Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir güçlü futbolcumu 3 milyara sattım...

2 yeni süper futbolcuya da en yüksek teklifi verdim...

ikisini de alırsam süper olucak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Ofm'nin eline su dökemez

Haklısın kardeşim,su dökemez OFM'nin eline
  • yedeğe düşen oyuncuyu as takıma nasıl alacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

Menajer Puanı ne oluyor?nasıl arttırabilirim?

anladığım kadarıyla her gün 15 menejer puanı geliyor. onunla takım antremanı, sponsor arama gibi şeyler yapabiliyorsun

bu arada 3-0 yenildim
  • kupaya başvuruyu yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanfurkan55

kupaya başvuruyu yaptım

O başvurduğun kupa değil adı mini lig fakat.. Belli bi grup oluşturmak için kurulmuş..
    Daha cok sosyal işlere hitap ediyor..
    ONayladım başvurunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Yeni üyelik aldım.

Takım gücü 738

42 puan var.Birazda sponsor bulayım kendime.

General yaş ortalaması kaç senin takımın
    Suan itibariyle iyi ama yaşlılarsa geleceği yok gibi...
    Nede olsa asıl lig seneye başlıycak

• quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: pucca.

Dh Leagueye basvurdum

benim ligim(mini lig)...
    BAŞVURMAMIŞSIN...
    sadece yorum yazmakla olmuyor...
    orada başvuru yap olması gerekli...

takım gücü:650
    biraz futbolcu alalım...

Dh federasyonu değil mi ligimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kriptograf22

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Yeni üyelik aldım.

Takım gücü 738

42 puan var.Birazda sponsor bulayım kendime.

General yaş ortalaması kaç senin takımın
    Suan itibariyle iyi ama yaşlılarsa geleceği yok gibi...
    Nede olsa asıl lig seneye başlıycak

28 (Sadece ilk 11).Yedekler gençler.

Genç yeteneklere yöneldim ben.Bu yıl takımı bunlarla götürüp gelecek yıl süper gençlerle çoşturacağım.Bu sayede yedek oyuncu almamada gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 4 Temmuz 2008; 13:22:22 >

• Bak bu benim forvetlerimden biri üstelik yaşı 20 senin yaşlı profesyonellerden iyi gibi :P

Koşu: 71

Refleksler: 49
    Top Kontrolü: 78
    Yetenekler: 51
    Paslaşma: 59
    Motivasyon: 80
    Gol yollarında etkinlik: 100
    İkili Mücadele: 44
    Kondisyon: 48

Buda 2. 20 yaşındaki forvetim

Koşu: 46
    Refleksler: 54
    Top Kontrolü: 77
    Yetenekler: 55
    Paslaşma: 36
    Motivasyon: 86
    Gol yollarında etkinlik: 80
    İkili Mücadele: 36
    Kondisyon: 52

edit : Ayrıca 1. oyuncumda 1 yıldızda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptograf22 -- 4 Temmuz 2008; 13:42:18 >
  • benim takım gücü 572...hep genç getiriyorum..
  • Ben de lige başvurdum.
  • takım gücüm 641. 700 küsür yapan arkadaşlar nasıl becerdiklerini anlatabilir mi acaba?ben 40 küsür antreman yaptırdım anca bu kadar arttı.bir tane profesyonel oyuncu aldım gücü:67.en iyi oyuncum bu şimdilik.

@kriptograf22 o oyuncu özellikleri ne öyle.nerden buldun forvetlerini.transfer borsasındaki oyuncular çok güçsüz oluyor.nereden yapacağız süper yıldız transferlerini?

kadrom;

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

bütçe:109.786 YTL
    taraftar:488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 4 Temmuz 2008; 14:37:53 >

• takım gücüm 651... bir kaç gündür oynuyorum oyun sandığımdan çok daha ayrıntılı ve zevkli ayrıca en iyi oyuncumu satışa çıkardığımda 9000 küsür verirlerken sıradan forvetimi 311.000 küsür ytlye sattım

para gani gani şu sıralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

takım gücüm 641. 700 küsür yapan arkadaşlar nasıl becerdiklerini anlatabilir mi acaba?ben 40 küsür antreman yaptırdım anca bu kadar arttı.bir tane profesyonel oyuncu aldım gücü:67.en iyi oyuncum bu şimdilik.

@kriptograf22 o oyuncu özellikleri ne öyle.nerden buldun forvetlerini.transfer borsasındaki oyuncular çok güçsüz oluyor.nereden yapacağız süper yıldız transferlerini?

kadrom;

bütçe:109.786 YTL
    taraftar:488

Arkadaşlar bireysel antremanla geliştirdim ben o iki oyuncumu... yaklaşık 55 küsurdu forvet özellikleri simdi biri 75 biri 65 civarı...

Takım antremanının pek bi faydasını göremedim daha doğrusu mantığını anlayamadım...

20 yaşındaki bi oyuncunuza HÜCÜM ANTREMANI verdiğiniz zaman gol yollarındaki etkinlik başta olmak üzere top kontrolüyle birlikte gelişiyorlar.. Antreman başına 1 yetenek bazende 2 yetenek artışı rahat gözlenebiliyor...

Ayrıca koşu antremanı yaptırarakta müthiş bi forvet elde elebilirsiniz.. Ancak koşu antremanı oyuncuyu cok yoruyor.. Oyuncunun kond.na bağlı olmasına rağmen yaklaşık 3 antremanda 1 masaj yapılması yada oyuncunun dinlenmesini beklemek gerekiyor...

28-30 yaşındaki oyuncularda ise 3-4 bireysel antremanda anca gelişim oluyor.. Bence cok gereksiz...

Forveti hallediyim defansa geçicem aynı taktikle devam.. Ancak ortasahayı çözemedim hangi antremanlar işe yarıyor anlamadım pek.. Sanırım o bölgeyi yaşlılardan kurmak iyi olucaktır...

Takım gücü suanda 680 ..

Edit :
    1 tane defans aldım bonservisi elinde 18 yaşında ...
    4 tane bireysel Defans Antremanı verdim defans için gerekli olan 2 yetenekte 4 tane arttı.. 4 antreman 8 yetenek gelişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptograf22 -- 4 Temmuz 2008; 16:09:12 >

• tüm antremanlardaki oyuncudaki değişim verilerini teker teker not aldım.takım antremanlarında 0,10-0,50 arası bir değişim oluyor.güç antremanı bi halta yaramıyor ve de adamları feci şekilde yoruyor.aynı şekilde kros çalışması da en yorucu antreman tipi.en iyi verimi ise antreman maçlarında aldım.bireysel antremanlarda ise 0,50 den 1,50'ye kadar değişim gözlemledim.burada da en iyi verimi şut çalışmaları verdi.

takımda bir tane 27 yaşında oyuncu var ve bu arkadaş hiçbir antremana tepki vermiyor hatta bazende özellikleri düşüyor.bire bir görüşme yaptım iyice sapıttı daha beter düştü özellikleri.en iyisi kendi halinde bırakmak yoksa kapının önüne koyacağım.

son olarak oyundaki casusluk özelliğini kullananlar ne gibi bilgiler elde ettiler rakip hakkında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

takım gücüm 651... bir kaç gündür oynuyorum oyun sandığımdan çok daha ayrıntılı ve zevkli ayrıca en iyi oyuncumu satışa çıkardığımda 9000 küsür verirlerken sıradan forvetimi 311.000 küsür ytlye sattım

para gani gani şu sıralar

eksik bile söylemişim

• Herkes Mahalli ligde olduğu için sizlerin rakiplerinizin takımlarını göremiyor olsakta bugunkü maçlar öncesi forumda okuduğum kadarıyla maçlarını kazanacağını düşündüğüm kişiler

General
    slam+TURKİYE
    quaking

ve umarım ben gözden kaçırdığım arakadaşlarda olabilir tabi...

@quaking teşekkür ederim dostum cok teşekkür ederim süper bilgilerdi bunlar...

@slam+TÜRKİYE : oyunun en zengin klübüsün suanda %90 17 yaşında olduğu için o kadara gitmiştir..Ayrıca sanıyorum o saattığın adam yıldızdı :D

• merak etme dostum daha çok yıldız çıkarırım o parayı görünce hemen verdim büyük ihtimalle en zengin klübüm arkamızda aziz baba var

quak, casusluk özel. kullandım.. rakibin taktik, ikili müc. ve centilmenlik düzeyini öğreniyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.