Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Farlow

Valla ben dün başladım ama pek iyi yapamadım galiba takımı.Yeni bir üyelik açabiliyor muyum acaba?

hatırladığım kadarıyla açılıyor yazıyordu.(5 takım sınırı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 4 Temmuz 2008; 17:05:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farlow

Valla ben dün başladım ama pek iyi yapamadım galiba takımı.Yeni bir üyelik açabiliyor muyum acaba?

Herkes dün başladı farlow.. yani oyun dün başladı :D
    Takımı sil diye bi bölüm var sanırım menejerin ordaydı.. Ordan silebilirsin..Ayrıca 5 takıma kadar izin var
  • Ve maçı aLdım...
  • Ben 3-2 yenildim
  • 2. maçımızdada ilk maçtaki gibi 4 kere rakip fileleri havalandırdık...
    Ama bu kez ilk maçtan farklı olarak 3 gol daha fazla yedik :/ 4-3
    Oyunun en fazla gol atan takımıda biziz sanırım
    2 maç 8 gol = 5 averaj
  • bnde 4-2 yndim bide puanLar nezaman veriLio bnmkiLer bittide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jvats -- 4 Temmuz 2008; 17:10:02 >
  • deplasmanda 3-1 almışım hem de hakem ve fedarasyona rağmen

FederasyonArkamda FC (oynadığım takım)

gollar: s.yansiz,heckham ve ricky'den gelmiş
  • GDK 1:1 Dinamo Konya

İlk maçım 1-1 bitti. Şimdiden 2 oyuncum sakatlandı :(

Benim Gol: Emre Varman

Takım Dinamo Konya :)

Şimdi ben ligin 1. maçını yapmadım nolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

deplasmanda 3-1 almışım hem de hakem ve fedarasyona rağmen

FederasyonArkamda FC (oynadığım takım)

gollar: s.yansiz,heckham ve ricky'den gelmiş

bende deplasmanda 4-3 yendimde bidaha 3 defansla oynamıyım bari.. cok yiyo takım
    89 da yemişiz gerci son golü..
    Ayrıca burdan federasyona sesleniyorum.. Nedir bu DH ye karşı olumsuzlular..Adil bi lig istiyoruz.. Tamam penaltı vermiş olabilirsiniz lehimize ancak nedir bu 11. dakika iki sarı kart birden ayıp ya

Ayrıca maçtan sonra takım gücü 680 den 750 ye fırladı :/ enteresan :D

@handsome : saat başı 1 puan geliyo sadece.. Benimde bitti puanlar

•  NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

2 maçtır sakatlıklarla boğuşuyorum yoksa averaj kasacağım maçlar ama şimdilik bu sonuçta idare eder.tabi diğer bir etkende taraftarların maçı olan ilgisizliği.575 taraftardan 100'ü gelmiş maçı izlemeye.bilet fiyatları biraz tuzlu geldi galiba;10 YTL.ee interin elinden lampard'ı kapıp getirdik o kadarda olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: hypsibremetes

GDK 1:1 Dinamo Konya

İlk maçım 1-1 bitti. Şimdiden 2 oyuncum sakatlandı :(

Benim Gol: Emre Varman

Takım Dinamo Konya :)

Şimdi ben ligin 1. maçını yapmadım nolcak

merak etme ona göre bir lige yerleştiriliyorsun.. puan durumuna bakabilirsin
  • Bir gözlem daha yaptım...
    4 oyuncuyu baz alırdım değerlendirirken...

90 dakika oynayan 3 oyuncum yaşları 20,20,28 olan 3 oyuncumunda yeteneği 1 artmıştır..
    18 yaşında 70. dakikada oyuna giren oyuncunun yeteneğinde ise artış olmamıştır...

Bakınız ; Yetenek artışı ; antreman ve maçta oynamayla gerçekleşir
  • Ben yeni bir takım açtım ve şuan takım gücü 541 nasıl sizce?

ve ayrıca ben maçlar bittikten hemen sonra açtığım için öbür maçta 0 dk 0 saat yazıyor ne demek bu
  •  NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

şimdilik liderim

kazanan arkadaşları tebrik ederim yalnız maç öncesi casusluk özel. kullanın işe yarıyor
  • Bende liderim şimdilik...
    Bizim ligde bi maç var.. Adam 51. dakikada 2 tane penaltı atmış ya cık cık cık
  • beyler stadyum ve maç bileti fiyatları için öneri- tahminleriniz neler?

bir de şimdi parada bol daha iyi sponsorluklar yapabilirdim
  • Sakatlar nasıl iyileşiyor.Takım gücüm 770 felan olacak şu sakatlar iyileşse.
  • slam orta kapasiteli bir stadyum şimdilik işini görür.iyi stad ve popüler sponsorluklar yaptığın takdirde bilet fiyatını max.a daya gitsin.tabi taraftar sayısıda önemli. o sayıda başarı,arkadaş sayısı ve popüler sponsorluklarla artıyor anladığım kadarıyla.

benim taraftar sayısı 575.takım popülaritesi normal.bilet fiyatını 10 ytl yaptık 100 kişi geldi maçı izlemeye.benim sponsorluklar Gülay Süt Kompleksi,Birpa Marketler Acentesi gibi dandik firmalar olduğundan şu an sürünmekteyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Sakatlar nasıl iyileşiyor.Takım gücüm 770 felan olacak şu sakatlar iyileşse.

bol bol hasta ziyareti yap.mümkünse futbolcunun manitasını gönder ziyarete

antreman yaptırmazsan kendi halinde yarına kadar iyileşir.birde sağlık ekibine gönder mali sıkıntın yoksa.orada doktorlar rapor veriyorlar.benim adamı gönderdim doktorun biri dişlerin çok güzel diye rapor yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 4 Temmuz 2008; 18:14:09 >
  • sağol quaking.. sen hangi gruba üyesin?

ya galiba gol krallığı asist krallığı falan yok bizim elemanı 331.000 satınca klüp abramovic'e rakip oldu da gel gör ki harcama yapamıyorum menajer- t. direktör puanı ''0'' artık zamanın geçmesini beklicem

pes liglerinde 12 defa gol kralı olma başarısını yakalayan serhat y.(yani ben :D) gol krallığı tablosunda gözükmemesi hazin bi durum olacak..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.