Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ulu*memo

Ben en iyi oyuncumu satmaya kalktığımda ancak 3.000 kusur ytl verdiler. Senin sattığın adam demek ki gerçekten çok yetenekliymiş. Bence satmakla hata etmişsin

takımda yıldız adayları var valla o parayı görüpte satmıyacak kişi zannetmiyorum

transfer borsasında buna yakın bir ücret bile görmedim
  • Alioum Gonmaz adlı oyuncuyu transfer listesine koyuyorsunuz. 46.387 YTL bonservis ücretini ödemeye hazır kulüp var.
    16 yaşındaki adamım için şu anda 46.000 veriolar
    2 gün daha yeteneğini geliştirip satsam mı
  • 16 yaşındaki adamı satma bence çok hızlı gelişiyorlar. puanı 70'in üzerine çıkarıp sat ya da çok iyi paralara gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: danutzi

Şurda sebebini anlayamadığım bir durum var. Oyuncu sayfasında güç 54,60 görünürken saha içi dizilişte 50,30 görünmesinin sebebini bilen var mı?

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

Olayın aslı şu ki...
    Oyuncunun sayfasında MAX oynıyabileceği durum gösteriyo .. Kadroda ise şuanki durumu.. Yani oyuncunun %100 performans sergilemediğini söylüyor.. %100 oynaması için motivsyonunun %100 olması gerekir..

@Slama itiraz edenler : slamın satması gayet doğru ..Sattığı adam asla bi yıldız değildi yıldız olsa bile cok daha iyileri var ve o kadar etmiyor.. Bi iş var onda ama çözemedik hala...

@Gençlerin satılmaması taraftarıyım.. Oyunda paranın cok fazla bi önemi yok şuanda.. menejer puanlarınızıda profesyonel oyuncular almaya harcıycağınıza gençlerinize yatırın..Hem profesynol oyunculara antreman etki etmiyo hemde yetenekleri düşüyo cok hızlı bi biçimde...

Şöyle düşünün 16 yaşında yaklaşık MAX 50 oynayan bi oyuncunuz var.. KAdronuza bakın kadro ortalamanızda 50 .. Yani oyuna öyle başlıyorsunuz. 16 yaşındaki bi oyuncu 1 bireysel antremanda yaklaşık 2 yetenek artışı yaşıyor.. Ben 20 yaşındaki adamımın (50 di puanı) gol yollarındaki tekisini 100 koşusunu 70 top kontrolünü 70 küsur yaptım MAX puanı 77 .. Daha 2 sene daha idare eder bu adam sonra antreman vermeye değmez... Bide siz düşünün .. 16-17-18-19-20 yaş.. muhtemelen 20 yaşında vericek antreman bile bulamayacaksız..

Bu arada büyük konuşmıyım ama bugunde bi fark bekliyorum takımımdan..Averajı artırırız umarım.. 6 puanlı sanırım 6 takım var ligde..Bugnde 6 puanlı bi takımla oynycağım fakat rahat geçiceğini umuyorum

• beyler para bol olunca transfer piyasasına yöneldim valla 16-17 yaşlarında inanılmaz forvetler buldum yalnız millet uçuk fiyatlar vermiş ama benle kapışmları imkansız gibi.. takıma dahil edicem yeni messi ve c.ronaldoıları

ya aslında 3 tane daha oyuncuya teklif vermiştim ama sanırım ben uyurken daha yüksek teklifler verilip elden kaçmış bu sefer bu çocukları elden kaçırmıcam

bi de bi orta saha bulduk mu tamamdır bugünkü maçlarda herkese başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

beyler para bol olunca transfer piyasasına yöneldim valla 16-17 yaşlarında inanılmaz forvetler buldum yalnız millet uçuk fiyatlar vermiş ama benle kapışmları imkansız gibi.. takıma dahil edicem yeni messi ve c.ronaldoıları

ya aslında 3 tane daha oyuncuya teklif vermiştim ama sanırım ben uyurken daha yüksek teklifler verilip elden kaçmış bu sefer bu çocukları elden kaçırmıcam

cok iyi bi seçim slam takım gücü kaç ??
    ilerite cok iyi bi yatırım.. Zaten amaç uzun vadede başarı değil mi ??

• quote:

Orjinalden alıntı: kriptograf22

quote:

beyler para bol olunca transfer piyasasına yöneldim valla 16-17 yaşlarında inanılmaz forvetler buldum yalnız millet uçuk fiyatlar vermiş ama benle kapışmları imkansız gibi.. takıma dahil edicem yeni messi ve c.ronaldoıları

700'e dayandı yalnız bi arkadaşım kaleci ve defansları pro. almak da fayda var dedi daha başarılı oluyormuşlar(tecrübe meselesi) aynı güce sahip genç ve tecrübeli def-kal. arasında fark baya var dedi ne kadar doğru bilemiyorum

bir de bi arkadaş bende 2 yıldız ibaresi olan oyuncu var demiş ben açıkçası transfer piyasasında da böyle bir şey görmedim

var mı başka 2 yıldızlı oyuncusu olan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kriptograf22

quote:

700'e dayandı yalnız bi arkadaşım kaleci ve defansları pro. almak da fayda var dedi daha başarılı oluyormuşlar(tecrübe meselesi) aynı güce sahip genç ve tecrübeli def-kal. arasında fark baya var dedi ne kadar doğru bilemiyorum

bir de bi arkadaş bende 2 yıldız ibaresi olan oyuncu var demiş ben açıkçası transfer piyasasında da böyle bir şey görmedim

var mı başka 2 yıldızlı oyuncusu olan

bende yok ama cok gördüm.. Genelde gençlerde oluyo..
    Benm kalecim profesyonel.. Ve 3 defansın biride öyle.. ama başka almıycam.. Cünkü defans ve forvet antremanlarıyla rahat oyuncu geliştirebilirsin.. Ben sadece orta alanda profsyonel kullanıcam.. Suanda 4 te 2

Tecrübenin oyunda olduğunu sanmyrm ama onunla aynı işlevde olan bi şey var oda yetenek !!! Dünkü gözlemlerime göre maçta 90 dakika oynıyanların hepsinin yeteneği 1 artımış oyuna sonradan giren oyuncumun ise aynı kalmıştı..

Tecrübenin bi mevkiye etki edeceğini sanmıyrm arkadaşın genel bi yorum yapmş olmalı gerck hayatla yada diğr menejerlk oyunlarıyla bağdaştırıp... Eğer tecrübeyi düşünyosan.. Tüm takımı yaşlı profsyonellerle doldur..

Bu arada oyunu çözmşm ya :) bilgilere baksana :P:P

• kriptograf22, arkadaşım genel bir yorum yapmış olabilir arkadaşlar teknik direktöürlük kısmından/casusluk özellğini kullanın geçen maçta rakibin durumuna göre taktik belirledim şu anda men. puanım 6 olmadığı için yapamıyorum
  • İki yıldızlı oyuncu şöyle oluyor.

• quote:

kriptograf22, arkadaşım genel bir yorum yapmış olabilir arkadaşlar teknik direktöürlük kısmından/casusluk özellğini kullanın geçen maçta rakibin durumuna göre taktik belirledim şu anda men. puanım 6 olmadığı için yapamıyorum

Bende bugunkü rakibim için ilk kez kullandım.. Oda 6 puanda bi bakalım neyin nesiymiş dedik ama 480 fln takım gücü taktiği 3-4-3 normal cıkıyo..

Aslında defansif cıksam daha fazla puan kazanırım ama hem menejer puanım yok(gerci maç saatine kadr 2 olur ama) hemde bidahaki maç için yine değiştirmek zorunda kalabilirim diye bi önceki maçtaki gibi hareket edicem bende 3-4-3 normal cıkıcam.. Zaten aramızda 200 kadar puan farkı var.. Diğer bonuslara ihtiyacım yok
  • quote:

İki yıldızlı oyuncu şöyle oluyor.

hem de 20 yaşında mutlaka kadroda tutup geliştir

bu arada satışa çıkardığında kaç para veriyor oyun?
  • quote:

B. Goncal adlı oyuncuyu transfer listesine koyuyorsunuz. 98.920 YTL bonservis ücretini ödemeye hazır kulüp var.
  • quote:

quote:

B. Goncal adlı oyuncuyu transfer listesine koyuyorsunuz. 98.920 YTL bonservis ücretini ödemeye hazır kulüp var.

yine iyi ya benim bi yıldızlı 100 lük forvet bile 90 ediyo

• şimdi merak ettim en fazla kaç yıldız oluyor benim 331.00 ytllik adam kaç yıldızdı acaba

edit:bende 70'lik bi forvete şu an 10.000 ytl veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 5 Temmuz 2008; 13:04:07 >
  • quote:

şimdi merak ettim en fazla kaç yıldız oluyor benim 331.00 ytllik adam kaç yıldızdı acaba

edit:bende 70'lik bi forvete şu an 10.000 ytl veriyorlar

Arkdşlar.. Kaç puanda ve averajınızn kaç olduğunu düzenli olarak yazarsanız sevinirim..
    Ayrıca takım gücünüzüde..
    Not eğer maçı kazanmışsanız oyuncularınız motivasyonu artıyor ve takım gücünüz cok gözüküyor o yüzden takımınızın asıl gücünü ancak 24:00-17:00 arasında ölçebilirsiniz..

6 Puandayım , +5 averajım , 680.6 takım gücüm

• Antrenmanları hala çözebilmiş değilim. Herkes hangi amaçla hangi tip antrenman yaptırdığını yazsa güzel olmaz mı?
  • quote:

Antrenmanları hala çözebilmiş değilim. Herkes hangi amaçla hangi tip antrenman yaptırdığını yazsa güzel olmaz mı?

Bi kaç antreman türünde uzman oldum da denebilir ama hala blmediklerim var..
    Öncelikle yardımdan antremanların ne işe yaraıdğını okursanız iyi olur...

Takım antremanına ısınamadım henüz .. :/ yaptran arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.. Genelde bireysel antreman yaptırıyorum..

İlk olarak forvetlerime başladım.. 2 tane 20 yaşında forvetim var bir tanede profsynellk bi 30..Öncelkle şunu söylemeliyim ki gençler dışındakilere etki etmiyo antremanlar..
    Bireysel olarakta : Hücum antremanı veriyorum bazende şut çalışması ancak şut ta oyuncular yoruluyor .. Hücumda ise en ufak bi yorgunluk söz konusu değil.. Bu antreman sistemiyle 100 gol yollarında etkisi 80 de top kontrolü olan bir adam yetiştirdim.. Diğer yirmilikte 80 e 80 ... Ayrıca koşu antremanıda verek kusursuzlaştırmamız gerek..Ancak koşuda yorucu bir antreman .. Oyuncunun kond. bağlı olsada yaklaşık 3 antremanda bir masaj yapmak yada oyuncunun dinlenmesini beklemek gerekiyor...

Bunun dışında yine bireysel olarak defans antremanıda yaptırıyorum.. 18 yaşındaki defans oyuncuma..

suana kadar ortasahaları geliştiren bi antreman bulamadım bireysel antremanda.. Ama belki streteji ortasaha içindir..

• ben savunmacılarıma top kontrolü ve ikli müc. yaptırıyorum baya iyi sonuç aldım

orta saha oyuncuları: hücum oyuncularına yaptırdığım şeyleri bir de strateji

forvetlere ise koşu -hücum eğitimi ve şut

tabi bir de masajları eksik etmiyorum

takım antremanında gözlediğim en iyi antreman maçı
  • quote:

ben savunmacılarıma top kontrolü ve ikli müc. yaptırıyorum baya iyi sonuç aldım

orta saha oyuncuları: hücum oyuncularına yaptırdığım şeyleri bir de strateji

forvetlere ise koşu -hücum eğitimi ve şut

tabi bir de masajları eksik etmiyorum

takım antremanında gözlediğim en iyi antreman maçı

antreman maçının faydaları neler acaba ??

birde top kontolü diye bi antreman çeşiti var mı ya :/
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.