Taraftar arkadaşlığı yapabilen var mı? Ben başaramadım...
  • oyuncularımızı nasıl transfer listesine koyacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypsibremetes

oyuncularımızı nasıl transfer listesine koyacaz

Menajer>Takım görüntüsü>YTL> eğer verilen fiyatı beğenirsen satıyorsun, yoksa geri butonuna basıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Arkadaşlar, işlem yaparken bizlerden "çalınan" menajer puanlarını artırmanın bir yolu var mı? Ayrıca Taraftar arkadaşlığı yapabilen var mı? Ben başaramadım...

adem benim mesela karakartal sporla taraftar arkadaşlığım var pilot takımla da sanırım quaknig'le var

hatırladığım kadarıyla taraftar arkadaşlığına tıkladın mı orda taraftar arkadaşlığında bulun gibi bi şey yazıyor olmalı

zaten kabul edildiğinde... arkadaşlık bitir diye bir şey yazacak
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hypsibremetes

oyuncularımızı nasıl transfer listesine koyacaz

Menajer>Takım görüntüsü>YTL> eğer verilen fiyatı beğenirsen satıyorsun, yoksa geri butonuna basıyorsun

sagol
  • 637 taraftar sayım 10. haftaya kadar deplasmanda maçlarım o yüzden taraftr sayısı cok olan birini bulsamda bulmasamda benim için farketmyck 10. haftaya kadr.. O yüzden taraftar konusunda sıkıntı yaşayanlar haber versin 10. haftaya kadar devam ederiz..

Oyuna bağlı güçlü biri olursa ömür boyuda olabilir
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, işlem yaparken bizlerden "çalınan" menajer puanlarını artırmanın bir yolu var mı? Ayrıca Taraftar arkadaşlığı yapabilen var mı? Ben başaramadım...

adem benim mesela karakartal sporla taraftar arkadaşlığım var pilot takımla da sanırım quaknig'le var

hatırladığım kadarıyla taraftar arkadaşlığına tıkladın mı orda taraftar arkadaşlığında bulun gibi bi şey yazıyor olmalı

İşte bende o bölüm gelmiyor ekrana. Arkadaşlar'a tıkladığımda ne varsa aynen öyle kalıyor. Belkide sistemden kaynaklanan geçici bir durumdur. Bari maç saatine kadar düzelsede şu 500 kişilik tribünleri doldursam...

@hypsibremetes, önemli değil

• quote:

quote:

quote:

İşte bende o bölüm gelmiyor ekrana. Arkadaşlar'a tıkladığımda ne varsa aynen öyle kalıyor. Belkide sistemden kaynaklanan geçici bir durumdur. Bari maç saatine kadar düzelsede şu 500 kişilik tribünleri doldursam...

@hypsibremetes, önemli değil

sanırım sorunu anladım !!
    Sen herhangi bi ligde değilsin bence ..

Eğer öyleyse ordakileri kullanamazsın

• quote:

637 taraftar sayım 10. haftaya kadar deplasmanda maçlarım o yüzden taraftr sayısı cok olan birini bulsamda bulmasamda benim için farketmyck 10. haftaya kadr.. O yüzden taraftar konusunda sıkıntı yaşayanlar haber versin 10. haftaya kadar devam ederiz..

benimde paso deplasmanda maçlar aynı senin durum..

ne dersiniz her oyunda yardımcı olmak için bir rehber hazırlanır yeni arkadaşlara da kafalarına takılan soruları gidermek amacıyla böyle bir şey yapsak nsl olur?

edit: dostum piyasayı allak bullak etim.. Yeni Giriş ''onur kadem'' (17 Yaş) Bonservis ücreti 60.001 YTL. kadroya katıldı. yeni bir yıldız daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 5 Temmuz 2008; 14:29:49 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: danutzi

Şurda sebebini anlayamadığım bir durum var. Oyuncu sayfasında güç 54,60 görünürken saha içi dizilişte 50,30 görünmesinin sebebini bilen var mı?

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

benim de dikkatimi çekti biri pozisyon değerlerinin ortalamasını diğeri ise en iyi olduğu mevkininin değerini gösteriyor

@danutzi, yıldız göstergesi olan oyuncular çok daha çabuk gelişiyor yani yaptırdığın antremanlar oranlarına hemen etki ediyor

bende de 17 yaşında bir eleman vardı 331.000 küsür ytl'ye sattım(o kadar para vermesi çok ilginç galiba maradona ya da pele'nin veliahtıydı)

onlar maksimum değerler...
    yani sen onun değerini alamıyorsun...
    maksimum değeri elde etmek için bol takım ve bireysel antreman,motivasyon gereklidir...
    Arkadaşlar Dh ligi zaten var çok açmasanız...

• quote:

quote:

637 taraftar sayım 10. haftaya kadar deplasmanda maçlarım o yüzden taraftr sayısı cok olan birini bulsamda bulmasamda benim için farketmyck 10. haftaya kadr.. O yüzden taraftar konusunda sıkıntı yaşayanlar haber versin 10. haftaya kadar devam ederiz..

benimde paso deplasmanda maçlar aynı senin durum..

ne dersiniz her oyunda yardımcı olmak için bir rehber hazırlanır yeni arkadaşlara da kafalarına takılan soruları gidermek amacıyla böyle bir şey yapsak nsl olur?

edit: dostum piyasayı allak bullak etim.. Yeni Giriş ''onur kadem'' (17 Yaş) Bonservis ücreti 60.001 YTL. kadroya katıldı. yeni bir yıldız daha

Ben yardım ederm dostum.. Zaten bayağı bişey öğrendik 2 günde

• @kriptograf22 evet hiçbir lige katılmadım, demek ondanmış, saol...

Beyler rakibim hakkında yaptığım küçük araştırma sonucu;

Takım İsmi -----------

Takım Gücü 644,60

Oyun düzeni 4/4/2

İkili Mücadele orta

Centilmenlik normal

Taktik normal

Bu verilere ulaştım. Ben nasıl bir taktikle çıkarsam avantaj sağlarım sizce?
  • quote:

@kriptograf22 evet hiçbir lige katılmadım, demek ondanmış, saol...

Takım İsmi -----------

Takım Gücü 644,60

Oyun düzeni 4/4/2

İkili Mücadele orta

Centilmenlik normal

Taktik normal

söyle ki adem

oyun düzeni:3-5-2 avantajlı

ikili m.: yüksek olursa gol atman yüksek ama oyuncuların sakatlanbilir

cent: cent. dışı oyunda galibiyet oranı yüksek ama sarı ve kırmızı kartlar çok olabiliyor

taktik:defansif normale, normal de ofansife göre avantajlıdır.

• quote:

Takım İsmi -----------

Takım Gücü 644,60

Oyun düzeni 4/4/2

İkili Mücadele orta

Centilmenlik normal

Taktik normal

3-5-2 defansif oyna ama şimdi göndermeseydin keşke casusu maçtan 5 dk falan önce göndereceksin ki son halini gör adam sen ayarladıktan sonra sana casus gönderip değiştirebilir oyun düzenini

• quote:

Takım İsmi -----------

Takım Gücü 644,60

Oyun düzeni 4/4/2

İkili Mücadele orta

Centilmenlik normal

Taktik normal

Kendi takım gücün ondan cok cok fazlaysa hiç bişy yapmana gerek yok bence onun gibi oynuyablrsn ..
    Ama ondn cok cok fazla oldğunu sanmyrm 750 fln değil sanrım takım öyle değil mi ??

3-5-2 defansife katılmıyorum kesinlikle...

4-4-2 defansif cık.. !!

• @Slam ve @Dantuzi anladım saolun...

Bu arada bedavaya 17 yaşında bi eleman kapattım...

Profil - R.Rubio "1 yıldız"
    Şimdiki pozisyon: Y Yedek Kulübesi
    Maks. Güç: H 54,40 -O 56,30 -D 50,10 - K 47,40
    Koşu: 55
    Refleksler: 46
    Top Kontrolü: 34
    Yetenekler: 48
    Paslaşma: 62
    Motivasyon: 46
    Gol yollarında etkinlik: 59
    İkili Mücadele: 56
    Kondisyon: 39
    Toplam: 445
    Güncel Durum: sağlıklı
    Antrenman Puanı: 39/39
    Sağlık: 100%

Geliştirme amaçlı bu maçta oynatmak mı daha yararlı olur yoksa bireysel antrenmanlar mı?
  • quote:

@Slam ve @Dantuzi anladım saolun...

Bu arada bedavaya 17 yaşında bi eleman kapattım...

Profil - R.Rubio "1 yıldız"
    Şimdiki pozisyon: Y Yedek Kulübesi
    Maks. Güç: H 54,40 -O 56,30 -D 50,10 - K 47,40
    Koşu: 55
    Refleksler: 46
    Top Kontrolü: 34
    Yetenekler: 48
    Paslaşma: 62
    Motivasyon: 46
    Gol yollarında etkinlik: 59
    İkili Mücadele: 56
    Kondisyon: 39
    Toplam: 445
    Güncel Durum: sağlıklı
    Antrenman Puanı: 39/39
    Sağlık: 100%

Geliştirme amaçlı bu maçta oynatmak mı daha yararlı olur yoksa bireysel antrenmanlar mı?

İyi şans.. Güzel adam.. !!

Maçlarda oynatınca sadece yetenek .. Bu oyunda tecrübenin adı '' yetenek '' bireysel antremanlarla geliştiriceksin.. Ama ben bütün çaylakları oynatıyorum yedek giriyolar bazen ama yedek girince yetenek artmıyo hemen.. Belki 3 maçta bir artıyordr ama 90 dk oynynlar hemen 1 yetenek atlıyolar

• Oyunun kilit noktası teknik direktör puanlarında. En verimli şekilde kullanan ilerleyecek görünüşe göre. Peki teknik direktör puanları konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz?

Mesela rakibe göre sistem ayarlamak için 13 puan harcamak doğru mudur? Her maç bunu yaparsak günde sadece 11 puan kalır diğer işleri yapmaya.

Bir de oyuncu değişikliğinin neye göre yapılacağını hiç anlayabilmiş değilim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.